Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Німеччині в листопаді

  1. Листопадова погода в Німеччині
  2. Фотографії відпочинку в Німеччині


Листопаді не є найвдалішим часом для туристичної поїздки до Німеччини. Чим же це обумовлено? На які погодні умови можуть розраховувати туристи?

Листопадова погода в Німеччині

  • Перша половина листопада відрізняється приємною температурою. У Берліні, Дрездені, Лейпцизі днем ​​може бути + 10-12C, вночі + 4-6C.
  • З другої половини температура становить + 5-6C і не піднімається вище даних показників. Ближче до вечора може холоднішати до + 2C. Іноді вечорами бувають заморозки.
  • З третьої декади погодні умови стають ще гірше. У Баварії вдень повітря може прогріватися тільки до + 3-4C. Вранці бувають тумани.
  • Дощі йдуть в більшості міст Німеччини і з приблизно однаковою інтенсивністю. В цілому в листопаді на негоду припадає близько двох тижнів. У зв'язку з цим, слід підготуватися до похмурої, похмурій погоді.

Свята та фестивалі в Німеччині в листопаді

У середині листопада в Німеччині можна вже відзначити перші ознаки зимових свят, а саме Нового року, Різдва. Влада встановлюють на старовинних площах прикрашені ялинки, вулиці захоплюють своєю ілюмінацією, а торгові центри обрамляются гірляндами.

В кінці листопада в Німеччині починають відкриватися різдвяні ярмарки, які приваблюють туристів торговими павільйонами з сувенірами, точками продажу національних страв, напоїв. Діти можуть приємно провести час, розважаючись на каруселях, атракціонах. Якщо ви мрієте побувати на найбільшому різдвяному ринку Німеччини, ви повинні з'їздити в Штутгарт.

Одинадцятого листопада, в День святого Мартіна, рівно о 11 годині і 11 хвилин дня в Майнці, Дюссельдорфі, Кельні починається карнавал, який знаменує початок Різдвяного посту - Адвенту. Карнавал відкривається урочистою ходою ряджених, гуляннями народу.

У Берліні в листопаді триває джаз-фестиваль Jazz Festival Berlin, початок якого припадає на жовтень. Потім настає черга інших музичних фестивалів: BerMuDa - електронної клубної музики; Worldtronics - музичний ярмарок-фестиваль.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 23.09.2014


Фотографії відпочинку в Німеччині

Популярні статті


Відео


Самостійне подорож по Німеччині Інша відео про Німеччину

Чим же це обумовлено?
На які погодні умови можуть розраховувати туристи?

Новости