Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ділова екскурсія "Нерухомість в Майамі" | Екскурсії в Майамі. Кращі гіди і тури в Майамі.

Екскурсія розрахована на тих, хто цікавиться нерухомістю в Майамі, цінами на будинки і квартири, порядком покупки, пошуком, кращими інвестиціями, новим будівництвом

Вартість екскурсії буде повернута в разі покупки нерухомості в Майамі!

Якщо Вас цікавить пошук нерухомості у Флориді і Майамі, ціни на будинки в Майамі, ціни на квартири в Майамі, то Ви відразу можете перейти на сайти: www.RussianFloridaHomes.com www.DomMiami.com www.KvartiraMiami.com

Історія ринку нерухомості у Флориді і Майамі. Історичні покупки в містах Майамі і Маямі Біч. Зародження і розвиток міст Майамі і Маямі Біч.

Загальний огляд сучасного ринку нерухомості в Майамі. Основний акцент на екскурсії буде зроблений на ринках нерухомості в районах і містах, що знаходяться на узбережжі Атлантичного океану: Sunny Isles (6 будівель Trump, 4 будівлі Acqualina, 3 будівлі Jade, Regalia, 2 будівлі Parque Towers), Golden Beach (будинку), Bal Harbour (Ritz Carlton Bal Harbour, Oceana Bal Harbour, St. Regis), South Miami Beach -SoBe-SoFi (The Setai, Portofino Tower, Continuum). Окремо торкнемося тенденцій розвитку ринку нерухомості в Діловий частини міста Майамі і на островах: Стар Айленд (Star Island) і Фішер Айленд (Fisher Island).

Флоридська Рів'єра, Американська Венеція - Сонячні острова Sunny Isles, найновіший (рік його заснування як муніципального освіти 1997р.), Найсучасніший місто на всьому узбережжі Атлантичного океану в графстві Miami-Dade. Останнім часом його все частіше називають Російської Рів'єрою. Чому? Детальніше - на екскурсії. Вторинний ринок: тенденції, статистика, найпривабливіші будівлі для інвестицій.

Знамениті Трамповскіе комплекси: Trump Royale, Trump Palace, Trump International Resort, Trump Towers I, II, III

Estates at Acqualina.

Девелопер пропонує фінансування для іноземців при покупці нерухомості в 6 * люксовому комплексі Parque Towers. Умови фінансування, вимоги до документів, перший платіж, терміни, відсотки. Мабуть, найкращий проект за критерієм ціна-якість.

У щойно збудованому Porsche Design Tower висотою 195 метровпрі в'їзді в будівлю комп'ютери розпізнають власника, машина роботами поміщається в спеціальний ліфт і доставляється в бокс на поверх поруч з Вашою квартирою .. Як сказав один з покупців, девелопери та розробники проекту заглянули вже в 22 століття .


У будівлі Regalia на кожному поверсі є по 1 квартирі з 360 град. дивовижної краси панорамним видом.

Тільки що почалося будівництво будівлі Armani Residences, розміри якого збільшуються у висоту!

Нове будівництво в Sunny Isles: Porsche Design Tower, Armani Residences, Estates at Acqualina, Mansions at Aqualina, Jade Signature, Ritz Carlton Residences Sunny Isles Beach, Muse Sunny Isles, Parque Towers, Chateau Beach Residence, Turnberry Ocean Club ... Перший і наступні платежі. Терміни будівництва. Інвестиційна привабливість нового будівництва.

Золотий Пляж (Golden Beach) - єдиний містечко на узбережжі Атлантичного океану протяжністю вздовж океану трохи більше 1 милі, в якому знаходяться тільки приватні резиденції індивідуальної забудови (будинки вартістю від 1 до 30 млн. Дол.). Ціни, тенденції, останні угоди.

