Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Апулії - кращі готелі в Апулії для вашого відпочинку

Відпочинок в Апулії, каблук Італії
Регіон Апулія знаходиться на самому півдні півострова і є каблуком всім відомого італійського чобота. Гори займають всього 1,4% території, що робить регіон найменш гористим в Італії. Ландшафт регіону майже в рівній мірі розділяється на рівнинний (53,3%) і горбистий (45,3%).

Більшу частину рівнинній території займає апулійські рівнина (Тавольере-делле-Пулье), а горбиста частина регіону представлена ​​в субрегіоні ле Мурдже і на півострові Салентина
Більшу частину рівнинній території займає апулійські рівнина (Тавольере-делле-Пулье), а горбиста частина регіону представлена ​​в субрегіоні ле Мурдже і на півострові Салентина. Такий рельєф сприяв вирощування зернових культур, тому весь регіон, а зокрема рівнина Тавольере стали називати «житницею Італії».
Погляньмо на внутрішні території регіону
Внутрішня територія регіону відрізняється різноманітністю і пропонує широкий вибір своїм відвідувачам. Треба відзначити національний парк Гаргано, розташований на однойменному мисі і включає такі неповторні природні багатства регіону як глибокі кар'єри Гравина-ді-Кастелланета, оточений озерами Аліміні райський оазис, а також всі, пов'язане з соляними промислами.
Обов'язково в Апулії треба подивитися численні печери; серед них згадаємо печерні комплекси Гротте-ді-Кастеллана, Гротта Цінцілуза і Гротта Палаццезе, всередині якої відкрита однойменна готель.
Довге узбережжі Апулії
Відпочинок на морі в Апулії передбачає ознайомлення з особливостями її берегової лінії протяжністю в 800 кілометрів, яка є найдовшою серед континентальних регіонів, звичайно ж, після островів Сардинії та Сицилії. У самій східній точці Італії, Капо д'Отранто (або Пунта Палазю) в однойменному місті Адріатичне море переходить в Іонічне.

Апулія пропонує безліч узбереж для різноманітних видів відпочинку
Апулія пропонує безліч узбереж для різноманітних видів відпочинку ...
На вибір місця для вашого наступного відпочинку на морі в Апулії впливатимуть характеристики тієї чи іншої прибережної зони. Близько Гаргано берегова лінія скеляста, а близько Манфредонії і південніше до самої Барлетта берег піщаний.
В околицях Барі не сильно підноситься скелястий берег чергується з піщаним за винятком Поліньяно-а-маре, де він скелястий і стрімкий. На південь від Монополи до самого Отранто узбережжі в основному піщане, хоча в області Саленто зустрічаються і скелі.
ДляІоніческого узбережжя, яке межує з регіоном Базіліката, характерні пляжі з білим піском, а в Тарентського затоці їх оточують прекрасні соснові гаї.

Острови Апулії   Під час вашого відпочинку можете відвідати найкрасивіші острова Апулії, серед яких окремо згадаємо острова Треміті, острова Кераді і особливий острів Сант'Андреа, де знаходиться відомий замок Арагонезе
Острови Апулії
Під час вашого відпочинку можете відвідати найкрасивіші острова Апулії, серед яких окремо згадаємо острова Треміті, острова Кераді і особливий острів Сант'Андреа, де знаходиться відомий замок Арагонезе.
Регіон з багатою історією і культурою
Апулія була мостом між Сходом і Заходом, і тому її часто завоевиваемаятерріторія постійно перебувала під різними впливом, про що свідчать численні замки, визнані архітектурними шедеврами, старовинні поселення, площі - символи чергується панування.
Але історія Апулії корінням сягає далі в минуле: перші поселення з'явилися тут 250 тисяч років тому. Тим, хто захоче під час відпочинку ознайомитися з особливостями стародавньої Апулії, ми рекомендуємо відвідати археологічний парк Егнація і відомі Труллі, кам'яні споруди сухої кладки з конічною дахом, що відносяться до протоисторическим періоду, які можна побачити, наприклад, вАльберобелло.

Photo Credits: Noemi Bisio , freshcreator , paolomargari , emilius da atlantide , Gaetano Anzisi , Dorly Photography , Luigi Brocca , Montanari Michael

Photo Credits:   Noemi Bisio   ,   freshcreator   ,   paolomargari   ,   emilius da atlantide   ,   Gaetano Anzisi   ,   Dorly Photography   ,   Luigi Brocca   ,   Montanari Michael

Новости