Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Ajman Beach 3 *. ОАЕ. Аджман. Готель Ajman Beach 3 * ціни / відгуки / опису / замовлення готелю :: hochuvotpusk.ru

  1. останні відгуки
  2. Форум
  3. інші готелі курорту Аджман

Оплатити тур ви можете готівкою рублями, за допомогою кредитної картки, за безготівковим розрахунком.

останні відгуки

всі відгуки

Форум

Re: обмеження щодо віз "" автор: sckameikin22 залишити відгук Відгуки

06.12.2011 18:05 Світлана. час відвідування: 14.08.2011

Добридень! Їздили з подругою в серпні місяці. Був Рамадан ... в готелі було все тихо і чинно. У номері прибиралися дуже добре, хлопчик-індус все ніяк не брав чайові, які щодня залишалися на ліжку, акуратно складав їх на тумбочку!)) В кінці відпочинку зловила його і особисто віддала все, що накопичилися. Поламався вимикач - полагодили моментально!
Увечері в готелі дуже нудно, вдень їздили в Дубай. Кондиціонери і правда дуже древні, постійно не висипалися.
Якщо ви їдете з метою шопінгу, то готель дуже рекомендую, не кожна трійка має такий пляж!

06.12.2011 18:04 Олена. час відвідування: 01.04.2011

У готелі були не в перший раз. Було б погано - не їздили б. Якщо потрібен більш високий сервіс поруч Аджман Кемпінські на 5 *. Врахували Шумноват дискотеку, яка, на жаль, має місце бути щодня (це основний мінус) і розміщувалися з видом на місто.
Номери траплялися нормальні - без особливих проблем. Припливно-витяжної вентиляції немає, кондиціонер працює цілодобово. Хоча приходили туди в основному спати - приїхали на море, та й країну подивитися цікаво. Персонал ввічливий, прибирання щоденна. Харчування одноманітне, але цілком ситне.
З нового - змінилася представник турфірми (раніше сиділа постійно Олена - можна було ставити питання, т.к .. російськомовного персоналу в готелі не було). Тепер від Ройял Туристік представник - Ельвіра, зверніть увагу на таку обставину - ціни на екскурсії називаються трохи вище, ніж в прайсі фірми (говорить, що застаріли), але якщо затявся -відразу "роблять знижку". Квитанцію про оплату забирає водій, на руках нічого і не залишається.
Море чисте, трапляються морські зірки і крабики, біля берега мілко.
Співвідношення ціна / якість нормальне. Рекомендуємо.

