Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Друге громадянство Гренади за інвестиції в нерухомість Levera Beach Resort

  1. Сім приводів інвестувати в другій паспорт Гренади в тандемі з нерухомістю на курорті Levera Beach Resort
  2. Технічні особливості девелоперського проекту Levera, про які варто знати з самого початку
  3. Як отримати друге громадянство Гренади за інвестиції в нерухомість Levera Beach Resort

На відміну від типового тропічного курортного напрямку, Гренада пропонує своїм гостям не тільки можливість зустріти екзотичних диких тварин, спробувати соковиті фрукти, оцінити захоплюючі дух пейзажі, прогулятися по недоторканим пляжам з білим піском, викупатися в блакитній воді і помилуватися на незвичайні рослини

На відміну від типового тропічного курортного напрямку, Гренада пропонує своїм гостям не тільки можливість зустріти екзотичних диких тварин, спробувати соковиті фрукти, оцінити захоплюючі дух пейзажі, прогулятися по недоторканим пляжам з білим піском, викупатися в блакитній воді і помилуватися на незвичайні рослини. Всі бажаючі можуть придбати в цій країні економічне громадянство карибських островів. Купити другий паспорт Гренади можна через інвестиції в місцеву нерухомість, щоб зробити цю острівну державу своєю другою домівкою. Таким будинком для вас може стати шикарна вілла на новому еко-курорті Levera Beach Resort.

Гренада з її недоторканою природного, химерними ландшафтами і достатком ідилічних пляжів пропонує ідеальний баланс пригод і романтики. У північній частині цього мальовничого мініатюрного острова, мешканці якого говорить англійською мовою і відрізняються неймовірним дружелюбністю, зовсім скоро з'явиться унікальний для Карибського регіону еко-курорт, офіційно схвалений до участі в програмі економічного громадянства Гренади.

За допомогою нового девелоперського проекту росіяни, українці, білоруси, казахи, азербайджанці та інші законослухняні іноземні інвестори зможуть придбати гренадской паспорт в тандемі з розкішною нерухомістю. Добиратися до свого нового житла на Карибах інвестори зможуть на літаках, що вилітають з найбільших міст світу, включаючи Майамі, Нью-Йорк, Атланту, Торонто, Лондон, Франкфурт і Каракас. Авіалайнери з усіх цих мегаполісів регулярно приземляються в міжнародному аеропорту острівної держави, від якого до майбутнього курорту можна буде легко дістатися по кільцевої магістралі.

Авіалайнери з усіх цих мегаполісів регулярно приземляються в міжнародному аеропорту острівної держави, від якого до майбутнього курорту можна буде легко дістатися по кільцевої магістралі

Сім приводів інвестувати в другій паспорт Гренади в тандемі з нерухомістю на курорті Levera Beach Resort

Так що ж виділяє Levera Beach Resort на тлі інших проектів, що реалізуються в Гренаді і сусідніх країнах і офіційно схвалених до участі в програмах економічного громадянства карибських островів? Переваг у нового курорту буде чимало. Можна навести як мінімум сім аргументів на користь того, щоб купити другий паспорт Гренади за інвестиції в нерухомість Levera Beach Resort. Виглядають вони наступним чином:

  • Levera Beach Resort - друге громадянство Гренади з вигодою

Після придбання нерухомості на еко-курорті її можна буде здавати в оренду туристам. Таким чином, ваш актив перетворитися в додаткове джерело пасивного доходу. Інвестиції в гренадской житло для здачі в оренду відпочивальникам - вельми перспективний варіант вкладення капіталу. Адже в даний час Гренада переживає туристичний бум. У 2013 році число відвідувачів місцевих готелів досягло 112,8 тис. Осіб (приблизно на 7 тис. Більше чисельності населення цієї компактної юрисдикції), збільшившись на 0,4 відсотка в річному обчисленні. У 2014 і 2015 рр. спостерігався більш серйозне зростання: 18,4 і 5,4 відсотка в річному обчисленні, відповідно. Особливо високий інтерес на адресу гренадских курортів демонструють дуже заможних гості з Канади, США і Великобританії, на частку яких припадає основна маса постояльців місцевих готелів. Завдяки їм середній розмір витрат туристів під час перебування на відпочинку тримається на рівні 1 тис. Доларів США, що ставить Гренаду в один ряд з кращими курортами планети.

