Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відмінний відпочинок всією сім'єю в Ленінградській області: альтанки рибалка котеджі і шашлик

Упорядковані водойми, багато різноманітної риби, хороша інфраструктура відпочинку, красиві пейзажі, чисте повітря з цілющим ароматом хвої. Платна риболовля в Лепсарі - прекрасний тандем комфортних умов для сімейного відпочинку в Ленінградській області і відмінного сервісу для гарантованих клювань! Саме це приваблює для відвідування нашого комплексу не тільки рибалок, а й їхніх дружин, дітей, друзів.

Широкий комплекс пропонованих послуг і розваг дозволяє кожному нашому гостю отримати масу приємних вражень, поїхати додому добре відпочили і з відмінним уловом!

У нас передбачено все! Вдень можна успішно рибалити, ввечері попаритися в лазні, покуштувати шашлики на відкритому повітрі, залишитися з ночівлею в затишному невеликому котеджі.

До ваших послуг:

Відмінна кльова рибалка в облаштованому і рибному місці влітку і взимку. Три невеликих водойми з чистим берегом і зручними дерев'яними містками. У кожному відмінна риболовля. Проводиться регулярне зариблення - стовідсоткове наявність риби у всіх трьох ставках. У наших водоймах мешкає ціле сузір'я видів риб: форель, короп, сом, лин, осетер, нельма і багато іншого.

На третьому ставку часто проводять змагання з ловлі форелі . Простору достатньо, навіть у вихідні дні вам тісно не буде. Клювання є завжди! Не забудьте приготувати фотоапарат і відеокамеру. Раптом ви знайдете свою найбільшу рибу.

Раптом ви знайдете свою найбільшу рибу

Альтанки та мангали. Ставки оточені лісовими масивами, в яких облаштовані затишні, і цілком місткі для великої компанії альтанки. У них є лавочки, стіл. Вам буде комфортно і приємно відпочити в альтанці, помилуватися навколишніми пейзажами, перекусити або влаштувати справжній бенкет з шашликами, приготованими на поруч встановленому мангалі. Для дітей є гойдалки.

Для дітей є гойдалки

Копчення свіжої риби. На території комплексу є своя велика коптильня, де надаються послуги з чищення та копчення улову. Поки ви будете відпочивати, вправні Коптильник закоптити спійману вами рибу. Вона буде мати тонкі, вишукані букети смаку і аромату. Ви зможете відвезти додому неймовірно смачний рибний делікатес.

Приготування шашликів. У нас завжди можна замовити по-справжньому смачні, соковиті шашлики, які приготує професійний шашличник. Ви отримаєте задоволення від трапези на природі. Дана послуга дозволяє у нас влаштовувати справжні пікніки з великою компанією. Але дана послуга тільки під замовлення. Замовляти шашлики потрібно заздалегідь, попередньо, перед приїздом, зв'язавшись з адміністрацією.

Замовляти шашлики потрібно заздалегідь, попередньо, перед приїздом, зв'язавшись з адміністрацією

Зручна парковка. На території комплексу передбачена парковка на достатню кількість автомісць. Ця послуга дозволяє створити максимально комфортні умови для наших гостей. Паркінг сучасний і зручний, його можна використовувати як в денний, так і нічний час. Приїхавши до нас на автомобілі, вам не доведеться турбуватися, де його припаркувати, за його безпеку.

Прокат рибальських снастей. У нас завжди можна взяти в оренду рибальські приналежності, що дуже зручно для людей, які приїхали з сім'єю, бажаючих порибалити на кілька вудок. Особливо актуальна ця послуга для тих, хто любить вирватися на годинку-другу порибалити після роботи. У нас можна взяти напрокат поплавочние вудки, спінінги, садок, подсачнік і все необхідне. Недорога оренда будь-яких снастей для лову осетрових риб, форелі, коропа та інших водних мешканців ставків.

Недорога оренда будь-яких снастей для лову осетрових риб, форелі, коропа та інших водних мешканців ставків

Наживка і підгодовування. На території комплексу організовано продаж різноманітних наживок і підгодували. Ви зможете купити приманки тваринного походження (опариш, черв'як, мотиль, креветки і т.д.), рослинні насадки - кукурудза, зелений горошок і т.п. Також у нас завжди є недорогі готові фірмові підгодовування.

Це відмінне рішення для всіх рибалок, які не мають часу, або ж хто не хоче морочитися з приготуванням цих важливих складових результативної риболовлі.

Це відмінне рішення для всіх рибалок, які не мають часу, або ж хто не хоче морочитися з приготуванням цих важливих складових результативної риболовлі

Котеджі і Російська лазня. До нас на риболовлю можна приїхати з ночівлею, залишитися на кілька днів. Та території комплексу зведені невеликі котеджі, який можна недорого орендувати. Кожен котедж розрахований на 4-х чоловік, з можливістю 2-х додаткових місць і 6человек + 2 додаткових місця. Вони повністю облаштовані для комфортного проживання влітку і взимку.

При котеджі є російська лазня на дровах, де можна відмінно попаритися, набратися здоров'я, сили, відмінно підбадьоритися. Ех, як добре попаритися в лазні на рибалці! Запрошуємо на риболовлю з ночівлею, більш тривалим проживанням. При оренді котеджу більше доби - ви отримуєте в подарунок ліцензію на рибну ловлю на 1 і 2 ставок!

При оренді котеджу більше доби - ви отримуєте в подарунок ліцензію на рибну ловлю на 1 і 2 ставок

Тварини і птиці - ці розваги будуть особливо цікаво дітлахам. Їм сподобатися знайомитися з тваринами, які проживають на території комплексу, а це гуси, качки, індики - яких можна погодувати хлібом. Є й корова, чарівні баранці і чудові поросята різного забарвлення. Навіть не сумнівайтеся, приїхавши до нас з діточками, їм не доведеться нудьгувати.

І це далеко не всі послуги та розваги, які пропонує наш рибальський комплекс. Приїжджайте, і Ви все побачите самі!

Платна риболовля в Лепсарі - відмінне рішення для риболовлі з друзями, сімейного відпочинку, навіть для зустрічі з діловими партнерами в комфортній неофіційній обстановці. Вартість риболовлі і всіх послуг по кишені кожному жителю Санкт-Петербурга. Ваші витрачені гроші перетворюються в чудовий улов, незабутні миті виведення трофейної риби і прекрасні емоції від відпочинку на природі в колі сім'ї, в друзів.

Риболовля з задоволенням і враженнями - це в Лепсаріі!

Розташування об'єктів на інтерактивній карті

Задати питання про риболовлю та відпочинок: (812) 915-11-68

Новости