Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Агентство Нерухомості Майамі і Південної Флориди

  1. Міста Південної Флориди, які можуть Вас зацікавити:
  2. Маямі Біч
  3. Халландейл Біч
  4. Холлівуд
  5. Авентура
  6. Санні Айлз
  7. Коконат Гроув
  8. Форт-Лодердейл
  9. Помпано-Біч
  10. Бока-Ратон

Майамі - одне з найпопулярніших туристичних напрямків і чи не головний курорт США, тут відпочиваючих чекають розкішні готелі, різноманітні кафе та ресторани, безліч визначних пам'яток, фестивалі та культурні заходи, і, звичайно ж, чудові пляжі, сонце і безмежний океан. Порт Майамі вже багато років визнано "круїзної столицею світу", лайнери найбільших круїзних компаній світу причалюють в цьому порту, щорічно він приймає більше трьох мільйонів пасажирів. В останні роки в Майамі і його передмістях ведеться активне будівництво, реалізуються амбітні архітектурні проекти. Нерухомість Майамі зараз приваблива не тільки для бажаючих гарно відпочити, а й інвесторів.

Міста Південної Флориди, які можуть Вас зацікавити:

Майамі - одне з найпопулярніших туристичних напрямків і чи не головний курорт США, тут відпочиваючих чекають розкішні готелі, різноманітні кафе та ресторани, безліч визначних пам'яток, фестивалі та культурні заходи, і, звичайно ж, чудові пляжі, сонце і безмежний океан

Майамі

Офіційний сайт Майамі

Місто Майамі розташований на атлантичному узбережжі на півдні Флориди і є великим культурним і комерційним центром, а також одним з найбагатших міст світу. Тропічний клімат, пляжі, фестивалі, безліч розважальних центрів, що включають театри, музеї, парки - це лише частина того, що приваблює сюди сотні тисяч туристів цілий рік. Майамі - один з найпопулярніших об'єктів туризму в світі.

Маямі Біч

Офіційний сайт Майамі Біч

Майамі Біч - найвідоміший в США курортне місто, відокремлений від Майамі затокою Біскейн. Майамі Біч цікавий не тільки пляжами, численними ресторанами і готелями, а й культурними об'єктами, серед яких щорічна виставка сучасного мистецтва "Арт Базель", оркестрова академія "New World Symphony", а також історичний район Art Deco, що включає сотні будівель в стилі арт- деко.

Халландейл Біч

Офіційний сайт Халландейл Біч

Місто Халландейл Біч безпосередньо межує з Майамі. Халландейл може запропонувати відпочиваючим безліч парків і місць відпочинку і розваг для всієї родини: від дитячих майданчиків до спортивних залів до казино і іподромів. Не варто забувати і про чудових пляжах і готелях світового класу.

Холлівуд

Офіційний сайт міста Холлівуд

На північ від Халландейла розташоване місто Холлівуд, відомий чи не найкращими в передмістях Майамі пляжами для сімейного відпочинку. Уздовж берегової лінії цього затишного містечка тягнеться широка встелена плиткою тротуарна доріжка для піших і велосипедних прогулянок. Гуляють тут чекає велика кількість кафе і ресторанів на будь-який смак, а також невеликих затишних готелів, що виходять безпосередньо на океан.

Авентура

Офіційний сайт міста Авентура

Авентура - зовсім молоде місто неподалік від Маямі. Багатьом відомий найбільшим у Флориді торгово-розважальним центром Aventura Mall і розважально-рекреаційним комплексом Turnberry Isle. Зручне розташування міста робить його привабливим місцем для відпочинку і проживання.

Санні Айлз

Офіційний сайт Санні Айлз

Це місто на бар'єрному острові, з одного боку межує з Атлантичним океаном. У недавні часи будівельного буму в Санні Айлз було зведено чимало готелів і кондомініумів класу люкс, і будівництво йде повним ходом донині. Відпочиваючих тут чекає протяжний піщаний пляж, море сонця і безмежні води океану. Любителям риболовлі припаде до душі пірс Newport Pier довжиною в півмилі.

Коконат Гроув

Детальніше про Коконат Гроув

Колись окреме місто, сьогодні це чарівний район Маямі, що відрізняється масою історичних будівель, тропічних парків і буквально усіяний галереями, кафе і ресторанами, що змушують відчути неперевершену атмосферу відпочинку. Не можна не згадати і яхт-клуб на березі затоки Біскейн.

Форт-Лодердейл

Офіційний сайт міста Форт-Лодердейл

Найбільше місто в графстві Броуард і другий за величиною у Флориді, Форт-Лодердейл названий "Американської Венецією" завдяки розвиненій системі каналів і неповторному шарму. Місто дуже популярний серед туристів, що не дивно, адже він практично усіяний кафе і ресторанами, готелями і місцями для дозвілля та відпочинку: нічними клубами, парками і музеями. В наші дні Форт-Лодердейл є також і найбільшим яхтовим центром: тут проводиться найбільша в світі виставка яхт, а багато жителів використовують приватні яхти як засіб пересування по місту.

Помпано-Біч

Офіційний сайт Помпано-Біч

Рухаючись на північ від Форт-Лодердейл, ми потрапимо в затишне місто Помпано-Біч з красивими піщаними пляжами і чистими, теплими водами океану. Помпано-Біч має особливу популярність серед туристів і відпочиваючих, завдяки яким його ринок нерухомості був визнаний одним з найбільш процвітаючих в країні. Місто також порадує гостей театрами і музеями, численними парками і полем для гри в гольф. Кілька років тому почалися роботи з реставрації історичних районів Помпано-Біч.

Бока-Ратон

Офіційний сайт Бока-Ратон

Бока-Ратон - відомий прибережний курортне місто на півдні округу Палм-Біч. Будь-якого, хто сюди завітає, не залишать байдужим мальовничі будівлі в середземноморському стилі, сотні гектарів парків і багато кілометрів стежинок. Любителів мистецтва порадують музеї, щорічний фестиваль мистецтв і концерти, що проводяться в парку, названому на честь архітектора Еддісона Мізнер, що спроектував багато будинків і готелі міста.

Новости