Але це ще не все. Вклавши гроші в покупку другого паспорта Гренади за інвестиції в нерухомість Levera Beach Resort, ви зможете їх повернути вже через 4 роки після успішного завершення угоди, не втрачаючи при цьому економічне громадянство Гренади. Актив можна буде перепродати девелоперу або виставити на відкритому ринку. Так, можливість повернути вкладення пропонується учасникам та інших порогам економічного громадянства карибських островів. Але в разі Гренади перепродати актив можна набагато швидше, виключаючи хіба що Домініку (там нерухомість можна продати вже через 3 роки, але новому покупцеві в такому випадку не надається право на участь у програмі економічного громадянства Домініки).

  • Levera Beach Resort - друге громадянство Гренади і нерухомість поруч із заповідником

Виділений під забудову ділянка знаходиться на північно-східному березі острова Гренада недалеко від Національного парку Левера. Цей красивий заповідник покритий густою зеленню мангрових лісів і сусідить з не менш мальовничим пляжем, де теплі води Карибського моря зустрічаються з лютими потоками Атлантичного океану. З цього пляжу гостям і мешканцям еко-курорту Levera Beach Resort буде відкриватися чудовий вид на гору Цукрова голова, розташовану на сусідньому острівці Левера (звідси і назва), а також на інші острівці вулканічного архіпелагу. Власники нерухомості та гості курорту матимуть необмежений доступ до острівця Левера і іншому сусіднього острова для щоденних прогулянок.

Розташований поруч з узбережжям природний кораловий риф формує відмінний захист для дайверів і купальників, оберігаючи їх від потужних підводних течій і виступаючи місцем проживання омарів і красивих риб. Але цим перелік переваг Національного парку Левера не обмежується: по його території проходять численні маршрути для хайкінга, скористатися якими зможуть гості еко-курорту Levera Beach Resort з числа любителів активного відпочинку. Ще тут є міст для спостереження за птахами, з якого всі околиці видно як на долоні. Крім того, відвідувачам курорту можна буде поглянути на мальовничий древній вулканічний кратер, який розташовується трохи південніше пляжу і в даний час практично повністю заповнений водою.

Національний парк Левера є важливим місцем проживання багатьох диких тварин, які гніздуються в великих мангрових болотах і на узбережжі. Так, північне узбережжя Гренади є місцем сезонного гніздування черепах. Щоб гарантувати захист цих тварин забудовник тісно співпрацює з урядом Гренади і місцевими природоохоронними групами. Причому особлива увага приділяється навіть дрібницям. Як відомо, яскраві вогні плутайте черепах. Тому в розташованій недалеко від узбережжя частині курорту буде використовуватися м'яке червоне освітлення.

  • Levera Beach Resort - друге громадянство Гренади і екологічне житло далеко від галасливого мегаполісу

Природа є основою будь-якої економіки. Як наслідок, збереження екосистеми виступає запорукою економічного процвітання тієї чи іншої країни. Саме тому творці Levera Beach Resort обіцяють зробити цей курорт максимально екологічним. Для досягнення це цілі вони збираються працювати відразу в декількох напрямках: зберігати землю, навчати місцеве населення методам сталого природокористування, а також розвивати зв'язок між екосистемою і людиною.

Заради підвищення обізнаності представників локального співтовариства і залучення їх до роботи по збереженню навколишнього середовища на території курорту вже був створений освітній центр EcoCenter (на фото нижче). Його інфраструктура буде використовуватися в рамках освітніх програм, а також для інформування місцевих жителів і відвідувачів курорту про прийняті рішення в галузі збереження навколишнього середовища для майбутніх поколінь. Співробітники освітнього центру, в число яких входять дипломовані біологи, будуть не тільки проводити освітні лекції, а й організовувати прогулянки на природі - в місцевому саду і Національному парку Левера.

Співробітники освітнього центру, в число яких входять дипломовані біологи, будуть не тільки проводити освітні лекції, а й організовувати прогулянки на природі - в місцевому саду і Національному парку Левера

Для збереження околиць курорту будівельники збираються використовувати екологічно чисті будматеріали і альтернативні джерела енергії, а також здійснювати переробку сміття, компостування органічних відходів і відновлення води. Інфраструктура курорту Levera Beach Resort буде забезпечуватися електроенергією, що генерується за допомогою сонячних батарей і вітрогенераторів, доповнюють центральну електромережу. Стічні води будуть піддаватися природного очищення, а потім використовуватися для ландшафтного зрошення, приносячи користь навколишньому середовищу. Наявність на території курорту власних садів дозволить вести стале сільське господарство, виробляючи органічні продукти харчування без шкоди для екосистеми.

Завдяки продуманому проекту всі будівлі на території курорту Levera Beach Resort будуть органічно вписуватися в навколишній ландшафт, створюючи візуально відчуття єднання рукотворних будівель і навколишнього їх природи.

