Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

10 місць в Києві, де подають безлімітні бранчі

  1. Grill do Brasil
  2. Ватра
  3. Fandom Coffee Bar
  4. Любчик
  5. BARVY
  6. канапки бар
  7. Бессарабія
  8. Chicken Kyiv
  9. борсук
  10. Ronin

Б ранчо. По-перше, це красиво. Ми зараз не про саме слово brunch, яке, по суті, є сленгом британських студентів (слово з'явилося шляхом злиття breakfast і lunch). А про саму традиції пізніх сніданків по вихідним.

Прокидаєшся так в суботу близько полудня, снідати вже пізно, обідати ще рано. Що робити? Куди бігти? Ні, можна, звичайно, насмажити тонну оладків або поекспериментувати з яйцями - наприклад, зробити скрембл або яйця пашот. Можна, так. Але навіщо? Вихідний же - чому б не розслабитися? І замість того, щоб бігати по кухні в халаті, радимо трохи навести марафет і відправитися в ресторан на бранч.

Тому що, по-перше, це красиво. А по-друге, сніданок в ресторані з вином і шампанським - це завжди свято. А безлімітний сніданок з безлімітним ігристим - свято подвійно. Хто ж при здоровому розумі від такого відмовиться?

Розповідаємо, куди піти в Києві, щоб влаштувати собі такий "свято".

Grill do Brasil Б ранчо

бул. Лесі Українки, 24
ціна: 699 грн
Facebook

У Grill do Brasil на Печерську щонеділі влаштовують родізіо-бранчі. Родізіо - це концепція подачі страв, що означає "їж скільки хочеш". Є при цьому можна, що завгодно: салати, макарони, піцу, рибу або м'ясо. Останнє - краще. У Ріо-де-Жанейро подібний формат дуже популярний, в ресторанах-родізіо можна сидіти нескінченно. Ну а що? Заплатив собі фіксовану суму, їж, п'єш, відпочиваєш. А потім знову їж і знову п'єш. І відпочиваєш. І так по колу.

У Grill do Brasil працюють за цим же принципом. З тією лише різницею, що в будні тут влаштовують родізіо-вечері, а по неділях тепер і бранчі, під час яких ще й пригощають французьким Каберне Совіньон або італійським ігристим (під час вечерь алкоголем пригощають за окрему плату). Детальніше про бранч в Grill do Brasil можна прочитати тут .

Ватра

вул. Городецького, 4Б
ціна: 399 грн
Facebook

Ще одне місце для любителів м'яса: під час бранча м'ясо тут можна їсти в необмеженій кількості. Тут можна спробувати преміальні стейки, культові страви BBQ, пастрамі, "рвану" свинину, бограч з кістковим мозком і шовдарь - наша відповідь іспанському Хамону.

Також під час бранча тут можна спробувати бріскет (яловича грудинка), копчені яловичі і свинячі реберця, копчену індичку, пікниці з мангалиці (читай - домашня свиняча ковбаса), бутерброди зі смаженими баранячими нирками, салат з в'яленої качкою, а також українські сири і рибні делікатеси. Все це пропонують запивати вином в безлімітному кількості: ігристим, білим і червоним. Для тих, хто не п'є алкоголь, пропонують узвари і морси.

Fandom Coffee Bar

вул. Володимирська, 49А
ціна за запитом
Facebook

У закладі Fandom, розташованому через дорогу від Національної опери України, у вихідні чекають на сніданки - благо, їх тут подають цілий день. Пізно прокинутися і з'їсти близько полудня круасан під чашку кави свіжої обсмажування - чим не ідеальний бранч?

Також цілий день тут подають французькі тости з фруктами і медом, вівсянку з Гранола, сирники з в'яленими абрикосами, яйця Бенедикт з лососем або індичкою, омлет з цукіні, в'яленими томатами і адигейським сиром, а також гранола з йогуртом або гарбузовим пюре. Сідати рекомендуємо за столиком "вітрина", звідки відкривається прекрасний вид на жваву вулицю Володимирську і Оперний театр.

Любчик

вул. Воздвиженська, 10Б
ціна: 395 грн
Facebook

У ресторані "Любчик" на Воздвиженці по вихідним вас чекають на великий одеський бранч. Меню щоразу змінюється, однак безліміт мідій і вина за фіксовану суму тут обіцяють завжди.

Класичне меню бранча включає в себе устриці, чебуреки, узбецький плов, мідії в вершково-сирному соусі, домашній паштет в профітролі, тюлечку на Бородінському хлібі, форшмак, хумус з питою, картопля по-селянськи з лисичками, домашні соління, салат з віденськими ковбасками , рапани в вершковому соусі, десерти, свіжоспечений хліб і багато-багато іншого. З напоїв наливають червоне сухе, компоти, глінтвейн, імбирний ель і лимонад. Все в безлімітному кількості.

BARVY

вул. Мечникова, 3
ціна: 459 грн
Facebook

У ресторані української кухні Barvy теж чекають всіх по неділях на свято живота. Загальний стіл заставляється тарілками з холодними і гарячими закусками, серед яких карпаччо з буряка з козячим сиром, паштет із зайця, українське сало, хамса з одеського Привозу з печеною картоплею, домашня буженина, форшмак і паштет з рибної ікри, Бессарабська бринза з томатами, домашні соління, пиріжки з різними начинками, устриці і рулети з щуки.

