Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дитячий і сімейний відпочинок в Туреччині. Відпочинок для дітей в дитячих таборах.

  1. Рекомендуємо на сезон-2010:
  2. Відпочинок для дітей - дитячі табори в Туреччині
  3. Інші табори:

Якщо, Ви маєте намір відправити своє чадо на відпочинок, то порекомендуємо Вам для цієї мети - турецькі дитячі курорти. Дитячі табори в Туреччині - це дуже розвинена галузь туристичної інфраструктури.

Рекомендуємо на сезон-2010:

Дитячий табір Датча на базі готелю KID`S CLUB в Мармарис   - готель для дітей, багаторічний унікальний досвід проведення дитячих літніх таборів, All inclusive - проживання, харчування, організація відпочинку і дозвілля Дитячий табір Датча на базі готелю KID`S CLUB в Мармарис - готель для дітей, багаторічний унікальний досвід проведення дитячих літніх таборів, All inclusive - проживання, харчування, організація відпочинку і дозвілля! Див. Ціни

Відпочинок в Туреччині цілком доступний за ціною всім - в тому числі і молодій парі з дітьми, хоча б раз на рік і вам, і дитині потрібно насолодитися морем, сонцем, комфортним і безтурботним відпочинком!

Туреччина - кращий варіант для цього, адже комфорт турецьких готелів, і турбота персоналу готелю про дітей (дитячі стільчики, дитяче меню, дитячі басейни) позбавлять вас від самих різних проблем, і залишать вам тільки відпочинок, розваги, сонце і море!

Діти підліткового віку будуть дуже раді відвідати аквапарк або дельфінарій, відправиться на кінну прогулянку, або екскурсію, вони легко знайдуть дискотеку, або нічний клуб з танцями.

Практично ідеальним варіантом для мам з дитиною стане міжнародний курорт Кушадаси. Тут, завдяки легкому і приємному бризу спека переноситься легше, ніж будь-де або в Туреччині, а повітря насичене ароматом апельсинових, і інших екзотичних дерев. На думку багатьох туристів-батьків - це найкраще місце на узбережжі Егейського моря.

Відпочинок для дітей - дитячі табори в Туреччині

Багато батьків, які їдуть відпочивати до Туреччини, беруть дітей з собою, щоб подарувати дитині незабутні враження, і прекрасний відпочинок Багато батьків, які їдуть відпочивати до Туреччини, беруть дітей з собою, щоб подарувати дитині незабутні враження, і прекрасний відпочинок. Ви зможете познайомити дитину з історичними та культурними пам'ятками цієї чудової країни, а також прекрасною природою Середземномор'я, і ​​Таврських гір. На території, що охороняється готелю є багато місця для ігор в тіні оливкових і апельсинових дерев, такі розваги, як більярд, ігрові кімнати, водяні гірки, спортивні майданчики, поля для міні футболу, тенісні корти. Як дітей, так і дорослих в готелі розважають клоуни-аніматори. Ну і звичайно ж, для дітей в супроводі батьків доступні найрізноманітніші розваги на море - катання на "банані", каное, водних лижах, параглайде, віндсерфінгу. А для тих, хто втомився і зголоднів - комфортні номери з душем і кондиціонером, чудова турецька кухня з достатком свіжих фруктів, морозива, соків, десертів і солодощів.

Мало хто знає, що діти середнього і старшого шкільного віку можуть відпочивати в Туреччині практично самостійно. Поки батьки відпочивають в готелі, дитина може відпочивати в спеціальному дитячому таборі, зі своїми однолітками з різних країн. Там можна удосконалювати свої знання мови, проходити найрізноманітніші програми (верхова їзда, стрільба з лука, футбол, конструювання, ліплення, йога), розвивати свої лідерські, і комунікаційні навички.

Інші табори:

Увага! путівки в ці табори на сезон-2010 не продаються!

Сюзерена Сан Дрімс - дитячий табір » Сюзерена Сан Дрімс - дитячий табір »

Куштур Клаб - готель для дітей та молоді » Куштур Клаб - готель для дітей та молоді »

Табір Лонг Біч - вивчення англійської » Табір Лонг Біч - вивчення англійської »

Літні дитячих мовні школи в Туреччині » Літні дитячих мовні школи в Туреччині »

Подарувавши дитині відпочинок в Туреччині, - Ви подаруєте йому казку!

Новости