Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Royal Cliff Beach Resort 5 *, Таїланд (Паттайя)

Зустрітися з шикарним комплексом Royal Cliff Beach Resort 5 *, що складається з 4 окремих корпусів: Royal Cliff Beach Hotel, Royal Cliff Beach Terrace, Royal Cliff Grand Hotel, Royal Wing Suites & Spa
Зустрітися з шикарним комплексом Royal Cliff Beach Resort 5 *, що складається з 4 окремих корпусів: Royal Cliff Beach Hotel, Royal Cliff Beach Terrace, Royal Cliff Grand Hotel, Royal Wing Suites & Spa. Всі корпуси розмістилися в найвдалішою для відмінного відпочинку частині Паттаї.

Звідси Ви щовечора зможете насолоджуватися чудовими пейзажами, що малюють перед Вами приголомшливі види на Сіамський затоку і острова. Ця красива картина надовго закріпиться в Вашій пам'яті, обов'язково візьміть із собою фотоапарат. Готель знаходиться на самому березі моря, всього в 5 км від знаменитої Walking street.

Готель Royal Cliff Beach Resort 5 * - це першокласний готель з високим рівнем сервісу, тут все гості без сумнівів відпочинуть з шиком, адже все 1090 номерів цього величезного комплексу просторі, з відмінним стильним ремонтом, мають електронні ключі, великі мармурові ванні кімнати з джакузі, які створять закоханим парам романтичну обстановку. Готель ідеально підходить для проведення медового місяця. Також в номерах є сейф, міні бар і супутникове ТБ з російськими каналами. У всіх номерах Вас огорнуть затишком м'які халати, зручні тапочки, фірмові рушники, а також до Ваших послуг безкоштовно пропонуються пляжні сумки і ваги. Ви обов'язково відчуєте себе, як вдома.

Готель здивує Вас своєю турботою, він дбайливо зустріне Вас компліментом у вигляді прохолодного напою з трав після прибуття, що відразу додасть Вам нових сил після дороги і бадьорості, а також налаштує Вас на гарний відпочинок. Вас чекають прискорені реєстрація та виселення, персоналізований сервіс, Ви зможете скільки завгодно користуватися ексклюзивним мальовничим басейном «Роял Кліфф», джакузі, садами, а все шезлонги тут іменні. Більш того, завжди у Вашому розпорядженні послуги дворецького.

Всього в готелі 11 ресторанів, 11 барів (3 з них у басейну), салон краси, перукарня, магазини, оренда лімузинів, WI FI на всій території готелю (за доп. Плату), бізнес центр, зали для проведення банкетів і презентацій, пральня , хімчистка, медпункт, обмін валюти, банкомат, послуги флориста, кондитерська, пошта, гараж, відкрита парковка. На ресепшн є російська персонал.

У готелі Royal Cliff Beach Resort 5 * Вас вразить високий рівень ресторанів, в яких Ви зможете спробувати кухню практично всіх народів світу, наприклад ресторан Panorama Dramatic Atmosphere це інтернаціональне і тайське меню. Ресторан Royal Grill room & Wine Cellar - це кухня зі спеціалізацією в стравах гриль і чудові вина, які оцінять справжні цінителі. Ресторан Maharani Queen - це індійська кухня. Також в інших множинних ресторанах готелю Ви зможете спробувати китайську, іспанську та середземноморську кухні. Для любителів поспілкуватися і відпочити в барі є відмінний лаунж бар з однойменною назвою The Bar, який працює весь день, а вечорами радує гостей живою музикою.

Прямі рейси:
Новосибірськ - Бангкок - Новосибірськ з 06 лютого по 26 вересня, авіакомпанії Трансаеро, Utair, S7, I Fly, Nord Wind.

Краще один раз на власні очі побачити цей прекрасний готель, ніж сто раз почути про нього! Рушайте в Royal Cliff Beach Resort 5 * і оціните по достоїнству це чудо Азії! А ми Вам у цьому обов'язково допоможемо, уточнюйте, будь ласка, всі подробиці про турах в Таїланд і в готель Royal Cliff Beach Resort 5 * у менеджерів агенції «Афіна Паллада» за телефонами: 222 65 22, 2222 666.

18.07.2014 Ця запис була розміщена в Новини .

Новости