  • Levera Beach Resort - інвестиції в друге громадянство Гренади, які зроблять вашу нову батьківщину краще

Новий девелоперський проект здатний зробити серйозний позитивний вплив на ринок туризму Гренади і стан місцевої громади. Все тому, що еко-курорт Levera Beach Resort розміститься на північній частині головного острова карибської юрисдикції. Це дуже важливо, оскільки велика частина туристичної інфраструктури Гренади знаходиться на південній стороні головного острова. Курорт Levera Beach Resort стане якірним проектом, що сприяють розвитку туристичної інфраструктури на території північного узбережжя, створюючи тим самим таких необхідних робочі місць в регіоні і сприяючи підвищенню якості життя остров'ян.

Уже в найближчому майбутньому новий курорт почне залучати організаторів різноманітних культурно-масових і спортивних заходів, які, в свою чергу, допоможуть залучати туристів. Прийом після відвідування Levera Beach Resort гості курорту також зможуть відвідати і багато інших визначних пам'яток. Адже північна частина острова має великий екскурсійним потенціалом: тут є фабрика органічного шоколаду на сонячних батареях, мальовничі водоспади і найстаріший в Вест-Індії гуральню Rivers Distillery. Таким чином, беручи участь у фінансуванні цього девелоперського проекту, росіяни, українці, білоруси, казахи, азербайджанці та інші учасники програми економічного громадянства Гренади, зможуть зробити свою нову батьківщину краще.

  • Levera Beach Resort - друге громадянство Гренади і активний відпочинок

Приголомшливі пейзажі, які можна спостерігати з вікон резиденцій на території еко-курорту Levera Beach Resort, відмінно розташовують до активного відпочинку. Прогулянки по заворожливому узбережжю і лісовими стежками будуть найсприятливішим чином відбиватися на стані здоров'я гостей курорту.

Гості Levera Beach Resort з числа любителів активного відпочинку зможуть насолоджуватися грою в теніс поруч з красивими садами і клубним будинком, де подають напої і смачні страви на обід. На території головного готелю розмістяться фітнес-центр і тренажерний зал, що пропонують широкий вибір вправ і процедур з акцентом на оздоровлення під наглядом фахівців в області медико-санітарних дисциплін. Неподалік розташується спа-центр світового класу з широким вибором процедур, в ході яких дипломовані фахівці використовуватимуть місцеві спеції і масла. Будівля спа-центру з видом на лагуну буде зводитися з використанням натуральних матеріалів і традиційних методів будівництва і зможе припустити гостям курорту відкриті процедурні кабінети.

Ніхто не буде заважати гостям еко-курорту, бажаючим відправитися на прогулянку вздовж пляжу з білим піском і захоплюючим дух видом на Карибське море і Атлантичний океан. Відчути природу і дух пригод можна буде, відправившись в похід по стежках через гірські схили і понад ставком. В ході подібних прогулянок будуть вельми до речі численні пояснювальні знаки, розкидані по всій території курорту і є сусідами з ним заповідника. Додайте до цього можливість спостереження за черепахами і птахами із спеціально обладнаних майданчиків, і ви отримаєте практично ідеальне місце для відпочинку на свіжому повітрі.

Крім вивчення околиць еко-курорту і його інфраструктури гості зможуть насолодитися всім, що здатні запропонувати Гренада і прилеглі острови: це і підводне плавання з аквалангом, і екскурсії на гарячі джерела і водоспади, і вивчення численних об'єктів історико-культурної спадщини, а також пам'яток.

  • Levera Beach Resort - друге громадянство Гренади і бенкет для цінителів карибської кухні

Наявність локального органічного саду, а також сусідство курорту з численними стійкими фермерськими та риболовецькими господарствами дозволить шеф-кухарям місцевих ресторанів використовувати тільки найбезпечніші і корисні інгредієнти при створенні своїх кулінарних шедеврів.

Курорт запропонує своїм гостям широкий спектр цікавих ресторанів, включаючи наступні:

  • Ресторан при готелі, який буде використовуватися для проведення офіційних вечерь і спеціалізуватися на стравах європейської та місцевої кухні;
  • Ресторан, що пропонує страви європейської та французької кухні в елегантній обстановці;
  • Ресторан при пляжному клубі, який буде пропонувати невимушену обстановку і страви з місцевих морепродуктів, приготовані на відкритому грилі;
  • А також заклад Sandy Island, яке буде являти собою казуальний пляжний бар-клуб в денний час і елегантне місце для вечерь у вечірній час.

