Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Які готелі Кіпру будуть працювати в 2019 році: опис, розташування, бронювання, Кешбек

2. Нові готелі на Кіпрі в 2019 році

У 2018 році низка готелів на курортах Кіпру модернізували і розширили. На початку нового курортного сезону 2019 року в усіх туристичних районах острова відкриють двері нові п'яти- і чотиризіркові готелі. А деякі з них уже приймають туристів. Дивіться нижче, які нові готелі на Кіпрі будуть відкриті в 2019 році.

Дивіться нижче, які нові готелі на Кіпрі будуть відкриті в 2019 році

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa 5 *. Колись готель Le Meridien в Лімассолі був одним з кращих на Кіпрі. Тепер там зробили реконструкцію, провели ребрендинг і дали готелю нову назву Parklane. У готелі розташовано 274 номери, частина з яких з басейнами. До послуг гостей конференц-центр, амфітеатр, зал для проведення урочистостей, 10 ресторанів і барів, спа-центр, російські лазні, три басейни під відкритим небом. Планована дата відкриття - березень 2019 року. Детальніше про цей готель - тут.


Детальніше про цей готель -   тут

The Amara 5 *. Новий готель The Amara 5 *, який розташований в передмісті Лімассола Agios Tychonas, відкрили в 2019 році. В готелі обладнали 207 номерів з панорамним видом. У розпорядженні гостей 4 бари, в тому числі бар на даху, 3 ресторани, зал для заходів, конференц-зали, спортзал, тенісний корт, магазини, дитячі майданчики. Гості можуть відвідати спа-центр, а також фітнес, сауну, хаммам. Надається безкоштовна приватна парковка і WiFi. Детальніше про цей готель - тут.


Детальніше про цей готель -   тут

Amavi 5 *. Готель, який буде працювати за системою «тільки для дорослих», планується відкрити в лютому 2019 року. Готель Amavi, створений під брендом Made-for-Two, є першим готелем на Кіпрі, призначеним тільки для пар. Вікна всіх 155 номерів готелю Amavi виходитимуть на море і пляж. Готель Amavi знаходиться в декількох хвилинах ходьби від форту Пафосу, старої гавані і туристичного центру. Це одне з кращих місць розташування в Пафосі. Інформація про це готелі - тут.


Інформація про це готелі -   тут

Radisson Blu Hotel 5 *. Новий п'ятизірковий готель відкрили на Кіпрі в Ларнаці в серпні 2018 року. Це одна з готелів мережі готелів Radisson Blu, яка розташована в пішої доступності від набережної Фіникудес і туристичного центру. До послуг гостей 106 номерів і люксів з високотехнологічними пристроями. У номерах є безкоштовний Wi-Fi і телевізор з технологією Smart TV. У барі 17 поверху з панорамним видом можна замовити фірмові коктейлі і суші. Інформація про це готелі - тут.


  • в Айя-Напі - Nissi Blu Hotel, Amesis Hotel і Eleana Hotel;
  • в Протарасе - EvaHotel, Blue Ivy Hotel і Kokkinos Boutique Hotel;
  • в Пафосі - Louis Paphos Breeze Hotel, Amade Hotel, Golden Beach.

Новости