Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чи не в своїй тарілці: як не допустити прикру помилку при перельоті в США

  1. Нічого не віщувало біди
  2. Як це могло статися?!
  3. Висновок з даної історії

Це літо почалося дуже цікаво, особливо у студентки з Харкова, яка бере участь у програмі Work and Travel USA 2017.

Поїздка в Америку - її перший досвід подорожі за кордон. Студентка зробила майже неможливе: отримала кращу роботу в США, візу в посольстві по Work and Travel і купила квитки в місто мрії - Panama City Beach (Florida, USA).

Дівчинка довго і ретельно готувалася, потім зібрала валізи і попрощалася з родичами на все літо. Вона ще не знала, яка пригода намічається зовсім скоро!

Нічого не віщувало біди

Як говориться у відомому прислів'ї, "театр починається з вішалки", так і Америка для будь-якого студента Work and Travel 2017 починається з літака.

Якщо ви летите в США, то швидше за все, у вас буде дві пересадки: в Європі і в Америці. Потрібно обов'язково уточнити, чи летить ваш багаж за вами за замовчуванням або його необхідно переносити самостійно (зазвичай це потрібно робити вже на внутрішніх рейсах в Америці).

Наша дівчинка замовляла квитки сама. І все було б ідеально, якби при виборі пункту призначення вона не переплутала країну ... Точніше, вона просто не зрозуміла, що купила квитки до міста Панами (країни Панама, Латинська Америка) замість Панама Сіті Біч (штат Флорида, США). І здогадалася про це наша студентка вже після пересадки в Європі, коли летіла в Панаму!

Як це могло статися?!

Звичайно, виникає маса питань. Як її могли випустити з Борисполя? Чому нічого не перепитали і не уточнили при пересадці в Європі? Пояснення тільки одне: студентка подумки була в Америці настільки, що вже не звертала уваги ні на які «підказки», які супроводжували її в дорозі. Таблички, покажчики, назви були для неї десь в іншій реальності.

Що стосується візового питання, то, як виявилося, віза в Панаму не потрібна, тим більше з американською візою в паспорті.

По прильоту в Панаму (Латинська Америка) студентка прислала нам таке повідомлення:
«Я вже Бодряков! У літаку звичайно, коли я це зрозуміла, все було погано.
Я покликала стюардесу і така: "Maybe I have a strange question, but where we are flying to?"
Вона відповідає: "Why strange, normal question"
Я: "в Panama, Panama City?"
Вона: "Yes"
Я: "l need to State Florida to Panama City beach"
Вона дивиться і каже дуже спокійним милим голосом: "You need another plane"
Це ми летіли вже години три ... »

Звичайно ж, все закінчилося благополучно. Студентка прилетіла в Панаму, взяла квитки в Америку і вже на наступний день була там, де її чекали, - на найкрутішою роботі, готова до нових пригод!

Висновок з даної історії

Все просто: збираючись в США за програмою Ворк енд Тревел, ЗАВЖДИ уважно сто раз перевірте квитки, які купуєте. А ще краще - довірте цю справу своєму агентству. Менеджери не перший раз бронюють квитки і не допустять прикрих помилок. Так ви будете впевнені, що все пройде відмінно.

Насолоджуйтеся своєю поїздкою, польотом і часом в Америці!

Щоб бути в курсі останніх подій, підпишись на AnyWay в соціальних мережах Facebook , Instagram і Telegram

comments powered by HyperComments Як це могло статися?
Як її могли випустити з Борисполя?
Чому нічого не перепитали і не уточнили при пересадці в Європі?
Я покликала стюардесу і така: "Maybe I have a strange question, but where we are flying to?

Новости