04.02.2010 12:57 Tatiana. час відвідування: 12.2009

Відпочивали в цьому готелі з 15го по 22Е дек 2009 року. Вибирати не довелося, тому що нам треба було їхати саме в Аджман. Аджман Кемпінський був дорого, тому і зупинилися на цій трійці. Скажу сказу, я працюю в туризмі 8 років, готелів побачила дуже багато, є з чим порівняти. І цей готель цілком нормальний варіант. Так, скажу відразу, є недоліки, але вони не настільки жахливі - як іноді деякі туристи описують свої «страждання».
Заплатили ми за 27 тис з людини, при 2х разовому харчуванні, виліт з Казані на а / к Татарстан. Трансфер з а / п в готель, і назад був на Міне-вене готелю. Водії ввічливі, машини нові, чисті. Прилетіли ми ближче до вечора, потрапили в дуже «хороші» пробки, тому до готелю добиралися 2 години. Ну тут вже нічого не поробиш, у великих містах це тепер вічна проблема.
Розміщення у нас було 3 дор 1 дитина. Поселили нас в номер на 5м поверсі, кутовий, трохи більше стандартного. Так, готель старий, але чистий. Є потертості на меблях, у ванній помітно, але - все це не смертельно. Номер прибирав прибиральник з Непалу, кожен день міняв постільну білизну, завжди клав мило, шампунь, додатково туалетний папір. І не брав чайові, які йому залишали на ліжку. Завжди доводилося чайові віддавати йому в руки в коридорі. Каже стерпно по-англійськи.
Харчування нормально. На сніданок - сосиски, хліб, кекси, тости, джем, йогурт, пластівці, каша молочна, курка або м'ясо, рис або бобові, картопля печена в фользі, мундирі або просто смажений кубиками, яйця у вигляді яєчні або омлету або просто зварені в круту . Порізані шматочками помідори і огірки, диня і кавун, сир типу хохленд квадратиками. Чай, кава, вершки і молоко, напій типу «юпіпі або Зуко» і вода з кулера. Голодним не залишишся. Особисто мене і мою сім'ю такий сніданок влаштовував цілком.
Обід можна спокійно міняти на вечерю і навпаки. На обід завжди: 1 вид супу. За тиждень супи жодного разу не повторилися! І локшина куряча, і грибний, і томатний, і овочевий і.т.д. Далі - завжди 1 вид яловичини, у вигляді шашлику, гриля або кебаба, з овочами. 1 вид риби - була і в клярі, і на грилі, і в фользі. 1 вид курки - те саме в різних варіаціях. На гарнір завжди рис, бобові та картопля. Салатів 3-4 види. 2 десерту - пудинг або що то в цьому роді і морозиво. З напоїв - вода, кава, чай. На вечерю - все точно так же.
У відгуках до цього прочитала - що ввечері в бар-ресторан готелю приходять сторонні люди. Так, приходять, але знову ж таки - я нічого жахливого в цьому не побачила. Ну, да, трохи шумно від музики, але було це не кожен день.
Персонал готелю дуже доброзичливий. І на ресепшен - все пояснять, все розкажуть, якщо є питання. У ресторані - завжди дуже ввічливо запитають - на обід ми прийдемо або вечерю. Офіціантки - дуже милі дівчатка, завжди усміхнені.
Територія біля готелю маленька, трохи запущена, але знову ж таки повторюся - все в розумних межах. Ті, кому треба щоб все було начищені до блиску - вперед - в Мадінат! Пляж від корпусу в 100 метрах, пляж не великий, лежаків не багато. Ми вважали за краще скупатися в морі, а лежати біля басейну. Басейн невеликих розмірів, з дитячим відділенням, але вода була холодна. Море тепліше. Море чисте! Ніяких зливів і смітників, як я то ж до поїздки прочитала на відгуках - я не побачила. Так, є будівництво з лівого боку від готелю, але від неї ні шуму ні пилу ні бруду.
З готелю о 4 годині дня ходить безкоштовний автобус в Дубай, на Насер, назад забирають з Дебая о 21 годині. Від готелю недалеко є всякі торгові лавки і торгові центри. Пішки - хвилин 10-15 максимум. На таксі 5-7 дерхамов.
В готелі є екскурсійне бюро, торгує там жінка з Казані. Ціни оптимальні.
А ось гід у нас була хамка! Просто жахлива хамка! Дану дівчину не цікавило нічого, крім як продати екскурсії. Продавши 2 екскурсії нам, вона тут же втратила до нас будь-який інтерес, і коли ми від однієї відмовилися на увазі обставин, вислухали дуже багато «втішного», головне - що від екскурсії відмовлятися не можна! Можна подумати це нижню білизну. Екскурсії можна виявляється тільки обміняти. Хоча на папері написано, що за 24 години можна відмовитися від екскурсії, але для цієї Ельвіри Шветсовой це мабуть не указ. І коли я сказала, що отримаю назад ці гроші в Казані від фірми від якої вона працює, вона тут же погодилася повернути гроші.
Як зазвичай «порадувало» поведінку наших співвітчизників: приходять в ресторан і з кулера наливають воду в 1,5 літрові пляшки, їх же «жаба душить» сходити і купити в магазині який в 5ти метрах. Інша дама набирала сухих сливою аж двома руками, вони у неї сипяться, вона їх притискає до себе і ніяк не може відійти від шведського столу. Інша красуня сама спалила тости і накричав на співробітників готелю «Вічно у вас одні проблеми!». Загалом наші туристи як завжди в своєму репертуарі.

04.02.2010 12:56 Антон. час відвідування: 01.2010

Плюси: Поруч з готелем магазин з алкогольною продукцією, Власний пляж, жива музика і дискотека кожен вечір, щоденний безкоштовний автобус в Дубай, безкоштовний інтернет wifi.
Мінуси: Щовечора в барі і прилежащем індійському клубі збираються місцеві розпусники і повії! Шум від музики не вщухає до трьох ранку, на балконі номера все закакалі голуби - які там живуть сім'ями! Платний більярд :( Дуже дороге пиво, близько 160 за кухоль !!! Басейн без потогрева, після 19.00 вихід до моря і на пляж - ЗАКРИТИЙ :( жахливим стара тітка в тур агентстві расположеном в самому готелі просто бісить. Основним напрямком у неї - дубай - хоча від готелю кожен день туди безкоштовний автобус ... Замовити екскурссіі дуже важко ... вокругедругіх агентств немає.
В готелі - Безкоштовно фен, настільний теніс, пляжні рушники, шампунь, мило, білизна видають і міняють щодня. Дуже сподобалася екскурсія - Сафарі на джіпах.Сноуборд на піску, місцева їжа, танцюльки, закінчувати в пустелі !!!

