Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Амора бич Пхукет (готель, пляж)

  1. Загальна інформація
  2. номери
  3. Deluxe Pool View
  4. Superior Pool View
  5. Standard Room Garden View
  6. Deluxe Family Room
  7. Інфраструктура та послуги
  8. пляж
  9. Як дістатися

Кожен бувалий мандрівник знає: для того щоб відпустка була дійсно комфортним, важливо вибрати хороші умови проживання, особливо коли мова йде про поїздку з дітьми

Кожен бувалий мандрівник знає: для того щоб відпустка була дійсно комфортним, важливо вибрати хороші умови проживання, особливо коли мова йде про поїздку з дітьми. Саме тому, плануючи відпочинок в екзотичних країнах, туристи так багато часу присвячують підбору готелю. Адже він, нехай і на короткий термін, стає для них справжнім домом - а значить, повинен бути просторим і зручним, затишним і світлим. Один з таких готелів - Амора на Пхукеті . Про нього і піде мова далі.

Загальна інформація

Повна назва цього тайського готелю - Amora Beach Resort Phuket, і за міжнародною класифікацією він відповідає чотиризірковому рівню.

Амора Біч - це велика і красива сучасна готель на західному узбережжі Пхукета, побудована в 1990 і відремонтована в 2012 році.

Готель знаходиться на першій береговій лінії, в п'яти хвилинах ходьби від шикарного піщаного пляжу, і прекрасно підходить тим, хто мріє про тихе сімейне відпочинку. Але людям, які вибирають його для відпустки, слід знати, що при поселенні потрібно буде залишити адміністрації депозит в розмірі приблизно 100 дол. Його повернуть при виїзді.

Для розміщення гостей тут є 255 номерів. Для зручності всі вони розташовуються не в одному найвищій будівлі, а в невеликих триповерхових будівлях загальним числом 14 штук, що створює затишну домашню атмосферу. Ліфтів там немає.

Підкреслює красу Амора Біч і величезна зелена територія з розлогими кокосовими пальмами, квітучими чагарниками, акуратними газонами, рівними алеями, штучної річкою з лотосами. Тут дуже приємно прогулятися рано вранці, насолоджуючись свіжим повітрям, тропічним зачаруванням природи і співом пташок.

номери

Залежно від особистих переваг і фінансових можливостей відпочиваючі можуть вибрати для себе той номер, який підійде їм ідеально: в Амора Біч є понад сто номерів категорії Deluxe Pool View, 77 - категорії Superior Pool View, 57 - категорії Standard Room Garden View і 20 - категорії Deluxe Family Room.

Що ж собою представляє кожен вид номерів?

Deluxe Pool View

Однокімнатний номер підвищеної комфортності з видом на басейн. Його загальна площа - 36 кв.м. У ньому знаходиться одне двоспальне або два односпальні ліжка, а за запитом можна організувати і додаткове спальне місце. Також тут є балкон, телевізор з російським каналом, кондиціонер, електронний сейф, фен. Крім того, відпочиваючим покладені приналежності для ванною, банний халат і кімнатні капці.

Superior Pool View

Це теж однокімнатний номер з видом на басейн, але трохи менший за розміром - його площа становить 28 кв.м. Там знаходиться все те ж саме, що і в номері Deluxe, плюс гостям покладається міні-холодильник і приналежності для заварювання кави і чаю. У разі потреби додаткового спального місця адміністрація надасть розкладне ліжко.

Standard Room Garden View

Однокімнатний номер з видом на зелену паркову територію. Його загальна площа - 28 кв.м, і тут гостям запропоновано все той же, що і в номері категорії Superior Pool View. Вони відрізняються один від одного тільки видами з тераси або балкона.

Deluxe Family Room

Сімейний однокімнатний номер підвищеної комфортності з видом на басейн. Його площа становить 36 кв.м, в кімнаті знаходиться двоспальне ліжко розміру king-size та двоповерхове ліжко для дітей. У ванній кімнаті встановлена ​​і ванна, і душ-кабіна, є балкон. Відпочиваючим надається кодовий сейф або сейф з ключами, а також міні-холодильник, фен, халати, тапочки, банна косметика, чайні та кавові набори. У номері є телевізор і центральний кондиціонер.

