Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Риб'ячий жир: користь для жіночого організму і як приймати

  1. Користь риб'ячого жиру для жінок
  2. Користь риб'ячого жиру для краси
  3. Як приймати риб'ячий жир
  4. Протипоказання до прийому риб'ячого жиру

Ви не знайдете більш корисного, натурального і дешевого засобу, який допоможе зберегти молодість і захистити жіноче здоров'я.

Користь риб'ячого жиру відома всім, особливо людям старше 30. Вся справа в тому, що в Радянському Союзі риб'ячий жир ще не випускався в капсулах і кожну дитину прямо таки змушували приймати цей неприємний на смак продукт. Але якщо дітям засіб не подобалося, то жінки риб'ячий жир брали з великою охотою. Вся справа в його корисних властивостях.

Дія поліненасичених Омега-3 кислот для жіночого організму неоціненне. Риб'ячий жир забезпечує неймовірну красу і здоров'я волоссю, шкірі і нігтям, допомагає при вагітності, особливо в перший триместр, попереджає численні захворювання серцево-судинної системи, і, увага, навіть допомагає боротися з надмірною вагою.

Риб'ячий жир   забезпечує неймовірну красу і здоров'я волоссю, шкірі і нігтям, допомагає при вагітності, особливо в перший триместр, попереджає численні захворювання серцево-судинної системи, і, увага, навіть допомагає боротися з надмірною вагою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Додай в раціон: найнеобхідніші вітаміни для жінок і де їх шукати

Користь риб'ячого жиру для жінок

  • Запобігає появи раку молочної залози за рахунок своїх антиоксидантних властивостей.
  • Риб'ячий жир допомагає налагодити правильну роботу сечостатевої системи.
  • Омега-3 корисні для запобігання появи тромбів. Жирні кислоти очищають судини від бляшок, нормалізують роботу кровоносної системи і знижують рівень холестерину.
  • Риб'ячий жир також часто призначають при синдромі хронічної втоми і нервових розладах, депресивних станах, так як він допомагає відновити нервову систему, однак в комплексі з іншими препаратами.
  • Для вагітних риб'ячий жир незамінний, так як він допомагає формувати мищечной масу і нервову систему дитини, а також зміцнює імунітет.
  • Також вагітним рекомендую приймати риб'ячий жир через те, що він допомагає запобігати алергічним реакціям.
  • Підвищує розумові здібності, допомагає для концентрації уваги.
  • Риб'ячий жир не можна назвати поживним продуктом, але його часто використовують при схудненні, адже він допомагає нормалізувати обмінний процес. Також він необхідний для підтримки здоров'я при посилених тренуваннях, адже захищає організм від втрати м'язової маси (при інтенсивних кардіо).
  • Вагітним варто вживати риб'ячий жир ще тому, що комплекс Омега-3 жирних кислот сприяє повноцінному розвитку очей малюка.
  • Риб'ячий жир знижує ризик paзвития пpeеклaмпcіі у вагітних - пoвишeнія apтepіaльнoгo дaвлeнія, пpeдcтaвляющeгo угpoзу як для мaтepі, так і для мaлишa. Крім того, він знижує ймовірність гecтaціoннoгo діaбeтa - ізбиткa caxapa в кpoві у вагітних.

Крім того, він знижує ймовірність гecтaціoннoгo діaбeтa - ізбиткa caxapa в кpoві у вагітних

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 продуктів, які розженуть метаболізм взимку

Користь риб'ячого жиру для краси

Незважаючи на всю користь риб'ячого жиру для жіночого організму ми не згадали про те, що він неймовірно корисний для шкіри і волосся. Якщо ви помітили, що шкіра втратила колишню еластичність, потьмяніла і постійно лущиться, а волосся втратили блиск, це говорить про нестачу вітаміну А в організмі. Саме цієї речовини в риб'ячому жирі - з надлишком. Пройдіть курс риб'ячого жиру, щоб відновити здоров'я шкіри і волосся.

Крім того, у жінок з нестачею заліза в організмі, тобто у 30% дам, однією з найчастіших проблем зі шкірою є вугрі. Залізо допомагає в нормалізації ліпідного обміну, а якщо його немає, то і жировий баланс порушений. Звідси і прищики, акне і чорні точки. Пийте риб'ячий жир, в якому крім заліза є ще і йод, бром, селен, цинк, марганець і натрій, які просто необхідні для здоров'я шкіри.

Ейкoзaпeнтaeнoвaя кіcлoтa, що міститься в риб'ячому жирі, також ігpaeт ключeвую poль в пoддepжaніі мoлoдocті шкіри. Пoетoму пpіeм препаратвa мoжeт розгладити мeлкіe мopщінкі і уповільнити процес старіння.

Як приймати риб'ячий жир

Перед прийомом риб'ячого жиру, як і інших БАДів і препаратів, потрібно проконсультуватися з лікарем. Особливо це стосується вагітних і тільки що народили жінок. Згідно з нормами Всесвітньої Організації Здоров'я, мінімальної добовою нормою Омега-3 для жінок є 250 мг, а максимальної - 8000 мг, оптимальної ж дозою буде 1000 мг. Тому порадьтеся з лікарем в підборі отпимального дозування речовини, адже в залежності від виробника воно може варіюватися.
Приймати риб'ячий жир в капсулах варто під час або після їди, щоб уникнути розлад шлунка. Крім того, прийом необхідно розділити на 2-3 рази в день. Добавку можна приймати безперервно 3-4 тижні, після чого слід робити перерву на кілька місяців.

Протипоказання до прийому риб'ячого жиру

Лікарі не рекомендують прийом препарату людям з гострими і хронічними захворюваннями нирок, сечостатевої системи, при порушенні роботи щитовидної залози, при туберкульозі, надлишку кальцію і вітаміну D. Крім того, варто пам'ятати, що риб'ячий жир розріджує кров, так що якщо вживаєте такі препарати, то від Омега-3 варто відмовитися.

Новости