Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Tropicana Sea Beach 4 *. Єгипет. Шарм ель шейх. Готель Tropicana Sea Beach 4 * ціни / відгуки / опису / замовлення готелю :: hochuvotpusk.ru

  1. останні відгуки
  2. Форум
  3. інші Готелі курорту Шарм Ель Шейх
Оплатити тур ви можете готівкою рублями, за допомогою кредитної картки, за безготівковим розрахунком.

останні відгуки

всі відгуки

Форум

Re: обмеження щодо віз "" автор: sckameikin22 залишити відгук Відгуки

24.01.2013 13:19 marina. час відвідування: 07/01/2013

Всім привіт! Були в цьому готелі з 07.01.2013. Погода до обіду відмінна після обіду прохолодно і вітряно. Вихід до моря є прямо з готелю але купатися прохолодно. Щоб викупатися де тепло потрібно пройти пару км по понтону т до глибина біля пляжу не перевищує коліна. При готелі є басейн з підігрівом (який чомусь не всі відразу знаходять і сидять у головного басейну який холодний і не купаються ../ хоча українські хлопці в ньому купалися))). Готель сам по собі не новий (якщо Ви не принципово потертості на дверях і штори з затяжками і дірочками) то Вам сподобатися це ж 4 *), є сейф, холодильник, свій балкон з столом та стільцями. На вимогу дадуть воду в пляшках.
Харчування просто супер і випічка і м'ясо і морепродукти і фрукти і тортики (проблема тільки з супом для дітей аж надто вони екзотичні порівняно з нашими щами). все супер!!! Якщо їсте з дитиною, то йому точно сподобатися є анімація для дітей і дорослих. Молоді в цьому готелі не сподобатися т до (принаймні в той час коли були ми) немає дискотек, хоча аніматори кожен день вивозять народ на різні дискотеки за (15-35 $). Є різні екскурсії (дешевше поза готелем замовляти) Наприклад нас 3 дорослих людини заплатили за 2 години на квадроциклах по 20 $ з носа (без групи індивідуально з гідом). А з необізнаних деруть по 55 $ за один квадрік де будите сидіти в удвох і їхати з натовпом друг за другом по 20-30 чоловік! Т ч обговорюйте умови відразу і торгуйтеся. Якщо захочете купити чай говорите що потрібно дитині і від якої хвороби, щоб не підсунули мотлох і торгуйтеся (мені втюхати за 10 $ а взяла за 2).
Персонал ввічливий по російська розуміє, але якщо Ви втратите рушники (як було зі мною. Залишила біля басейну на лежаку ввечері приходжу, а його немає! Вирішила уточнити на ресепшіне- хто забирався у басейну сказали, що розберуться і записали номер в якому жили що все ок не хвилюйтеся, вранці при здачі ключів від номера з мене зажадали картки від рушників на що я знову пояснила ситуацію і що мій номер записали і розберуться вранці, коли повернеться персонал (А ми виїжджали в 5 рАНКУ іЗ ГОТЕЛЮ) чомусь різко забули російську мова і дещо як пояснили чт не якогось повідомлення у них немає про дану ситуацію! корчить здерти ЗА 2 РУШНИКИ 21 $ (8евро ЗА КОЖНЕ), але я з них зажадала чек щоб гроші не забрали собі, ось за це і ставлю за сервіс 4. А ТАК ВСЕ ОК! Бажаю всім гарного відпочинку!

07.12.2012 10:51 Аріна. час відвідування: жовтень 2012

Готель сам по собі, просто чудовий! Ми просто в захваті. Правда море, дуже дрібне. Чи не для купання. У готелі, великий басейн, добре годують. Прекрасні аніматори. Дуже сподобалися аніматор з Росії - Настя (вона просто відмінна дівчинка, товариська, добра і сама по собі дуже приємна), з Іспанії Грета (усміхнена, весела). Просто чудові. Прекрасна розважальна програма. Так само, у готелю, є свої танці, які проводять аніматори. Дуже цікаво було провести тиждень. Не хотілося їхати. Залишилися тільки хороші враження. Раджу вам цей готель. АЛЕ, для того, що б все розуміти і взагалі, що б була можливість спілкуватися з персоналом і аніматорами, необхідно знати англійську мову. Не знаючи його, ви мало з ким зможете поговорити. Аніматори все, крім як своєї рідної мови, так само знають англійську. З цього з ними легко спілкуватися. Сподіваюся, що ще раз прилечу в Єгипет і виберу обов'язково цей готель!