Підлога у всіх номерах викладені плиткою, прибирання та зміна постільної білизни проводиться щодня.

А ось використання міні-бару, телефону і мережі Wi-Fi в Амора Біч платне.

Інфраструктура та послуги

Тим, хто зупинив свій вибір на готелі Амора Біч, слід розуміти: відпочинок тут буде спокійним, розміреним і тихим. Його можна назвати сімейним, романтичним, пляжним, але ніяк не активним і тусовочним. В готелі аніматорів і дискотек, поруч з ним не розташовані нічні клуби та інші злачні місця - в пошуках подібних розваг туристам доведеться проїхатися на Патонг , Який знаходиться приблизно в двадцяти хвилинах їзди. До слова, серед платних послуг готелю є і трансфер на цей пляж.

З 9 ранку до 9 вечора гості Амора Біч можуть користуватися двома дорослими відкритими басейнами, один з яких з джакузі, і окремим дитячим. Крім того, безкоштовні розваги включають більярд, настільний теніс, пляжний волейбол і оренду велосипеда. Рушники та парасольки для пляжу відпочивальники також можуть брати безкоштовно. Для тих, хто збирається брати в оренду автомобіль або мотобайк, є парковка.

Для тих, хто збирається брати в оренду автомобіль або мотобайк, є парковка

До платних розваг відносяться дайвінг і віндсерфінг. За гроші можна замовити масаж, послуги пральні, хімчистки і перукарні. А якщо гість прилетів на Пхукет в бізнес-цілях, за окрему плату він може орендувати один з чотирьох конференц-залів: на 200, 100, 60 або 30 осіб. Для дитини можна найняти няню, оплата погодинно.

Що стосується харчування, то можна включити в путівку або тільки сніданки, або сніданки і вечері (за бажанням клієнта вечерю дозволено поміняти на обід), або сніданки, обіди та вечері плюс два напою (домашнє вино, місцеве пиво або безалкогольні напої).

Крім цього, на території є ресторан, бар біля басейну та лобі. Заклади пропонують страви європейської та тайської кухні, великий асортимент морепродуктів.

У півтора кілометрах від готелю знаходиться супермаркет Lotos. Поруч є обмін валют.

пляж

Амора Біч має власний пляж в бухті Банг-Тао (друга її назва - Лагуна-Біч), яка по праву вважається однією з найкрасивіших і мальовничих на острові. Від території готелю пляж відділений видовищною хвойної алеєю, за якою відкривається смуга дрібного білого піску і ласкаві води Андаманського моря.

Шезлонги для гостей готелю надаються безкоштовно, пляжні рушники і парасольки можна брати на ресепшен. Однак займати лежаки краще раніше, тому як на всіх охочих їх не вистачає. Втім, тут є ще й матраци, на яких можна полежати з не меншим комфортом, влаштувавшись в благодатній тіні дерев.

Банг-Тао відмінно підходить для купання з дітьми - вхід в воду тут пологий, припливи і відливи практично не відчуваються. Також тут можна спостерігати приголомшливі заходи.

У пішої доступності від Амора Біч, приблизно в 15 хвилинах ходьби, розташовується і інший відомий пхукетскій пляж - Сурін. Відстань до жвавого Патонг - 21 км.

Як дістатися

Готель знаходиться недалеко від міжнародного аеропорту Пхукет - їх розділяє 25 км, так що сюди швидко і без проблем можна доїхати на таксі. Тим більше що стійка однією з офіційних служб знаходиться прямо на виході з будівлі аеропорту. Вона відзначена помітною жовтої табличкою - там запропонують машину за саму прийнятну ціну.

Крім того, бронюючи номер в Амора Біч, можна домовитися і про трансфер з аеропорту і потім назад, але ця послуга також надається за окрему плату.

Точна адреса готелю виглядає так: 322, Moo 2, Srisoontorn Road, Bangtao Beach, Cherngtalay, Talang, Phuket, 83110, Thailand.

Бажаємо вам вдалого та незабутнього відпустки!

Що ж собою представляє кожен вид номерів?

Новости