Крім того, гостям еко-курорту будуть пропонуватися приватні романтичні обіди на двох в дуже інтимній обстановці на спеціально обладнаному майданчику з видом на ставок, розташованої недалеко від спа-салону.

  • Levera Beach Resort - друге громадянство Гренади і переваги для бізнесу

купуючи економічне громадянство Гренади за інвестиції в курорт Levera Beach Resort, інвестори будуть отримувати і інші бонуси. Так, другий паспорт Гренади дозволить їм скоротити податки, відвідувати Шенген і Китай без попереднього оформлення візи, а також брати участь в американській візової програмі E2 і отримувати інвесторської грін-карту США. Крім того, щоб допомогти всім, що відбувся економічним громадянами в повній мірі оцінити переваги міжнародного способу життя, девелопер надасть кожному з них такі додаткові переваги:

  • Поштова адреса в Гренаді;
  • Рахунку за комунальні послуги в Гренаді (вони можуть знадобитися для відкриття іноземних банківських рахунків і здійснення інших операцій);
  • Можливість створення офшорної компанії на Невіс;

Технічні особливості девелоперського проекту Levera, про які варто знати з самого початку

Екологічно чистий, природно гарний, динамічний і яскравий, енергійний і багатий курорт Levera Beach Resort на острові Гренада стане для вас будинком далеко від дому і порталом в світ унікальної карибської культури. Фешенебельний еко-курорт розміститься на земельній ділянці загальною площею в кілька сотень гектарів. Девелопером в рамках даного інвестпроекту буде виступати компанія Grenada Citizenship Development Ltd Grenada, що базується в Карибському басейні і очолювана досвідченим забудовником Ренді Оусеном.

Готель і житловий комплекс, а також прилеглі до них інфраструктурні та рекреаційні об'єкти девелопер планує побудувати в чотири етапи. Після введення в експлуатацію цей розкішний курорт буде включати бутік-готелі, готелі, приватні котеджі і вілли, ресторани, бари, пляжні клуби, басейни і багато іншого. Все це буде у вас під рукою, дозволяючи розслабитися і насолоджуватися цінних часом з друзями і сім'єю. На особливу увагу заслуговує бутик-готель, який розміститься в центральній частині курорту і забезпечить вражаючі можливості для рекреації і бізнесу, обумовлені наявністю поблизу широкого спектра ресторанів, конференц-залів, а також пляжного клубу і басейну прямо у кромки води.

На особливу увагу заслуговує бутик-готель, який розміститься в центральній частині курорту і забезпечить вражаючі можливості для рекреації і бізнесу, обумовлені наявністю поблизу широкого спектра ресторанів, конференц-залів, а також пляжного клубу і басейну прямо у кромки води

Вдале розташування та особливості проекту допоможуть екстер'єру еко-курорту гармонійно поєднуватися з природним рельєфом. Висота і інші параметри кожного об'єкта нерухомості прораховувалися індивідуально з урахуванням його розташування, щоб звести до мінімуму візуальне вплив на сусідні будівлі та забезпечити максимально безперешкодний вид на океан і сади.

План еко-курорт Levera Beach Resort: 1. Діловий павільйон; 2. Бутік-готель Turtle Beach Hotel; 3. Вілли Hotel Villas; 4. Приватні вілли (викуповуються повністю); 5. Вілли Piton Estate; 6. Спа-центр; 7. Житловий клубний будинок; 8. Ресторан національної кухні Piton; 9. Майданчик для приватних романтичних обідів на двох з видом на ставок; 10. Тенісний центр і клубний будинок; 11. Освітній центр 12. Природні стежки; 13. Природний заповідник; 14. Острів Цукрова Голова; 15. Острів Сенді Айленд; 16. Національний парк Левера; 17. Пляж Левера Біч і черепашачий заповідник; 18. Пляж Басвей; 19. Органічні сади; 20. Інфраструктурний центр.

Перший етап девелоперського проекту передбачає створення бутік-готелю Turtle Beach Hotel на 80 номерів, який розміститься поруч з пляжем, а також 40 готельних котеджів, 20 будиночків типу Касіта і вілл, басейнів, спа-центру і органічного саду. Згідно з проектом, на території курорту буде побудовано 30 однокімнатних вілл площею по 90 квадратних метрів, 10 двокімнатних вілл площею по 170 квадратних метрів і 20 трикімнатних вілл площею по 220 квадратних метрів.