07.12.2012 10:50 Ірина. час відвідування: март 2012

Прилетіли 18 березня сім'єю складається з 2-х дорослих і дитини 4-х років, путівку взяли за 2 тижні до відльоту за 57 тис. Летіли авіакомпанією Північний вітер (туди назад без нарікань), нарікань до Пегасу немає. Зустріли, розповіли про екскурсіях, забрали з готелю відвезли в аеропорт все тип топ. У готелі є російськомовний менеджер готелю -Наташа, сидить кожен день. через неї можна з'їздити в Тропікану гранд Азур на пантон, безкоштовно в Наама бей і вирішити інші питання готелю. Що засмутило по приїзду нібито підігріває басейн був градусів 22, жах я висловила свої нарікання на наступний день звернула увагу, що знизу йде гаряча вода ... прогрілося байок день на третій .. Можливо був холодний через те, що перед нашим приїздом було холодно і дув сильний вітер. Не знаю. Але була 8 разів в Хургаді і підігріває басейн ЦЕ 27-28 градусів.
Харчування на 4 по-Пери кави чесно скажу ні то не сен, по-друге, подають пиво в паперових стаканах в барі біля басейну, на пляжі і у басейну .У третє - їла салати смачніше в інших четвірках. АЛЕ скажу відверто з м'ясом. рибою та іншими морськими гадами проблем не було. Кальмари щодня, риба. смачна курка. яловичина .. під кінець поміняли склад кухарів і пару раз було все пересолене.
По прибиранню номери .. у нас теж мабуть змінився прибиральник. і навіть при отриманні долара ніяких лебедів і квітів нам так більше і не крутили .. Прикро. дитині подобалося
Ходили типу шопінгу .. нічого особливого. Їздили в ріс Мухаммед на яхті від Пегаса коштувало 35 дол на особу (дитина до 5 років безкоштовно) був страшний шторм мене заколисало -не вразило. Їздили в монастир св. Катерини від Пегаса- 45 доларів, виїхали в7 ранку назад приїхали в 18 ч .. в дорозі близько 3 годин із зупинками в цілому нормально, по дорозі заїжджали в г.Дахаб. там в магазин сувенірів знайомі купили серебрядний комплекс 6 чарок піднос і для горілки глечик -вага 1кг -. ціна 120 доларів .Прікольно. Їздили на картингах від Пегаса -30 доларів. по пустелі 1.5 години танець живота і бедуїни .. Взагалі ціни у Пегаса де то від вуличних відрізняються несуттєво більше на 10 доларів з людини. Вирішили не варто ризикувати замовили все у Пегаса.
На море нарили ямку де води мені по груди (рост160 см) навпроти гірок, йти метрів 200-300.
Числа 25 заїхали сімей 10 росіян. відразу шум гам дітей. кричущі мами .. бррр .. через це і вибирала готель де російських мінімум. Чесно кажучи перший раз в Шармі. готель нормальний .Але моря нема. Якщо зважуся на поїздку в Шарм ще раз буду дивитися район Наама бей де є нормальний вхід в море і глибина. Це мій єдиний мінус. Їдьте і відпочивайте з відмінним настроєм! хай щастить

19.02.2012 12:00 саша


Хочеться поділитися враженнями про відпочинок в готелі Tropicana Sea Beach. Ми відпочивали в готелі разом з друзями. Ми не тільки відмінно провели час на море, а й ще і на екскурсії з'їздили. Їздили в заповідник Абу Галум і в Ізраїль на 2 дня. Екскурсії дуже цікаві і пізнавальні. Екскурсійна програма складена дуже цікаво. Гід просто професіонал. Дуже добре говорить по - російськи і дає багато пізнавальної інформації. Все сподобалося! Сам готель відмінний. Територія красива, зелена, доглянута. Величезний басейн з гірками і водоспадами. Номери досить просторі, чисті і красиві. Все працювало без проблем. Кондиціонер був завжди включеним, і в номерах у нас завжди була прохолода. Прибиралися нормально, кожен день змінювали рушники і постільну білизну. Годують відмінно. Завжди є м'ясо, курка, риба, причому всі в різних варіантах. Гарніри завжди одні й ті ж: макарони, спагетті, картопля в двох варіантах і рис. З фруктів кавуни, дині, банани, яблука, груші, апельсини, фініки. Дуже багато різних солодощів і десертів. У барі на пляжі з 12.00 можна перекусити піцою, гамбургером або хот-догом. Так само там можна взяти морозиво. Пляж чистий, завжди досить лежаків. Море красиве і прозоре. Якщо пройти по глибше, можна побачити красивих рибок. Увечері в готелі проводилися розважальні заходи. У Наама їздили, там гуляли майже щовечора. Загалом, весело провели час і добре відпочили!