Новобудови в Великому Майамі 1000 Museum (Miami), Brickell City Centre (Miami), Flatiron (Miami), Paramaunt Miami World Center (Miami), Prive (Aventura), Four Seasons (Surfside), Fendi Shateau (Surfside), Oceanblue ( Hollywood), Hyde Beach (Hollywood), Apogee Beach (Hollywood), Bellini at Williams Island (Aventura), Echo Aventura (Aventura), Aventura Isles (Aventura), Beach Walk (Hallandale Beach), Costa (Hollywood), One Ocean South Beach (South Miami Beach), Grove at Grand Bay (Coconat Grove), Icon Bay (Midtown Miami), Brickell House (Downtown Miami), Millecento (Downtown Miami), Oceana Key Biscayne (Key Biscayne).

В цілому передбачається торкнутися і обговорити наступні питання:

  1. Порядок покупки іноземцями нерухомості в Майамі.
  2. Проведення платежу за угоду.
  3. Фінансування угоди для іноземців.
  4. Завершення операції - закриття в Титульної компанії, потрібні документи.
  5. Пошук, підбір нерухомості в Майамі, вибір ріелтора і ріелторської компанії.
  6. Що краще - первинний або вторинний ринок для інвестування в Майамі?
  7. Хто оплачує комісійні для ріелтора під час операції.
  8. Подальша після покупки здача в оренду, ліцензування будівель для здачі в оренду в Майамі. Коротка і тривала оренда.
  9. Витрати при покупці і подальші витрати.
  10. Податок на нерухомість.
  11. Управління Вашою нерухомістю.
  12. Інвестування в нерухомість з метою отримання статусу постійного жителя США, державні програми EB-5, віза L-1.
  13. Юридична допомога при проведенні операції з нерухомістю. До яких адвокатам краще звертатися.

З історії становлення і розвитку ринку нерухомості в Майамі

1766 г. - Семюел Точетт отримав землю в районі Майамі як грант від британського уряду в 20000 акрів.

1821 г. - Флорида входить до складу США

1825 г. - Маршал США Вотер Сміт відвідав півострів Флорида і зустрічався з поселенцями, які хотіли отримати право власності на землю, яку вони займали.

1830 г. - Річард Фіцпатрік купив землю на Майамі-Рівер у багамцев, ставши одним з перших і найбільш успішних постійних білих поселенців.

У 1842 р - після закінчення Другої семінольской війни Вільям Інгліш відновив колонію на берегах річки Майамі і наніс на карту «село Майамі» (англ. «Village of Miami») на південному березі річки і продав там кілька ділянок.

1871 г. - Вільям Брикель, відомий як батько (засновник) Майамі, приїжджає разом зі своєю дружиною Мері з Клівленда, штат Огайо. Поступово сім'я Брикель стає власниками великих ділянок землі, що тягнуться від Coconat Grove до річки Майамі.

1880г.г. - 60% території Флориди належать 4 залізничним компаніям, 1 нафтовидобувної і синові мільйонера Гамільтона-дистонія.

Дистонія в цей час скуповував землю у Флориді по 25 центів за 1 акр. (0.4 га).

У 1891 році заможна жінка (вдова) на ім'я Джулія Туттля з Клівленда, Огайо скупила величезну плантацію цитрусових в 640 акрів всього за 40 доларів. Нового маєтку вона дала назву-Майамі.

28 липня 1896 р результаті голосування на об'єднавчому зборах було прийнято надати Майамі статус міста - «The City of Miami».

Джон Коллінз - першому прийшла в голову ідея придбати 8 километров землі на тонкій смужці острова між Атлантичним океаном і затокою Biscayn (зараз це район Miami Beach між 14-й і 67-ою вулицями). Купив, поділив, почав продавати шматками в 1896 році.

1912 г. - успішний підприємець Карл Фішер приїхав в South Beach і вирішив перетворити цей заброшений рай в процвітаюче місто, що не залежить від Майамі.

1913 г. - Джон Коллінз за підтримки та фінансування від Карла Фішера побудував перший дерев'яний міст Collins bridge, що з'єднує Майамі і Маямі Біч.

