Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель «Титанік» Хургада (Titanic Beach Spa & Aqua Park 5 *)

  1. Опис номерів.
  2. Підходимо до ресторанів і барів готелю Титанік.

Сьогодні, мова піде про чудовому готелі Титанік Біч Спа. Він як і багато готелів в Хургаді, хороший, але і в такій відмінній п'ятірці, як готель Титанік, є свої недоліки, які ми висвітлимо в цьому огляді, трохи пізніше. Отже, почнемо з самого початку.

Готель Титанік, або якщо бути точним Titanic Beach Spa & Aqua Park 5 *, був відкритий для відпочиваючих, в 2007 році, і розташований, приблизно, в 15-17 км від аеропорту Хургади Готель Титанік, або якщо бути точним Titanic Beach Spa & Aqua Park 5 *, був відкритий для відпочиваючих, в 2007 році, і розташований, приблизно, в 15-17 км від аеропорту Хургади. У плані (вид зверху), розташування корпусів і прилеглих до них споруд, нагадують корабель (відповідає своїй назві), в принципі, ви і самі в цьому можете переконатися, поглянувши на знімок нижче:

Опис номерів.

Корпуси готелю 2-х і 3-поверхові, номерів 608, і класифікуються за таким типом:

  • Double Rooms (Standard Room) - 480 ном. (Максимальна кількість осіб - 4 чол., Площа 40-45 кв.м);
  • Junior Suites - 40 ном. (Складається з передпокою і спальні, площа номера - 50 кв.м);
  • Family Accommodations (Room) - 83 ном. (Сімейний номер для 2 батьків і 2-3 дітей, площа, як у попереднього - 50 кв.м);


Майже всі номери мають ванну кімнату, терасу або балкон, кондиціонер, телефон і супутникове ТБ і міні-бар (куди вже без нього), в принципі, як і всі готелі Єгипту.

Що можна сказати з приводу прибирання в номерах готелю Титанік? На жаль це один з перших його мінусів, про які ми писали на початку статті. За той час, що ми провели в ньому, прибирали і міняли постільну білизну, на жаль, 2 рази, і це за 9 днів нашого відпочинку. Щодо меблів претензій немає, цілком пристойна.

З номером, і прибиранням в ньому розібралися, тепер виходимо на вулицю, і дивимося, що ж нас порадує цей готель З номером, і прибиранням в ньому розібралися, тепер виходимо на вулицю, і дивимося, що ж нас порадує цей готель. Території цілком вистачає для прогулянок. Між корпусами розташований величезний басейн. Ось тільки з лежаками, у вас буде проблема. Щоб скористатися ним і повалятися біля басейну, вам доведеться займати його, десь з 6 години ранку, так як пізніше, вільних не знайдете .... в загальному, як то кажуть: «Хто рано встав, ... того і тапки» :-). Це ще один мінус готелю Титанік.

Підходимо до ресторанів і барів готелю Титанік.

Ось перелік тих місць для «обжерливості», які пропонує готель:

  1. Головні ресторани: «Роуз», «Джек», «Кел»;
  2. А-ля карт: «тарбуш» - місцева кухня, «Літл Італі» - італійська кухня, «Чайна Таун» - китайська кухня, «Фіш» - рибний;
  3. Бари: «Піратів», «Капітанс Інн», Оазис »,« Моряків »- розташований на пляжі,« Вейзв »- бар-диско,« Титанік »- так званий« бал рум »;

Як бачите, місць, де можна підкріпитися предостатньо. Але не все так добре, як може здатися на перший погляд.

Ставлення до росіян туристам у персоналу, м'яко кажучи, негативне Ставлення до росіян туристам у персоналу, м'яко кажучи, негативне. Не дивуйтеся, якщо на ресепшені готелю Титанік, з вас попросять, якихось 50 $ за поселення в номер, вартість якого, і так увійшла в вартість путівки. Ось так зустрічають наших туристів.

Повернемося до нашого харчування. Що стосується якості приготованих страв, то воно не відповідає, на наш погляд, заявленим 5-ти зірок. Особливо це стосується китайського ресторану. Якщо не вірите, самі можете в цьому переконатися, якщо зважитеся поїхати відпочивати в Титанік.

Щодо розваг, розписувати особливо багато не будемо, все як у всіх готелях: анімація, дискотеки, басейни, ... Єдине, що дуже сподобалося - великий аквапарк, де дітвора (а також і дорослі) вдосталь накаталися з гірок.

Наостанок скажемо про море Наостанок скажемо про море. Якщо вас будуть запевняти в агентстві, що воно глибоке, і ви зможете вдосталь наплаватися в ньому, не вірте! До глибокого, вам доведеться «пиляти» як мінімум метрів 500-600, це якщо в брід, а по мосту все 800-900. Тому твердження, що готель Титанік розташований на 1-й лінії, на наш погляд, перебільшено.

Переглянувши, що ми написали про цей готель, складається, на жаль, тільки негативне враження. Хоча про 5-ти зіркових готелях, у нас тільки позитивні відгуки, як наприклад готель Санрайз, але ось готель Титанік, нас дещо розчарував. Якщо ж ви все-таки зважитеся на поїздку, то будемо раді, якщо ви прокоментуєте, як там обстановочка, може все вже змінилося на краще.

До зустрічі в майбутніх оглядах!

Якщо вам сподобалася ця стаття, не забудьте поділитися нею зі своїми друзями

Що можна сказати з приводу прибирання в номерах готелю Титанік?

Новости