11.02.2012 18:04 Іван. час відвідування: 11.02.2012

Сьогодні тільки прилетів. Відмінно відпочили. Нам пощастило з погодою, так як за 3 дні до від'їзду погода змінилася. Дув сильний вітер, сонце не гріло. А в іншому тільки позитив від відпочинку. Перший час персонал ставився до нас не дружелюбно. Але після перебування 2-3 днів вони почали впізнавати нас в обличчя і шанобливо ставиться до нас. Шикарний аквапарк і команда спасателей.Отдельное їм спасибі, так як з ними дуже весело і безпечно. Море тепле, зліва знаходиться пірс і недалеко від нього знаходиться затонулий корабель. До нього плисти метрів 20, а емоцій від побаченого на цілий день! Дуже красиво. Відчуваєш себе першовідкривачем. Харчування хороше. Увечері їздили до Наама бей. Можна їхати на "маршрутці" за 3 фунти з людини, або на таксі за 5-8 $ в одну сторону. Хороша анімація як ля дітей, так і для дорослих. Хто любить хороший алкоголь, то краще брати з собою, так там алкоголь "єгипетський". Територія готелю величезна. Номери хороші, прибирають кожен день. Хто їде за відпочинком, той його отримає!

11.02.2012 18:03 Олександр. час відвідування: 30.12.2011

Про готель можна написати дуже багато і всі враження виключно хороші. Трохи незрозуміло таки 4 або 5 зірок насправді, тому що на ресепшн коштує 4, тут зазначено, що 5кА, але по всіх вражень однозначна 5кА. Був багато разів і в Єгипті і в Туреччині, є з чим порівнювати. З приводу розміщення: розрахунковий час 12 дня, якщо приїжджайте раніше, то селять без проблем при наявності номерів, якщо летіть допустимо після 15 дня (тобто. Виїзд з готелю за 3 години зазвичай), то номер можна продовжити, якщо хочете. Нас поселили на 3м поверсі, трохи далі від ресторану в сторону моря, чудовий вид на басейн, збоку - на море. В номері все є аж до фена, безкоштовний сейф. Кондиціонер працює як на холод, тепло, осушення і просто вентиляцію. ми ставили мінімум на вентиляцію і відкривали двері на балкон (панорамний) і закривали щільні штори - все відмінно)) Море в хвилині від номера, лівий понтон (якщо дивитися на море) закритий типу на реконструкцію, але всі туристи ходять спокійно (безкоштовно, треба лише обійти огорожу), є драбинка для спуску в море з понтна, купалися в хвилях, дуже сподобалося, але раджу купити шльопанці за 4 долари спеціальні, тому що є гостре каміння. а з берега можна і без ляпанець, в 2х хвилинах від нашого пляжу (метрів 50) є огороджена буями заводь, там приблизно метра півтора глибина, є риф і багато красивих рибок.еслі вітряно, є спеціальні загородження, їх ставиш і лягаєш спокійно засмагати. Бар на пляжі безкоштовний, готують при тобі піцу, шаурму, биф бургер, рибу в тесті, картопля фрі, випічка, ну і всі напої місцевого виробництва також безкоштовні, останнім часом навіть на обід не ходили в ресторан, обідали на пляжі. Також на пляжі можна покататися на верблюдах у бедуїнів, є водна станція для серфінгу і т.д., кальянная (як з ними домовишся). Ми каталися на банані хвилин 25, купалися в морі за 10 баксів з людини.
Харчування супер, все сподобалося, особливо курка маринована, смажена на вугіллі, краби на вугіллі, море десерту обладнаного, девченки брали морозиво в вафлях (вафлі теж роблять самі) Проблем з животом не було, так що їжа на 10 ку с. Є один безкоштовний похід в Італійський і один в Китайський ресторан на номер за час відпочинку. В італійському всім раджу ескалоп з телятини і піцу 4 сезони, там червоне вино нормальне, всім сподобалося. Також вино подають на обід і на вечерю в основному ресторані. У номерах прибиралися кожен день, міняли полотеца, наволочки, підодіяльник, мили підлогу, пилососити доріжку, дезенфіціровалі, є свої шампунь і гель для душу, голки з нитками, шапочка для душа. Крутили лебедів, сердечок, квіточки всякі (спасибі: 1866, Махмуд). Також є 2 російських канали: ОРТ і Планета, є МТВ і ще каналів 40)) Періодично брали в номер десерт з ресторану, фрукти - ніхто слова навіть не сказав.
Є 2 бари біля басейну (до 11ти і ще Лобі до 12ти). Персонал нормальний, майже всі знають російську і все розуміють. Розмовляв з ними, російських люблять, але знову таки як до персоналу треба ставитися з повагою, так і вони будуть ставитися до тебе. Мене там все знали по імені, віталися і посміхалися. ніяких черг в барах в принципі немає.
Сервіс на вищому рівні, часто навіть сидячи біля басейну тільки допиває пиво, як відразу несуть ще))), в ресторані приносять напої, що попросиш, прибирають все моментально, як допив або з'їв.
Можна їздити на пляж в Тропікана гранд АЗУР (по навігатору 1.9 км) на безкоштовній маршрутці від готелю або дійти пішки по пляжній доріжці, там також напої, їжа безкоштовні (треба показати талончик, взятий на нашому ресепшн), нам більше сподобалося на нашому пляжі.
Ходять безкоштовні маршрутки від ресепшн в старе місто і Наама бей, треба лише заздалегідь сказати, щоб розрахували скільки місць треба резервувати в машині (машинах). Якщо не вистачає маршрутки - садять в нову кіа цератто (все безкоштовно). Свій величезний аквапарк (18 дорослих гірок, там теж є бар, але без спиртного, що напевно і правильно, хоча ми туди брали по парі пивка з лобі, ніхто слова не сказав), підігріває басейн (26 градусів - на власні очі бачив температуру на градуснику у туриста). Рушники можна міняти (або брати в аквапарку, біля пляжу і біля басейнів, ми рушники взагалі не здавали, просто поміняв якщо мокре і все))) Можна ще довго писати) якщо що, запитуйте в личку, пора спааааать)))

