Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі Аджмана - спокійний східний відпочинок з усіма зручностями і місцевою гостинністю

  1. П'ятизіркові готелі Аджмана - розкіш і краса серед спокою і мальовничих пейзажів
  2. Ajman Kempinski Hotel & Resort 5 *
  3. Ajman Saray 5 *
  4. The Ajman Palace 5 *

На противагу динамічному, сучасному, блискучому і вабить дорогому Дубаю Аджман - містечко затишне, тихе, спокійне і бюджетне. Не можна сказати, що тут гірше - як порівняти ці два емірату, адже кожен мандрівник воліє щось своє? Аджман виберуть ті туристи, яким потрібна тиша, самота, відпочинок від міської суєти і одночасно тепле сонце, лагідне море, екзотика і гостинний східний сервіс від місцевих джинів, ну або просто жителів і сумлінних працівників готелів. Тут недалеко Шарджа (до неї 10 км) - ціни в її торгових центрах нижче, ніж в Дубаї, асортимент продаються товарів різноманітний, а співаючі фонтани, за відгуками наших туристів, набагато більш дивно і красивіше. Готелі Аджмана надають трансфери в Шарджу і Дубай, тільки в більшості випадків записуватися і дізнаватися розклад автобусів потрібно заздалегідь.
Пишні пальми і чисті піщані мальовничі пляжі, затишні зелені парки для прогулянок, недороге таксі, кафе і ресторанчики з смачними стравами, гостинні спокійні жителі, не так хвалився своїми супердорогими машинами або кілограмами золота на пальцях - все це Аджман. І так само, як і всюди в Еміратах, тут безпечно. Спиртне не заборонено, є магазин з якісними і смачними напоями. Для тих туристів, кому відпочинок не милий без гарного спиртного, можна порекомендувати готелі The Ajman Palace 5 * , Ajman Beach Hotel 3 * , Tulip Inn Royal Suites Ajman - недалеко від них і знаходиться той самий магазин з алкоголем і досить приємними цінами.
Це цікаво:: Алкоголь в ОАЕ. Карта точок з продажу алкоголю в ОАЕ.
У Аджмане приємно і спокійно зупинятися сім'ям з маленькими дітьми, також сюди приїжджають сімейні пари - молоді і в зрілому прекрасному віці, ділові люди, а ось туристи, які приїхали на шопінг, в основному тільки ночують в готелях, а за покупками їздять в Дубай або Шарджі . Готелі Аджмана популярні у наших співвітчизників. Персонал забезпечує хороший сервіс - може, співробітники і не так розторопні (позначається розмірений уклад життя тихого Аджмана), але добродушні і привітні, прохання гостей виконувати стараються. У багатьох готелях знають російську мову: в Ajman Kempinski Hotel & Resort 5 * , Ajman Saray 5 * , The Ajman Palace 5 * , Ajman Beach Hotel 3 * , Tulip Inn Royal Suites Ajman 3 * .


Аджман славиться своїми доглянутими піщаними пляжами, чистим морем, в якому ніхто нікого не вкусить і навіть не спробує - плавають лише маленькі різнокольорові рибки, прикрашаючи собою прибережні води. (Так що любителям адреналіну і акул також можна розглянути готелі в Фуджейрі - там цього добра навалом - і акули будуть, і скати, і все, що захочеш).
Свій пляж є у розкішного, відомого і статусного Ajman Kempinski Hotel & Resort 5 * , Поруч або дуже недалеко пляжі у готелів Ajman Saray 5 * , The Ajman Palace 5 * , Ramada Beach Hotel Ajman 4 * , Ajman Beach Hotel 3 * , Tulip Inn Royal Suites Ajman 3 * . З інших готелів можна швидко і недорого до моря добратися на таксі. І таксистів не будуть намотувати кола, як іноді в Дубаї, намагаючись обдурити наївного туриста - де мотати-то? Маленький він, Аджман. Так що і грошей на поїздки піде не так багато. На пляжах народу зазвичай мало, лише у вечірній час більшість місцевих жителів відправляється на набережну, щоб готувати барбекю на спеціальних столиках або під пальмами, відпочивають і туристи, втомлені від денної спеки, захоплюючих екскурсій і біганини по магазинах.


Дітлахам сподобаються прогулянки, купання в морі, є тут і хороші дитячі клуби з російськомовними співробітниками, великою кількістю іграшок та мультиками. Вони знаходяться при готелях Ajman Kempinski Hotel & Resort 5 * і Ajman Saray 5 * .
Загалом, в готелях Аджмана кожен може знайти собі відпочинок до душі: дітям - пляж і розваги в дитячих клубах, купання в морі і басейні, прогулянки і нові враження, знайомства з іншими дітлахами. Дорослим - смачне харчування, водні види спорту, кінні прогулянки, поїздки в інші емірати. Закохані насолодяться романтикою, веселі компанії будуть їздити в Дубай, економлячи на проживанні, подружжю зі стажем сподобається спокійний відпочинок і нові враження. Для ділових людей готелі Аджмана також надають умови для роботи і відпочинку.
За відгуками мандрівників - сімейних з дітьми, романтичних пар, ділових людей і туристів, які приїхали в ОАЕ для шопінгу і зупинилися в готелях Аджмана заради економії, наші турагенти, грунтуючись також на своєму досвіді, склали список кращих і найпопулярніших у наших туристів готелів:

П'ятизіркові готелі Аджмана - розкіш і краса серед спокою і мальовничих пейзажів

У п'ятизіркових готелях ОАЕ все на найвищому рівні - і сервіс, і чисті пляжі, і доглянуті акуратні території, і смачне харчування, і зручні просторі номери з модним дизайном, і розваги для дітей і дорослих. З вікон місцевих готелів відкриваються приємні види - емірат славиться своїми пейзажами, гідними пензля художника або пера поета. Красивий і гостинний ласкавий Аджман вибрала всесвітньо відома найстаріша міжнародна готельна мережа готелів вищого класу Kempinski Hotels, щоб побудувати на берегах блакитного моря прекрасний Ajman Kempinski Hotel & Resort 5 * , Який приваблює туристів з усього світу не менш, ніж визнані розкішні п'ятизіркові готелі Дубая. Порівняно недавно відкрився вишуканий готель The Ajman Palace 5 * , Розташований навпроти палацу шейха - правителя емірату, на березі затоки. Тут є прекрасний бальний зал площею 1200 м, конференц-хол, 4 конференц-залу, тому The Ajman Palace 5 * вибирає багато ділових мандрівників, які бажають поєднувати і прекрасні умови для роботи, і незабутній відпочинок. Звичайно, що і говорити, кращі умови для відпочинку або роботи - це готелі 5 *, і наші туристи рекомендують наступні:


Звичайно, що і говорити, кращі умови для відпочинку або роботи - це готелі 5 *, і наші туристи рекомендують наступні:

Ajman Kempinski Hotel & Resort 5 *

Зелена територія, прекрасний пляж, російськомовні співробітники, дитячий клуб і батут, спортбар і кальян-бар для дорослих, смачне харчування - все це робить Ajman Kempinski Hotel & Resort бажаним готелем для сімей з дітьми. Тут тихо і спокійно, в чистих номерах стильні меблі, а до торгових центрів Дубая ходять безкоштовні автобуси. Номери з балконами, все виходять на море - мандрівники дуже задоволені, що не потрібно вибирати номер з видом, доплачувати, турбуватися. Можна порекомендувати цей готель не тільки сім'ям з дітьми, але і подружнім парам у віці, іншим мандрівникам - розкішний Ajman Kempinski Hotel & Resort вважається одним з кращих готелів в країні.

Бронюй зараз!



Ajman Saray 5 *

Білосніжний піщаний пляж з розсипчастим дрібним пісочком, чисте море з пологим заходом, басейн для дітей, дитячий клуб з безліччю іграшок і мультиками, ігровий майданчик, смачне харчування і російськомовні співробітники, ласкаво і гостинно ставляться до дітлахам - ось що сподобається маленьким постояльцям. А для дорослих в Ajman Saray є неподогреваемий басейн, красиві просторі номери, безкоштовний Wi- fi, кальян-бар, алкогольні напої, хороший тренажерний зал, СПА, сауна, а також трансфери до торгових центрів.
Не дивно, що гарний комфортабельний Ajman Saray вибирають сім'ї з дітьми, подружні пари, іноді в ньому зупиняються на відрядження мандрівники. Розважальних закладів та нічних клубів поблизу немає, так що тим мандрівникам, хто любить галасливі тусовки, ця обставина може здатися вельми сумним (зазвичай веселитися туристи їдуть в Дубай).

Бронюй зараз!
Бронюй зараз

The Ajman Palace 5 *

Готель безалкогольний, однак поряд з територією The Ajman Palace розташований недорогий магазин зі спиртними напоями, а також хороші ресторанчики (особливо туристи хвалять рибний). Є пляж, він не дуже великий, але тут сервіс забезпечують офіціанти від The ​​Ajman Palace, на газончик розташовані зручні лежаки, рушники безкоштовно, і можна зайнятися серфінгом, покататися на байдарках, пограти в пляжний теніс.
Також мандрівники хвалять спортивний зал готелю. У зручних номерах є балкон, меблі нові, ліжка зручні, а по телевізору показують російські канали. Безперечними плюсами The Ajman Palace є також безкоштовний Wi-Fi, російськомовні співробітники (менеджери і персонал дитячого клубу), наявність дитячого басейну, трансфер в Дубай. Зупиняються в The Ajman Palace і сім'ї з дітьми, і пари, і любителі шопінгу, і ділові мандрівники - готель популярний у російських туристів.

Бронюй зараз!

Чотиризіркові готелі Аджмана, рекомендовані мандрівниками і досвідченими турагентами, розташовані досить зручно: недалеко різні невеликі магазини, до пляжу можна швидко доїхати на таксі, поруч є місця, де непогано перекусити або ситно пообідати. Персонал також намагається виконувати прохання, забезпечувати чистоту і затишок в номерах, проте розмовляють в основному англійською мовою. І якщо в п'ятизіркових готелях Аджмана зупиняються в основному сім'ї з дітьми, романтичні пари або ділові мандрівники, які звикли до найвищого комфорту, то готелі 4 * в більшості своїй вибирають відрядження туристи і подружні пари зі стажем.

Говорячи про готелі цього красивого, по-своєму привабливого емірату, не можна не згадати і про двох чудових тризіркових готелях - Ajman Beach Hotel і Tulip Inn Royal Suites Ajman. Ці «троячки» не те, що думають зазвичай туристи - мовляв, заощадимо, а так навряд чи дочекаємося чогось хорошого. У цих готелях є і плюси, і їх чимало: гарне розташування, трансфери в інші емірати, а серед персоналу працюють співробітники, які знають російську мову.

Не можна сказати, що тут гірше - як порівняти ці два емірату, адже кожен мандрівник воліє щось своє?
І таксистів не будуть намотувати кола, як іноді в Дубаї, намагаючись обдурити наївного туриста - де мотати-то?

Новости