Згідно з проектом, на території курорту буде побудовано 30 однокімнатних вілл площею по 90 квадратних метрів, 10 двокімнатних вілл площею по 170 квадратних метрів і 20 трикімнатних вілл площею по 220 квадратних метрів

Роботи зі зведення котеджів и пляжного клубу почнут восени 2016 року. Урочисте відкриття дерло будівель намічено на Різдво 2017 року. Будівництво бутик готелю Turtle Beach Hotel забудовник збирається почати в другому кварталі 2017 року. Додаткові котеджі в складі кластерів Orchard (поруч з садами) і Beachside (поруч з пляжем) будуть будуватися з урахуванням інтенсивності укладання контрактів на продаж такої нерухомості. Очікується, що весь курорт буде побудований і введений в експлуатацію через 3 роки після початку робіт.

Як отримати друге громадянство Гренади за інвестиції в нерухомість Levera Beach Resort

Щоб отримати друге громадянство Гренади за інвестиції в курорт Levera Beach Resort, інвестору доведеться зробити вибір на користь однієї з двох доступних інвестиційних опцій.

Варіант 1. Купівля акцій готельної компанії, що володіє бутик-готелемваріант 2. Купівля котеджу в повну власність

Творці проекту Levera Beach Resort пропонують можливість інвестувати в акції бутік-готелю, який після завершення будівництва і введення в експлуатацію буде включати:

· 80 розкішних номерів

· 2 ресторани

· 3 басейни

· Конференц-зали

· Спа-центр з широким спектром послуг

Буде випущено в цілому 1500 акцій вартістю по US $ 50 000 кожна. 75% цих цінних паперів будуть продані інвесторам, тоді як інші 25% залишаться у власності забудовника.

Для покупки доступні окремостоячі котеджі різної житлової площі з прекрасним видом на океан і сади. Ця нерухомість має наступні характеристики:

• Міні-кухня, їдальня, вітальня

• Приватний басейн (за додаткову плату)

• Простора ванна

• Гостьовий санвузол

• Душ на відкритому повітрі

• Сучасне мультимедійне обладнання

• Електроживлення частково від сонячних батарей, енергоефективне освітлення та біо-кліматичний дизайн для максимального ефективного природного охолодження і скорочення шкідливих викидів.

Щоб отримати право купити друге громадянство Гренади за інвестиції в курорт Levera Beach Resort, інвестору потрібно придбати 7 акцій (US $ 350 000). Вартість однокімнатного котеджу в разі його придбання в повне володіння починається з позначки в US $ 350 000. Також доступні двокімнатні котеджі, вартість яких починається з позначки в US $ 700 000. Подібна покупка дає право на економічне громадянство Гренади.

Крім основної інвестиції учасникам програми економічне громадянство Гренади потрібно буде оплатити ряд додаткових зборів, які представлені в таблиці нижче.

Головнийпретендент (варіант 1)головнийпретендент (варіант 2)

Державне мито Включено US $ 50,000 Оплата перевірки благонадійності Due Diligence US $ 5 000 US $ 5 000 Збір за обробку US $ 1 500 US $ 1 500 Реєстраційний внесок US $ 1 500 US $ 1 500 Оплата послуг місцевого акредитованого агента-посередника US $ 10 000 US $ 10 000 ПДВ US $ 1 500 US $ 1 500 Загальний обсяг витрат з урахуванням основної інвестиції US $ 369 500 * US $ 419 500 *

Плюс екскроу в розмірі 1%

Керуюча компанія в обох випадках пропонує гарантований річний дохід в розмірі 2% протягом перших 4-х років. Після завершення цього періоду придбаний раніше актив можна буде перепродати, не втрачаючи економічне громадянство Гренади. Якщо нерухомість купується в повне володіння, її можна буде не тільки використовувати для власного проживання, а й здавати в оренду через керуючу компанію. Якщо купуються акції забудовника, інвестор може використовувати нерухомість на курорті для організації власного відпочинку протягом 14 днів в році. При цьому інвестору не потрібно хвилюватися з приводу експлуатації житла: це завдання візьме на себе керуюча компанія.

Звертайтеся до нас і ми представимо Вас найдосвідченішому російськомовному консультанту в питанні отримання громадянства за інвестиції Звертайтеся до нас і ми представимо Вас найдосвідченішому російськомовному консультанту в питанні отримання громадянства за інвестиції. Пишіть нам на [email protected] прямо зараз і ми Вас представимо.


Мітки: #Активний відпочинок # Громадянство Гренади # Інвестиції В Нерухомість # Економічне Громадянство Гренади

Підпішіться на наш телеграм канал и Розкажіть про нього знайомиться в бізнесі.

Читайте інші цікаві статті порталу InternationalWealth.info:

Новости