11.02.2012 18:02 Валенина. час відвідування: 09.12.2011

Їздила з хлопцем з 21.10.2011-01.11.2011 Готель супер, все сподобалося, єдиний мінус море дрібне, але вони возять в Tropicana Grand Azure: безкоштовний автобус їздить кожен день (о 11:00 виїзд з готелю і о 14:00 назад) .тільки на рецепції треба заздалегідь записуватися, а краще відразу після приїзду записатися всюди (Автобус в Наама бей, Автобус на пляж, тому, що потім може не виявитися місць. З Дуже хороший аквапарк, Відмінне обслуговування (один раз забули закрити сейф в готелі, коли нас покликав горнічний коли ми прийшли в номер, попросив подивитися чи нічого не пропала .... Я була в шоці тому що у нас там були всі гроші, комп'ютер, дорогий фотік, відеокамера і.т.д. повірити там багато було чого що можна взяти, але він нічого не взяв, мене це порадувала) Харчування відмінне (ніхто не травився), може бути вибір не такий великий, зате все їстівне, завжди були фрукти (кавун, диня, яблука, банани, груші, хурма і.т.д. але взагалі кожен день, щось додавали. Від Мохаммеда (пропонує екскурсії на території готелю) їздили на екскурсію з аквалангом (було супер) !!! Взагалі все сподобалося, Єдине для молоді може бути нуднувато, т. . до Наама бей 22 км (15-20 хвилин їзди на таксі туди 10 $ і 10 $ назад, Якщо кожен день Їздити дорогувато виходить. (хоча готель пропонує безкоштовний автобус в 22.00 але ми не встигли записатися (не було місць). рекомендую сім'ям з дітьми, і дорослим, хоча і молоді можна сюди (мені-то сподобалося).

