Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

5 ідеальних пляжів Кіпру

  1. Піссурі (Pissouri Bay)
  2. Ніссі (Nissi Beach)
  3. Фіг три (Fig Tree Bay)
  4. Лара (Lara Bay)
  5. Корал (Coral Bay)

Кожна людина має своє уявлення про те, що таке ідеальний пляж Кожна людина має своє уявлення про те, що таке ідеальний пляж. У цій статті розглянемо кращі пляжі Кіпру.
Кіпр має різноманітні пляжі. Так, наприклад, східне узбережжя в основному піщані пляжі з великою кількістю водних видів спорту, парасольок. Тут більш розвинені готелі, ресторани і бари.

Пляжі на Заході і Півночі як правило, мають гальку, але, як правило, тут тихіше і дуже чиста вода. Що б ви не вибрали, багато з розкішних готелів на Кіпрі, засновані на пляжі з видом на океан.

Піссурі (Pissouri Bay)

Ця бухта розташована між Лімассолом і Пафосом на південному узбережжі острова Кіпр . В 2 км завдовжки, бухта з піску і гальки, має деякий вибір водних видів спорту. На відміну від інших пляжів Кіпру, які більш розвинені, Піссурі чарує туристів своєю невимушеною атмосферою. Це чистота і безпека. Тут розташовані кілька таверн, де ви можете насолодитися традиційними стравами Кіпру. Можна забронювати номер на курорті Columbia Beach Resort.

Ніссі (Nissi Beach)

Ніссі Біч є привабливим пляжем з білим, дрібним піском і бірюзовою водою. Знаходиться в області Айя-Напа. Існує невеликий скелястий острів, на одному кінці якого ви можете зайнятися стрибками зі скелі.

Фіг три (Fig Tree Bay)

Пляж знаходиться в районі Протарас на Східному узбережжі і отримала свою назву через самотнього рисового дерева, який стоїть там. Пляж ідеально підходить для сімейного відпочинку. Тут золотистий пісок, є парасольки і безпечні води.

Лара (Lara Bay)

Пляж знаходиться на півострові Акамас - це Golden Bay. Тут зелені черепахи відкладають яйця. Пляж важко доступний, але це дійсно варто того, щоб побачити дикий і відокремлений пляж. Тут немає парасольок і інших зручностей.

Корал (Coral Bay)

Мандрівники, які зупинилися в районі Пафосу , Варто відвідати кращий пляж Coral Bay, яка має форму підкови.

Мандрівники, які зупинилися в   районі Пафосу   , Варто відвідати кращий пляж Coral Bay, яка має форму підкови

Новости