Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель «санрайз гарден бич». Хургада. опис

  1. Відео: Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa
  2. номери
  3. харчування
  4. Розваги
  5. Відео: Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa 5 * - Hurghada - Egypt
  6. Для дітей
  7. Відео: Єгипет Хургада. Відпочинок в готелі Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa 5 *
  8. Відгуки та коментарі

В оточенні розкішного саду на самому березі піщаного пляжу розкинувся ексклюзивний готель «Санрайз Гарден Біч» (Хургада). Своїм гостям він пропонує розкішні умови проживання, якісне обслуговування і масу розважальних заходів. Тут можна милуватися приголомшливими заходами, горами, екзотичними пейзажами пустелі і блакитними водами моря.

Відео: Hotel Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa

В оточенні розкішного саду на самому березі піщаного пляжу розкинувся ексклюзивний готель «Санрайз Гарден Біч» (Хургада) опис

«Санрайз Гарден Біч» (Хургада) відкритий відносно недавно, в 2003 році. Комплекс складається з головної будівлі, в якому знаходиться ресепшн, і комплексу триповерхових сучасних корпусів. Готель орієнтований на сімейний і молодіжний відпочинок. Вона розташовується в семи кілометрах від аеропорту і в 15 км від туристичного містечка Хургада.

номери

Всього в готелі 480 апартаментів різної категорії, оформлених відповідно до сучасних тенденцій готельної індустрії: стандартні (45 м кв.), Сімейні (60 м кв.) Та Suites, що складаються з двох спалень, кухні та ванної кімнати. Їх площа - понад 90 м кв. Всі номери обладнані душовою кімнатою, міні-баром, кондиціонером, телевізором із супутниковими телеканалами, сейфом, телефоном, феном, балконом і виходом в Інтернет (платно). Прибирання і зміна постільної білизни здійснюються регулярно.

харчування



Готель «Санрайз Гарден Біч» (Хургада) обслуговує своїх постояльців цілодобово по системі «All Inclusive». Сніданок, вечеря і обід - шведський стіл. Протягом усього дня в барах пропонуються прохолодні і алкогольні напої місцевого виробництва, а також деякі види імпортного спиртного. Крім цього туристи можуть відвідати два рази рибний і італійський ресторани «а-ля карт».

Розваги

«Санрайз Гарден Біч» (Хургада) пропонує своїм гостям відвідати заняття аеробікою, тренажерний зал. Туристи можуть пограти в пляжний волейбол, дартс, більярд, бочче, футбол, теніс. Вечорами і в денний час проводяться розважальні програми, звучить якісна жива музика. На платній основі є наступне: джакузі, парна, сауна, спа-салон, кабінет масажу, катання на банані, катамарані, віндсерфінг, дайвінг, подорож на верблюдах або конях. Також туристи можуть зробити сафарі на квадрациклах або джипах, відвідати недорогі ринки Хургади або відправитися на екскурсію в Луксор і Каїр. можливі круїзи по Середземному морю.

Відео: Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa 5 * - Hurghada - Egypt

територія



Серед можливостей три басейни, з яких один з підігрівом, водні гірки, пункт обміну валют, магазини, Інтернет-кафе, таксі, парковка, пральня, медкабінет, конференц-зал, хімчистка та перукарня.

Для дітей

Для малюків у відкритому басейні є два спеціальні відділення Для малюків у відкритому басейні є два спеціальні відділення. Також на території готелю постійно працює ігровий майданчик, клуб (для дітей від трьох до десяти років). За попереднім запитом можна скористатися послугами няні. Для зручності проживання сімей з дітьми в номер може бути надана ліжечко для дитини.

Відео: Єгипет Хургада. Відпочинок в готелі Sunrise Select Garden Beach Resort & Spa 5 *

пляж

Тепле Червоне море, мальовничі пейзажі і чистий пісок - ось чим з року в рік приваблює туристів Хургада. «Санрайз Гарден Біч», фото якого представлені на даній сторінці, володіє власним пляжем. На ньому є парасольки, рушники, шезлонги і плавальні матраци. Вхід в море через понтони. Поруч з пляжем знаходяться коралові рифи.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Поділися в соціальних мережах:


Відгуки та коментарі

Залиш коментар

Новости