11.02.2012 18:01 Андрій. час відвідування: 30.11.2011

Добридень! Я співробітник турагентства, їздив в в рекламний тур в Шарм. Напишу про багатьох готелях.
Тропікана.
Тверда 4 *
1. Контингент - англійці і італійці. Руських було чоловік 15 у всьому готелі. Для тих кому цікаво спілкування з іноземцями та мовна практика - потрібно саме сюди! Для всіх інших - це дуже тяжко, 10 днів і жодного земляка поруч.
2. Персонал привітний, але до іноземців отнсятся краще. Заселили швидко. Правда ліжко була поменята, але в перебігу 2-х годин поміняли.
3. Номери просторі, хороші.
4. Харчування - хороше, м'яса багато було.
5. Пляж. Хдесь необхідно пояснити. Сам пляж величезний, багато лежаків - проблем немає. Але саме море (!!!) пірс - 900 метрів !!!!! Йти по воді - нереально без взуття, все ноги Переріжемо. Тут не купуєшся.
6. Анімація - днем ​​спорт гри, ввечері шоу - молодці, є українці, єгиптяни - все розуміють по-російськи, багато італійських аніматорів! Але після 10 вечора зайнятися нічим! Дискотеки - немає !!!!
7. Ще момент, котоорий напружував. Тупі АНГЛІЙЦІ! Не ображайтеся, якщо такі є. Кричать, казяться, а якщо вип'ють, то це гірше наших. Їхні діти - тупі !!! Невиховані, носяться по пляжу і басейну перед тобою, купаються прямо в памперсах !!!! Майте цей момент на увазі. Італійці приємніше))
Особисто я все 3 дні в готелі грав у волейбол і в футбол. Вибирайте.

31.01.2011 20:56 Ірина Куликова. час відвідування: 15/01/2011 gj 27/01/2011

Відпочивала з сином з 15,01,11 по 27,01,11 дуже сподобалося !!!! для дітей є все і дитячий парк на пляжі і дитячий клуб, де дають морозиво. Щовечора яке-небудь шоу прикольно. Басейн з підігрівом супер лежаки рушник відпочиваєш ні про що не думаєш. Аніматори все душки і танці вам, і водна аеробіка, хочете волебол ХОТТЕЙ теніс, дартс.много іноземців але все як одне ціле Нам дуже сподобалося

29.01.2011 15:16 Дмитро. час відвідування: 16.01. - 26.01.

Готель класний, впрітул море, около торгові лавки, около аеропорт, около морські Прогулянки на яхті, около дайвінг, около поплаваті з дельфінамі, около співаючі фонтани, около все! Сімейних пар різніх національностей, з дітьми, дуже багато, тому что все відчувають себе комфортно и безпечно. Аніматори красені, вісь так бі на всех курортах їхні колеги працювала. Ресторани - клас! Жодна дні не Було нудно, відпочів ПО ПОВНІЙ ... Хлопці, це Було ЗДОРОВО !!! Обслуговуючий персоналу, Звичайно, величезне спасибі - молодці. 5 - ть зірок це мінімум! Ах да, рецепшн треба згадаті, віродкі рідкісні, все добре, а вісь смороду настрій псують. Пріїхав, а смороду мені пояснюють: «що заселітіся в номер можна только через 2 - а години (а у мене Вже годину відпочинку уходит), Мовляв:« ... уходит прибирання номера », як так?! Сів в холі. Сиджу. Підходить гід: «Здрастуйте Дмитро» (??????????? !!!!!!!!!!!!) «... а чому Ви не в номері?» Я пояснивши. ВІН вернулся в БІК рецепшн и як гаркнув что - то по Арабською. Хлопці, через секунду, я вже БУВ в своєму (офігенно) номері. Гід супер! Номери класні, з сейфом, телефонами (один висить близько унітазу !!!) ЖК телевізором, з цифровими каналами, є і два російських! А рецепшн, мені здається, просто розбестили туристи грошима. Да ладно. Моя думка - за п'ятибальною шкалою відпочив на 6 - ть !!!

