Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чотиризірковий готель бельдіано (Кемер) - один з кращих в економ-класі

Півгодини їзди від аеропорту Анталії - і ви в курортному селищі Бельдібі, розташованому між мальовничими Таврськими горами і ласкавим Середземним морем. Ця прибережна місцевість прикрашена банановими гаями і численними бухтами. Бельдібі сприятливий для шопінгу: тут багато компактних сувенірних і продовольчих магазинчиків і невеликих ринків. Задумавши більш ґрунтовні покупки, краще здійснити свої фантазії в м Кемер, до якого 15 км.

У багатьох відпочивали в цій місцевості пам'ять надовго запам'ятала слова: "Туреччина, Кемер, готель" Бельдіана ". У багатьох відпочивали в цій місцевості пам'ять надовго запам'ятала слова: Туреччина, Кемер, готель Бельдіана Відпочиваючи в цьому регіоні, треба бути вибірковим, адже ніша Бельдібі в курортному бізнесі Туреччини - економ-клас, тут переважають готелі в 3-4 зірки, і бажано вибирати кращі з них. Пляжі в основному мелкогалечниє. Але серед численних готелів зустрічаються такі, які виділяються якісним пансіоном і насипними піщаними пляжами.

Серед економ-готелів, які можна рекомендувати - чотиризірковий готель "Бельдіано" (Кемер), розташований в першій лінії і вдає із себе затишний чотириповерховий корпус. Поблизу готелю обладнаний великий відкритий плавальний басейн з привабливою блакитною водою, придатний для купання і плавання, а також дитячий басейн. Серед економ-готелів, які можна рекомендувати - чотиризірковий готель Бельдіано (Кемер), розташований в першій лінії і вдає із себе затишний чотириповерховий корпус Помітне велике малоповерхова будівля корпусу пансіонату приємного рожевого кольору височіє посеред доглянутих газонів. У внутрішньому інтер'єрі також переважають теплі, розслаблюючі золотисті і гарбузове тони. З ними вдало контрастує м'які меблі і килимове покриття номерів інтенсивного кольору «електрик». Пол в фойє, зоні ресепшн і в публічних місцях будівлі гармонійний оточенню, він вистелена шліфованої гранітною плиткою на півтону темніше гарбузового кольору стін (можливо - штучним каменем з тим же малюнком).



У готелі 123 номери, 113 з них розраховані на проживання до 3-х чоловік, площею 20 кв.м, і 10 сімейних номерів площею 40 кв.м .. У номерах - балкон, кондиціонер, душ або ванна, велика шафа, холодильник, телевізор, міні-бар, фен. За невелику додаткову плату можна користуватися сейфом. У 2-3 хвилинах ходьби - море, тут вас чекає приємний сюрприз: готельний пляж - насипний піщаний (одна з причин вибору саме цього готелю). Свій ресторан і два бари організовують харчування в "Бельдіана" (готель, Кемер).

Відгуки свідчать про рясному, якісне харчування по системі "все включено". Правда, до досади "любителів", безкоштовне пиво і вино - безалкогольні. Між прийомами їжі можна підкріпитися пиріжками та напоями, також включеними в рахунок. Увечері, крім вечері, на грилі готують рибу і м'ясо. Відгуки свідчать про рясному, якісне харчування по системі все включено Багато фруктів: апельсини, дині, кавуни. Крім безкоштовних розваг (all inclusive) -тренажерний зал, джакузі, тенісний корт За невелику плату можна відпочивати в турецькій лазні, приймати масаж, займатися водними видами спорту.

На подив для чотирьох зірок, готель "Бельдіано" (Кемер) демонструє регулярну і якісну дитячу програму анімації. Батьки задоволені, адже вони мають можливість відпочити і розслабитися, коли діти віку 4-12 років перебувають під наглядом аніматорів міні-клубу. Для них тут обладнано дитячий майданчик. Дорослі ділові люди, відпочиваючи, можуть онлайн брати участь в бізнес-заходах із залученням оргтехніки готельного конференц-залу.



Готель "Бельдіано" (Кемер) пропонує відпочиваючим екскурсії на будь-який смак. З запропонованого «екскурсійного меню» рекомендуємо обов'язково вибрати автомобільну одноденну Демре-Міра-Кекова. Прихопіть з собою фотоапарат і речі для купання. Ви побачите знамениті визначні пам'ятки і навіть святині, покатаєтеся на яхті, а вже ввечері будете в своєму номері. Сучасне місто Демре знаходиться приблизно там, де в давнину височіли стіни міста Миру. В екскурсійній програмі - церква святого Миколая Угодника. Тут колись була країна Лікія, і саме в цій церкві особисто відправляв служби єпископ міста Миру, нині шанований Православною Церквою святий Миколай. Церква Миколи Угодника реконструйована в XIX столітті з ініціативи російського царя. Залив Кекова здивує ідилічним морем, якого, можливо, ви ніколи не бачили.

У сусідньому селищі Кирішах можна у вечірній час спостерігати цікавий природний феномен: гору Тахтали, освітлювану зсередини підземними спалахом.

Напрошується висновок, що готель "Бельдіано" (Кемер) гарантує якісний пансіон економ-класу. Крім того, він сприятливий для відпочинку сімей з дітьми.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Поділися в соціальних мережах:


Залиш коментар

Новости