Також під час бранча тут можна спробувати копчену ногу козулі, глазурованого курчати з томатами черрі, мідії в вершково-часниковому соусі, голубці з начинкою з дикого вепра, овочі гриль, печена картопля і український борщ. На десерт тут пропонують мафіни, шоколадний пиріг з журавлиною, печені яблука і свіжі фрукти. А запити все це можна червоним і білим італійським вином, світлим пивом, узваром або морсом. Для самих маленьких гостей по неділях працює безлімітний Кенді-бар.

канапки бар

Андріївський узвіз, 30А
ціна: 249 грн; безлімітний сніданок + півдюжини устриць: 398 грн
Facebook

У барі "канапки" на Андріївському узвозі у вихідні запрошують на "благородні подільські сніданки", під час яких працює безлімітний буфет з різними закусками. Тут можна спробувати кілька видів свіжої випічки - булочки бріош, круасани і багети, джеми, мед, а також томатне і лимонне масло до них.

Крім того, тут в безлімітному кількості пригощають сезонними овочами та фруктами, сирниками з шоколадом, йогуртами, різними сирами, яйцями пашот з соусом Голландез, форшмаком, фаршированими яйцями, паштетом з печінки цесарки і фазана з морквяним мусом і паштетом з гороху з ферментованої капустою, а також м'ясними спеціалітетами: сиров'ялені ковбаси, бужениною і багатьом іншим. Під закуски пропонують ігристе і тихе вино - як червоне, так і біле.

Бессарабія

Бессарабська пл., 7
ціна: 298 грн
Facebook

А в цей заклад варто зайти на бранч, якщо ви любитель риби і морепродуктів. Тут завжди в наявності свіжі устриці і морепродукти з усього світу. До того ж під час бранчів тут діє спеціальна ціна на плато морських делікатесів: асорті з устриць, креветок і равликів обійдеться всього в 199 грн.

Під час бранча в "Бессарабії" пригощають раками зі смаженими ковбасками, чорноморськими мідіями в винному соусі, смаженої ставридка, бессарабськими мітітеямі (чи то пак ковбасками), хумусом, форшмаком з дунайського оселедця, паштетом з курячих потрухів, бессарабськими намазками з паприкою, зеленню і горіхами , мамалигою зі шкварками, яйцями бенедикт, шакшука, а також солодкими і солоними сирниками, гранола, йогуртами, сирами і фруктами. Також тут можна спробувати різноманітну випічку: круасани, бессарабські вертути з яблуками і горіхами, плацинди (читай - пироги) з м'ясом і сиром. Запивати все це пропонують ігристим, білим і червоним вином, а також домашніми компотами.

Chicken Kyiv

вул. Заньковецької, 15/4
ціна: 249 грн
Facebook

Ресторан київської кухні Chicken Kyiv чекає всіх на безлімітні бранчі кожні вихідні з дев'ятої ранку. Під час бранчів тут подають "великі київські сніданки": без обмежень наливають вино і готують всяку смакоту.

Тут можна спробувати профітролі з паштетом, сири і сирні намазки, м'ясні спеціалітети, фаршировані яйця, яєчню і скрембли, домашню ковбасу і сосиски, пироги зі шпинатом і рибою, мюслі з молоком, гранола з чорною смородиною і домашнім йогуртом, сирники зі сметаною, гриссини з сиром, кекси і мафіни, а також млинці з різними начинками: з червоною ікрою, м'яким сиром, маком, сметаною і вишнею в шоколаді.

борсук

пер. Гуцала (Кутузова), 3А
ціна: 249 грн
Facebook

А це заклад можна вважати основоположником київських бранчів. Це зараз сніданком з ігристим нікого не здивуєш, а в "Барсуку" подібні заходи організовували ще два роки тому - до того, як це стало мейнстрімом.

У вихідні тут в безлімітному кількості пригощають яйцями у всіх видах: яєчнею, омлетом, скремблом, Шакшука і яйцями бенедикт з різними добавками. Також під час бранча в "Барсуку" можна спробувати вівсянку, сирники з фермерського сиру, свіжі фрукти і овочі, м'ясне та сирне асорті, різні салати, брускетти, печені коренеплоди, паштети з грибів і печінки, млинчики, а також вафельний торт і "Наполеон ".

Ronin

вул. Зоологічна, 10
ціна: 690 грн
Facebook

Nikkei-бранчі в ресторані Ronin - відмінна можливість розширити свої кулінарні горизонти. Nikkei - це змішання кулінарних традицій Японії і Перу, тому тут зустрічаються цікаві і незвичайні поєднання в їжі.

Під час бранча в Ronin можна спробувати севіче (сира риба в маринаді з чилі і цитрусових), nikkei-cуші і роли (тут можливі незвичайні поєднання - наприклад, суші з лобстерами і манго, сібас і грейпфрутом або просто з яловичиною), каусас (перуанські страви з м'яса або морепродуктів з картоплею або бататом), а також преміальні стейки і рибу свіжого улову. Крім того, тут влаштовуються тематичні бранчі, присвячені різним делікатесів: наприклад, лобстерів, крабів або глибоководним креветок. Для дітей під час бранчів влаштовують кулінарні майстер-класи, квести та інші розваги.

Що робити?
Куди бігти?
Але навіщо?
Вихідний же - чому б не розслабитися?
Хто ж при здоровому розумі від такого відмовиться?
Ну а що?
Пізно прокинутися і з'їсти близько полудня круасан під чашку кави свіжої обсмажування - чим не ідеальний бранч?

Новости