08.11.2009 22:43 Mike. час відвідування: 10,2009

Пробув я в Ajman Beach 3 * рівно 3 дні і просто напросто втік звідти, щоб не заразитися який-небудь заразою. У мене таке враження, що в цьому Аджмане взагалі не мають ніякого поняття про якихось санітарних нормах. Ну як можна в 400 метрах від готелю на березі моря організувати міське звалище, де цілодобово працює екскаватор і куди щогодини прибувають вантажівки і скидають сміття? Як можна в море, де купаються люди зливати по одній трубі - відпрацьовану технічну воду від поруч стоїть новобудови зліва від готелю а по іншій трубі - очіщеннное г ... праворуч від готелю. Справа в тому що хвиля все це лайно пришвартовують до берега, ті до пляжного готелю і в цьому лайні купаються не тільки туристи Ajman Beach 3 * але і рядем розташованого готелю Ajman Кемпінські. Адміністратор готелю ввічливо всім пояснює про те що це нібито йодована вода, а одна туристка повірила і давай зуби чистити в цій воді. Але на цьому принади Ajman Beach 3 * не закінчуються. У самому морі якраз навпроти готелю видно труби. Це ще одне офіційне сховище лайна. Поруч з Ajman Кемпінські знаходиться порт куди щогодини пришвартовуються кораблі. Єдине місце де можна безпечно для здоров'я купатися - це басейн з хлоркою а так можна запросто підхопити будь-яку заразу і потім лікуватися роками. Сам готель дуже старий і вночі з комунікацій повзають різні тварі Якщо ви ніколи не бачили чорного таргана величезного розміру, схожого на жука, то приїжджайте в Ajman Beach 3 *. Кусається він не сильно, але вночі може залізти і під ковдру. А так все вітаються всі ввічливі і посміхаються і прибіжать полагодять вам розетку за першим вашому дзвінку. По суботах готель заповнюють кіьтайскіе повії і якщо ризикнете то можете отримати який-небудь сифіліс. Аджман - це не Дубаї і сходити там особливо не куди По ТБ з російських каналів показують лише ТВ -3. У ресторані - справжня здирництво. Якщо в місті звичайна вода коштує 2 дархама то у них в готелі - 10.

08.11.2009 14:51 vlastimir. час відвідування: листопад 2008

з 18.11.08 по 28.11.08 відпочивав в цьому отеле.Все в цілому сподобалося. Погода хороша м'яка, особливої ​​спеки та холоду не було
іноді була хвиля, але це навіть інтересно.Хорошій басейн, якби був побільше було б лучше.Есть безкоштовний настільний теніс, кожен день дають пляжний рушник цікаво, що разуваешся перед входом на пляж, пісок незвичайний дуже дрібний і м'який. У море рибок мало, але є і різні. Їжа прийнятним, досить смачно і різноманітно на 10 днів-піде! У ресторані спиртне дуже дороге 50 баксів за 50 гр віскі! Поруч магазин зі спиртним, то ж віскі літрова пляшка 27 дол.
Гідна екскурсія на арабському човні, мало за часом, дуже цікава шоу-програма, гарна поїздка на Індійський океан, купив за 150 дол шовковий килим (почали торгуватися з 850), у берега океану бачив і навіть помацав черепах, попарився в маракансой лазні, хороший обід і відпочинок, до того ж Олена-екскурсовод (16 років там) все дуже цікаво розповідала.
Гроші брав в доларах, але більше користувався ВІЗОЮ і в магазинах і отримання їх дархамов.А взагалі з ними треба торгуватися до втрати пульсу, коли робиш вигляд, що йдеш вони уступают.Золота багато продають на вагу, але мені не сподобалося (жовте, як Біжутерія) .Заходіл в готель 5 зірок Кемпінський пограти в боулінг, там все просторо, гарно і пусто.3 рази заходив не бачив проживають, так і не зрозумів чому. У нас ввечері музика, танці, присісти не де! Кажуть хочуть ламати цей чудовий готель і будувати новий 5 зв. Вообщем рекомендую!

публікація відкликання

Ми будемо вдячні, якщо Ви залишите свою думку про цей готель. Для цього Вам потрібно заповнити поле "Ім'я", а в полі відкликання поділитися своїми враженнями про відпочинок в даному готелі. При заповненні поля "Ваш e-mail" з'явиться можливість зворотного зв'язку з Вами в разі виникнення будь-яких питань у відвідувачів сайту.

|
->

інші готелі
курорту Аджман

5 * 5 *

4 * 4 *

3 * 3 *

Наші проекти

Ну як можна в 400 метрах від готелю на березі моря організувати міське звалище, де цілодобово працює екскаватор і куди щогодини прибувають вантажівки і скидають сміття?

Новости