13.01.2011 8:43 світла. час відвідування: 05.01.2011

Готель тверда 4.Начну з того що приїхали ми дуже рано в готель дали 10 $ і нас заселили через 2 години але браслети нам одягли тільки після 11ч.По приводу браслетів, вони різного кольору зелені желтае і червоні відмінності по країнах, виділяють тільки італійців тільки їм дають червоні навіщо не зовсім зрозуміло тому в обслуговуванні різниці нет.Многіе у відгуках пишуть що іноземцям дають напої в склі а російським в пластиці це не правда, якщо хочете пити зі скляних стаканчиків сходіть в лобі бар що небудь візьміть і вам всюди будуть наливати в него.Ми їздили з діточками 3 і 8лет.Ето не перша наша поїздка і тому є з чим сравніть.Сам готель хороший, чистий, доглянутий, зелений.В номерах прибираються чісто.Пресонал я б не сказала що привітний, він там швидше замучений, явно не встигають беднягі.Не вистачає там і ще одного ресторана.Обед, вечеря це цікаво : Вхід в ресторан через хол але треба отстаять чергу а потім тобі ще й покажуть куди прісесть.Со столовими приборами там сутужно: немає чайних ложок (дають разові а передусім тільки на сніданок) вилки ті які є в наявності т.е.мясо можна поїсти і салатної виделкою (це не дуже удобно.Пітаніе пристойне але не різноманітне за тиждень страви взагалі ні як не змінювалися, звичайно багато перченого.Детям теж є що вибрать.Вообще готель сімейний, тіхій.Дочку ми практично не бачили, є дитячий клуб з 10 ранку і вона пропадала там, аніматори дівчата молодці и розважали, займалися, водили на пляж на площадку.Вообщем дочка в восторге.Отдих попсував нам ветер.Еслі хто тільки збирається відпочивати не раджу їхати в Набк Бей.Собственного пантона там до сих пір немає. Відпочинок в принц вдався але в Тропікану сі бич не поїду.

