Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що таке код безпеки карти? Як використовувати код безпеки картки Visa?

  1. Розбираємося в термінології
  2. Як це працює?
  3. Безпека
  4. Visa International
  5. Особливості
  6. висновки

Якщо ви хоч раз здійснювали покупки через інтернет, то, найімовірніше, стикалися з необхідністю введення коду безпеки. Цей параметр повинен знати кожен. Отже, що таке код безпеки карти? Саме про нього йде мова.

Саме про нього йде мова


Розбираємося в термінології

Якщо говорити про те, що таке код безпеки карти, то слід зазначити, що він являє собою набір символів, відокремлений від номера карти і використовуваний для здійснення одноразових платежів під час покупки товарів через інтернет. Різні платіжні засоби зазвичай мають різні наборами символів. Код безпеки на карті «Віза», «Майстер Кард», JCB, DinersClub зазвичай складається з трійки унікальних знаків, які розміщені на зворотному боці, а саме на смузі для підпису. Карти AmericanExpress використовують чотиризначний число, розміщене над основним номером на лицьовій стороні.

Як це працює?

Отже, що таке код безпеки карти, вам вже зрозуміло, тепер варто торкнутися питання роботи з ним. Існуючі правила прописані таким чином, щоб продавець не зберігав цей набір символів після того, як операція завершиться, а також він не зобов'язаний використовувати його для отримання платежів. Однак ситуація така, що багато банків не згодні проводити операції без введення цього коду, тому платежі не проходять, а клієнти незадоволені. Так як сумлінний продавець зобов'язаний після транзакції забувати код безпеки, покупки за допомогою такого інструменту не підходять для реалізації періодичних платежів.

Отже, ви знаєте, де код безпеки на карті знаходиться, тому можете здійснювати покупки через інтернет. Для користувачів, які роблять покупки в мережі регулярно, варто сказати, що ПІН-код не потрібен. Введення коду безпеки - це єдиний спосіб підтвердження платежу. При введенні в мережі будь-яких персональних даних ні в якому разі не потрібно повідомляти ПІН-код.

При введенні в мережі будь-яких персональних даних ні в якому разі не потрібно повідомляти ПІН-код

Безпека

Отже, ви не повинні повідомляти код безпеки картки Visa, її номер, кредитні ліміти, тривалість дії карти у відповідь на запити, які можуть приходити за допомогою СМС-повідомлень, на вашу електронну пошту, а також на сторінках сайтів, які не займаються продажами. Оплату послуг в мережі коштує реалізовувати за допомогою окремої, передплаченої картки. І в цьому випадку не варто зберігати на ній багато грошей. При наявності значного залишку варто встановити ліміт на видаткові операції в день.

Існують ознаки, відразу впадають в очі, що свідчать про те, що сайт шахрайський, - примітивний дизайн, велика кількість банерів і активних посилань сумнівного змісту. Ще одним заходом обережності можна назвати установку на комп'ютері антивірусного програмного забезпечення, а також його регулярне оновлення.

Ще одним заходом обережності можна назвати установку на комп'ютері антивірусного програмного забезпечення, а також його регулярне оновлення

Visa International

Компанії цього бренду дозволяє власникам переводити кошти, купувати товари в торгових точках, оплачувати рахунки в кафе і ресторанах, а також здійснювати оплату інтернет-покупок. Такі банківські інструменти користуються великим попитом, адже це зручний і досить безпечний засіб введення / виведення грошових активів.

Кредитну карту Visa International можна придбати в будь-якому фінансовій установі. На практиці стає зрозуміло, що для її оформлення на найбільш вигідних умовах потрібно ознайомитися з умовами кредитування в трьох банках і більш. Окрему увагу вам варто приділити ліміту коштів, розміром кредитної ставки, терміну погашення заборгованості та ліміту кредитування.

Особливості

Ставши власником цього воістину фінансового дива, варто пам'ятати, що зловмисники останнім часом навчилися дуже швидко підробляти будь-яку кредитку. Тому рекомендується нікому не довіряти, а також не показувати свою карту. При переведенні в готівку коштів за допомогою банкомату обов'язково перевіряйте, чи немає на приймальному пристрої зчитують накладок. А код безпеки вашої карти слід берегти ще більш ретельно.

Отже, якщо говорити про те, що таке код безпеки картки Visa, то варто відзначити, що він має робочу назву CVV2. Він представлений у вигляді набору символів, розміщених на магнітній смузі. Його основне призначення полягає в можливості здійснення одноразових платежів за допомогою мережі Інтернет.

Його основне призначення полягає в можливості здійснення одноразових платежів за допомогою мережі Інтернет

висновки

Все вищесказане свідчить про те, що на практиці введення коду безпеки абсолютно ніяк не сприяє підвищенню рівня безпеки, але при цьому можна гарантовано отримати плутанину. При неправильному введенні коду безпеки платежі не проводяться, а це стає причиною невдоволення клієнтів банку. Останнім часом саме тому більшість надає перевагу передплачені кредитки, так як з їх допомогою здійснюються транзакції, які не вимагають від користувача введення коду безпеки. Ця тенденція послужила поштовхом для розвитку абсолютно нової технології 3-DSecure, призначеної для того, щоб зробити кредитні карти по всіх функцій аналогічними електронним платіжним системам.

джерело

Отже, що таке код безпеки карти?
Як це працює?

Новости