Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Банг Тао Біч Фото

  1. Фото пляжу Банг Тао Біч (Bang Tao beach photo)
  2. Фото - Покупки на пляжі Банг Тао (Bang Tao beach)

Пляж Банг Тао Біч в північно-західній частині Пхукета є домом для курортного комплексу Лагуна Пхукет, який налічує шість розкішних, пов'язаних один з одним водними шляхами і по землі. На пляжі панує сонна атмосфера, і це ідеальне місце, для любителів поспати, почитати цікаву книгу між сном і неспанням, або зробити кілька цікавих фото.

Пляж Банг Тао Біч в північно-західній частині Пхукета є домом для курортного комплексу Лагуна Пхукет, який налічує шість розкішних, пов'язаних один з одним водними шляхами і по землі Фото пляжу Банг Тао Біч (Bang Tao beach photo)

Досягаючи довжини 6 кілометрів, пляж Bang Tao вважається одним з найдовших на Пхукеті (Koh Phuket) і що цікаво, незважаючи на наявність великої кількості ресторанів на березі - самим пустельним,.
Між готелями, зручно розташованими вздовж берегової лінії, ви навряд чи кого або виявите, можливо внаслідок того, що тут відсутня набережна (beach road) і цей пляж використовується гостями, виключно всередині території готелів.
Досягаючи довжини 6 кілометрів, пляж Bang Tao вважається одним з найдовших на Пхукеті (Koh Phuket) і що цікаво, незважаючи на наявність великої кількості ресторанів на березі - самим пустельним, Читати далі...

Фото - Покупки на пляжі Банг Тао (Bang Tao beach)

Пляжі Банг Тао і Сурін, розташовані не так далеко один від одного, на західному узбережжі Пхукета. Шопінг в цьому районі значно відрізняється від подібного, як наприклад на Патонге, Ката і Карон, де продають багато дешевих і підроблених товарів.
Основний упор на Банг Тао робиться на продажі якісного антикваріату, коштовностей, сувенірів, ексклюзивному одязі і модні аксесуари.
Пляжі Банг Тао і Сурін, розташовані не так далеко один від одного, на західному узбережжі Пхукета Читати далі ...

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................

Новости