Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель ОГЛЯД БИЧ Резорт 4 *, Обзор, Болгарія

Готельний комплекс був відкритий для прийому гостей в 2007 році, остання реконструкція - 2010 р Готель розташований недалеко від центру курорту, безпосередньо на пляжі довжиною 800 м і шириною 60 м з зручним входом в море. Готельний комплекс складає семи 6-еатжних корпусів з ліфтами. В готелі: всього 523 номери, шість відкритих басейнів (парасольки і лежаки безкоштовно), основний ресторан, a la carte ресторан, буфет, два бари біля басейну, снек-бар, нічний бар, СПА-центр, анімаційні програми для дітей і дорослих. Готель не приймає гостей з тваринами. Пляж: муніципальний; парасолі, лежаки і пляжні рушники платно.

Галерея Готелю ОГЛЯД БИЧ Резорт 4 *

Близькість розташування готелю: Узбережжя. Дистанція: 0 метрів.

типи розміщення
359 квартир з однією спальнею і вітальнею, розділених дверима (40-60 кв.м), максимальне розміщення - 4. В номерах: спальня і вітальня з кухнею (конфорки, духовка, мікрохвильова піч, холодильник, тостер, кавоварка, чайник, посуд і кухонне приладдя, стіл), 1 розкладний диван, кондиціонер, супутникове телебачення, телефон, бездротовий інтернет (безкоштовно), сейф (за дод. плату), пилосос, ванна кімната з душовою кабіною, фен, балкон. 136 квартир (70-95 кв.м) з двома спальнями і вітальнею, розділених дверима. Максимальне розміщення 6. У номерах: 2 спальні і вітальня з кухнею (конфорки, духовка, мікрохвильова піч, холодильник, тостер, кавоварка, чайник, посуд і кухонне приладдя, стіл), 1 розкладний диван, кондиціонер, супутникове телебачення, телефон, бездротовий інтернет (безкоштовно), сейф (за дод. плату), пилосос, ванна кімната з душовою кабіною, фен, балкон. 28 квартир з трьома спальнями і вітальнею (95-105 кв.м). Максимальне розміщення 8. У номерах: 3 спальні і вітальня з кухнею (конфорки, духовка, мікрохвильова піч, холодильник, тостер, кавоварка, чайник, посуд і кухонне приладдя, стіл), 1 розкладний диван, кондиціонер, супутникове телебачення, телефон, бездротовий інтернет (безкоштовно), сейф (за дод. плату), пилосос, ванна кімната з душовою кабіною, фен, балкон.
типи харчування
Без харчування, сніданок, напівпансіон. При готелі: ресторан, ресторан а-ля карт, денний бар, бар "Рандеву", бар біля басейну, снек-бар "Тропікана".
Додаткові послуги
Сейф на рецепції (платно), два продуктові магазини, інтернет-клуб і Wi-Fi (безкоштовно), банкомати, перукарня, пральня, обмін валюти, оренда автомобілів, парковка. Для дітей: 5 дитячих басейнів, дитячий майданчик, оренда ліжечка, анімаційні програми.
Спорт і здоров'я
СПА-центр, сауна (платно), джакузі (платно), парова лазня (платно), солярій (платно), масаж (платно), бальнеологія (платно), фітнес-зал, більярд (платно), електронні ігри, міні-гольф (платно), настільний теніс (платно), пляжний волейбол і футбол, відкритий басейн, садові шахи, міні-футбол, аеробіка, водна гімнастика, анімаційні програми.

Адреса: Obzor Beach Resort Hotel, Obzor Byala Resort, Bulgaria

* Опис готелів / апартаментів є орієнтовним. Умови проживання та інші параметри можуть бути змінені без повідомлення компанії Астера. Для отримання точних даних про цей готель / апартаментах ви можете уточнити у наших менеджерів.

Дата поновлення: 03.02.2017

Схожі готелі курорту Огляд

Новости