10.01.2010 12:04 Марина. годину відвідування: 11.2009


Хочу поділитися своїми враженнями від відпочинку в цілому, і від цього готелю зокрема. Кажу відразу - від поїздки я в захваті! Ми з чоловіком їздили всього на тиждень. У Єгипті були перший раз, але аж ніяк не розчарувалися, хоча багато знайомих відмовляли. Кожен день згадую відпочинок, і емоції тільки позитивні!
Почну по порядку: готель, може, і не тягне на 5 зірок, але 4 можна поставити твердо, а мені особисто цього досить! Єдиний мінус, з яким ми зіткнулися, це заселення. При приїзді в готель в паспорт сунули відразу 10 $ (щоб отримати номер трохи краще), співробітники на рецепції мило поклали їх собі в кишеню і попоросілі нас почекати поки номера будуть прибрані. Через хвилин 30 ми знову підійшли до рецепції, і, натякнувши на хороший номер, отримали у відповідь прохання "позолотити ручку". Коротше, про тих 10 баксах все вже мило забули. Окей, дали ще 10, отримали номер, який нам "розрекламували" як суперський. Прийшли ми в цей номер і ... отетеріли. Прямо за дверима перебувала вся вентиляційна система готелю. Шум нереальний, вібрація. Коротше, жити в ньому було неможливо, хоча сам номер був дуже просторим і затишним. Чоловік вже було вирішив забити на все, тому що втомилися ми після перельоту, але я вирішила не погоджуватися на цей номер, і ми повернулися на ресепшн. Пояснили там, що жити в такому номері (тим більше за 20 баксів) не збираємося. Тут співробітники відразу почали робити вигляд, що погано розуміють російську мову. Благо чоловік каже по-англійськи, так що тут їм вже не вдалося відкрутитися. Вони почали просити нас почекати ще, поки будуть прибрані інші номери, але тут я вже почала на них наїжджати, оскільки дуже хотілося нарешті потрапити в душ і трохи подрімати. Коротше кажучи, через хвилин 10 на ресепшені з'явився якийсь новий співробітник, який був не в курсі нашої проблеми, ми підійшли до нього, спокійнісінько попросили дати номер, що він і зробив, причому без додаткової плати. Номер отримали хороший, з двоспальним ліжком, балкон виходив на тихе місце, далеко видно було море, так що нас все влаштувало.
Прибиралися в номерах щодня і дуже добре! Ми залишали по долару на чай, все вилизували. Ніяких проблем з цим не було!
Сам готель не дуже великий, тихий, спокійний. Територія чиста і доглянута, багато пальм, чагарники всякі квітучі, газончики. Є де погуляти і пофотографуватися. Між готелем і пляжем проходить променад. По ньому можна прогулятися уздовж узбережжя, подивитися довколишні готелі.
Море ... моря в принципі немає! До глибини йти приблизно кілометр (по воді, тому що понтона в готелі поки теж немає), але там, де глибина, дуже сильні хвилі і ніхто там не плвает. У морі ми не купалися, тільки гуляли по ньому з маскою і трубкою, дивилися на корали, на рибок. Вони є навіть на глибині по коліно, так що було дуже цікаво. Їжаків багато, тому тапки обов'язкові. Але купити їх можна прямо в магазинчику при готелі, стоять 4 бакса, що в порівнянні з московськими цінами - просто копійки. Пляж великий, народу там було мало, лежак зайняти простіше простого. На пляжі є бар, в якому під час перерви між обідом і вечерею подають прохолодні напої і легкі закуски.
Харчування прекрасне. Велика розмаїтість страв, дуже свіжий хліб різних видів, море випічки, достатня кількість фруктів. Їли із задоволенням, проблем з травленням, на які так все скаржаться після відвідування Єгипту, ми не відчували!))) В основному ресторані дуже чисто, брудний посуд збирають тут же. Видно, що стараються. Молодці! В італійському ресторані ми не були, в китайському меню дуже маленьке, ми поїли там морозиво і пішли!)
Бассеин хороший. Розділений на 2 частини, одна з яких не підігрівається, так що в листопаді в ній було вже прохолодно. Є 2 гірки, але вони якраз виходять на холодну частину басейну, так що з них ніхто не з'їжджав. Лежаків багато, але забивати їх бажано раніше, чоби місце відхопити сонячне. Біля басейну є бар, там ми брали прохолодні напої.
Відвідували спортивний клуб. Тренажери, звичайно, не супер, але позайматися трохи можна.
Інтернет в готелі є, але він дуже слабкий, коштує 8 доларів за годину, але толком я нічого не встигла, бо вантажить все дуже повільно. Та й комп'ютерів всього 2 штуки.
Анімація, на мій погляд, прекрасна, тому що її мало і вона абсолютно ненав'язлива. О 10 ранку біля басейну включається суперская розслаблююча музика, потихеньку починається будь-яка там аеробіка-розминка. Днем всякі волейбол на пляжі, дартс і т.п. Вечорами кожен день кльові шоу, абсолютно різні! Ми із задоволенням їх відвідували. Вночі народ часто возили в Наама Бей в нічний клуб (безкоштовно), але ми туди не їздили, так що сказати нічого не можу. Ще від готелю двічі на день ходить безкоштовний автобус до Наама Бей, де можна прикупити сувенірів, хоча, при виході з території готелю ви потрапляєте відразу на торгову вулицю, де магазинчиків з сувенірами греблю гати, так що їхати кудись спеціально зовсім не обов'язково.
Ще від готелю вранці йде безкоштовний автобус до готелю Tropicana Grand Azur. Це готель тієї ж мережі, один господар. Готель знаходиться хвилинах в 5 їзди. Дуже гарний, є де погуляти, є понтон. Поки ми по ньому йшли, побачили величезну кількість всіляких риб, а наші друзі навіть восьминога примудрилися вгледіти !!! У цьому готелі також можна безкоштовно поїсти на пляжі, це входить у вартість путівки, оскільки обидва готелю належать одному і тому ж господареві.
Хочу ще відзначити, що аеропорт знаходиться дуже близько, тому літаки літають прямо над головою. Нас це абсолютно не напружувало, але є ті, кого даний момент дратує.
Ми їздили від Корала, дуже задоволені. Гід в готелі прекрасний, добре говорить по-російськи, все докладно нам розповів про послуги в готелі, про країну, екскурсії. Екскурсії замовляли через нього, організовані вони були прекрасно. Їздили в Монастир Святої Катерини та в морський заповідник Рас Мохамед. У монастир поїздка досить довга і виснажлива, так що підходить вона тільки для тих, кому хочеться опинитися на святому місці. А ось Рас Мохамед - просто супер. Це недалеко і оччччень красиво! Всім раджу, будете в захваті, особливо від моря і від коралового рифу!
І ще дуже хочу звернути увагу ось на що! ЗЕЛЕНІ браслети (про які тут вже неоднокрасно писали, обурюючись дискримінацією) видаються не тільки російським туристам, а всім тим, хто їде в цей готель за системою ВСЕ ВКЛЮЧЕНО. Так уже сталося, що італійці, британці беруть, як правило, напівпансіон, тому і ходять з жовтими браслетами. Так що вистачить тут вже писати нісенітниця з приводу якогось там нереально поганого ставлення до росіян. Поводитися треба нормально, виховано і спокійно, тоді і до вас будуть ставитися так само. У нас проблем з персоналом взагалі не виникало. Всі ставилися до нас гостинно і з душею. Побільше позитиву, товариші! Араби точно такі ж люди, як і ми з вами, так що їхати треба в арабські країни з нормальним поважних настроєм.
До речі, про наших співвітчизників. Слава Богу, їх було небагато в готелі. Вели себе просто огидно. Російських видно відразу, і не за кольором браслета, а по поведінці. Пихаті особи, як ніби їм все щось винні, постійні п'янки (причому і з боку мужиків, і з боку жінок) - кошмар! Реально соромно за нашу країну. А потім ще хочуть, щоб їх поважали! ...
Підводячи підсумок, хочу сказати, що якщо ви звикли в VIP-відпочинку, то вам не в цей готель. Але якщо ви ставитеся до категорії невибагливих людей - вам тут сподобається. Ставлю 5! чень хочу повернутися туди при першій же можливості!