1920 по 1923 р.р. - населення Майамі зросла більш ніж в два рази. Влада дозволила в місті азартні ігри і перестали приділяти увагу існував в той період в США сухого закону. Майамі в самому розпалі інтенсивного росту і розвитку ринку нерухомості. Флорида стала переживати справжній фінансовий зліт, оскільки крім іншого іпотечні кредити тоді було отримувати дуже легко, і власником будинку можна було стати, заплативши 10% від його оціночної вартості. Зростання цін на нерухомість був стрімким.

Ділянка землі, придбаний в Майамі в 1923 році за $ 800 тисяч, в 1924 був проданий за $ 1.7 мільйона, а в 1925 за нього віддавали вже $ 4 мільйони.

У Флориді кожен третій став або будівельником або ріелтором.

З 1923 року південна частина Майамі Біч пережила справжній будівельний бум, з'явився архітектурний стиль Арт Деко, в якому збудований весь South Beach.

У 1950-х і 1960-х років понад 30 мотелів виникли в районі Sunny Isles на Collins Avenue, включаючи «Ocean Palm», перший двох-поверховий мотель в США. Туристи стали приїжджати з усіх кінців на відпочинок в санаторії тематичного екзотичного дизайну «Мотельний ряд".

Процвітаючі 90 роки

Наймасштабніша будівництво розгорнулася в північній частині Майамі Біч, в районах Bal Harbour і Sunny Isles. Тут всього за кілька років виросли цілі вулиці житлових хмарочосів з чудовими видами на океан. Люди, як американці, так і інших національностей, що розбагатіли в 90-х роках, охоче вкладаються в нерухомість, тим більше, що з будівництвом міжнародного аеропорту, транспортна доступність Майамі не викликає особливих проблем ні з Європи, ні з Латинської Америки. В Sunny Isles на місці старих мотелів виникають кондомініуми класу люкс, першими з яких стали Про ceania Towers - з 1990 р

16 червня 1997 року громадяни проголосували за надання Sunny Isles статусу міста.

З 2001 р в Майамі почався найбільший будівельний бум з часів будівельного буму у Флориді 1920-х, при якому в місті Майамі було розроблено понад сто проектів хмарочосів висотою понад 122 м, з яких 59 побудовані на даний момент. З них-9 найвищі хмарочоси штату Флорида, з найвищим 240 метрів-Готелем-вежею «Four Seasons». Стрімке зростання хмарочосів спричинив за собою зростання чисельності населення передмість, в основному в Downtown, Brickell.

У Майамі пройшла так звана "Манхеттенського хвиля": 45 з нині існуючих 59 хмарочосів Маямі (не менше 400 футів / 122 метрів заввишки) були побудовані за останні 8 років, при цьому будівництво 41 хмарочоса довелося на 2004-2008 р.р., а 31 хмарочос на 2007-2008 р.р.

За останні 10 років було побудовано 20 житлових комплексів в Sunny Isles:

Oceania V, Trump International, Porto Bellagio, Ocean Three, Acqualina, Trump Palace, Marenas, La Perla, Ocean 4, Tumberry Ocean Colony North, Tumberry Ocean Colony South, Sayan, Jade Beach, Sole, Trump Tower 1, Trump Royale, St . Tropez, Trump Tower 2, Jade Ocean, Trump Tower 3.

Однак бум з 2007 року став сповільнюватися і ринок нерухомості з 2008 року пішов вниз. Ціновий пік ціни на нерухомість припав на 2007 рік.

У 2011-12г.г. ринок нерухомості Південної Флориди перевершив всі найоптимістичніші очікування, випереджаючи країну і відновлюючись швидше і сильніше, ніж будь-який інший ринок в США.

Зараз на Флориду припадає 31% продажів закордонним покупцям. Каліфорнія з великим відривом на другому місці з 12%, на третьому - Техас з 8%.

Флорида є ринком № 1 для зарубіжних покупців в країні і все більше привертає зарубіжних покупців.

Чому?
Що краще - первинний або вторинний ринок для інвестування в Майамі?

Новости