10.01.2010 12:03 Ольга. годину відвідування: 12.2009

Привіт всім, хто зараз читає цей відгук. Відпочивали з чоловіком з 2 по 9 грудня. У Єгипті вперше, і хочу сказати, що не розчарувалася. Сподобалося буквально все. Хороший готель, обслуговування, харчування, розваги. Один мінус, це те, що немає понтона, вхід в море не дуже зручний. Але ми ходили в інший готель, там понтон коротенький, і безкоштовний. Добре купувалися і рибок з коралами надивилися. З приводу ставлення арабів до росіян, все відмінно, дуже привітні. Треба вести себе культурно, і все буде ок. А наші ведуть себе огидно, хамлять, грублять їм. Вони вважають, що приїхав в 5 зірок, і тебе повинні вилизувати, немає любі мої, так не буде. Якщо ти до них ставишся по-людськи, то і вони також до тебе. І взагалі, РУССКИЕ МИ Ж ВЕЛИКА І КУЛЬТУРНА КРАЇНА, ЧОМУ Ж ТАК СЕБЕ ВЕДЕ НА ВІДПОЧИНКУ. Це відноситься і до дітей, і їх мамам, які тільки руками розводять. Гаразд, досить про погане.
Я раджу відпочивати в цьому готелі, тихий, спокійний відпочинок і розваг досить. Аніматорам - великий респект. Молодці, добре розважали. Гід був теж супер, російською дуже добре, і взагалі дуже добра і чуйна.
Їжі багато, вона різноманітна і смачна, отруєнь не отримували.
Взагалі прилетіли ми з хорошими враженнями, веселі і задоволені.
Раджу відпочивати в цьому готелі, тільки не забувайте про нашу культуру, і все буде чудово.

10.01.2010 12:02 Аліса. годину відвідування: 12.2009

Розташований на березі моря. Готель знаходиться в районі NABQ, поруч з готелем JAZ MIRABEL. Входить в готельну ланцюжок "Tropicana". До відомого променаду Наама Бей можна без проблем дістатися за 10-15 хвилин на таксі або маршрутці. Готель дуже Приємний. Багато егіпедского колориту. Харчування пристойне. Є підігрівається відкритий басейн. Багато відпочиваючих з дітьми. Пляж - насипний пісок, але є корали, так що спеціальне взуття - і вперед! Є довжелезний пантон (пірс), довжиною близько 800 м. Спустившись з нього і занурившись у воду, ви насолодитеся прекрасним підводним світом Червоного моря з коралами, рибками, рибіща, морськими їжаками і т.д. До речі, наявність пірсу і можливість дайвінгу - незаперечний плюс для готелю! В цілому готель підходить для сімейного відпочинку і "Незолотий" молоді.

Публікація відклікання

Ми будемо вдячні, если Ви залиша свое мнение про цею готель. Для цього Вам нужно заповнити поле "Ім'я", а в полі відклікання Поділитися своими враженнями про відпочинок в даного Готелі. При заповненні поля "Ваш e-mail" з'явиться можлівість зворотнього зв'язку з Вами в разі Виникнення будь-якіх вопросам у відвідувачів сайту.

|
->
інші Готелі
курорту Шарм Ель Шейх

5 *

4 *

3 *

Наші проекти

Одит прибирання номера », як так?
А чому Ви не в номері?

Новости