Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Морська рибалка біля берегів Тенеріфе

  1. Організація риболовлі на Тенеріфе
  2. Що варто знати про риболовлю в Іспанії?

Ловля морської риби може бути вкрай захоплюючим заняттям. Особливо в комфортних умовах теплої, що омивається декількома морями країни, такий, як Іспанія. Наприклад, острів Тенеріфе пропонує цікаві прогулянки на яхтах з можливістю виловити будь-яку рибу, яка попадеться на гачок щасливого туриста.

Організація риболовлі на Тенеріфе

З порту Лос Гігантес судно відчалює рано вранці. Найвигідніше ясна, не дуже спекотна погода з мінімальною хвилюванням на воді. Стандартним варіантом є яхта З порту Лос Гігантес судно відчалює рано вранці

скромних розмірів з екіпажем з 6-7 клієнтів-рибалок на чолі з судноводієм-капітаном.

Спочатку приступають до лову невеликих екземплярів (наприклад, сардин) за допомогою вудки. Поки рибалки витягають на борт перші трофеї, капітан використовує ехолот, щоб виявити скупчення риб. Знайшовши велику зграйку, він робить зупинку, не кидаючи якір. Через деякий час яхта прямує до іншого ділянці.

Дрібну рибку ловлять Дрібну рибку ловлять   для того, щоб зробити наживку на більш велику здобич для того, щоб зробити наживку на більш велику здобич. Цей процес займає більше часу - близько години. Група з шести чоловік може в такому випадку зловити близько 50 штук і більше - все залежить від удачі і рибальського майстерності. При особливому везіння є шанс зловити марлина або тунця (хоча вважається, що вони краще клюють в зимовий час). Крім вудок застосовують спосіб троллінгу - так можна зловити барракуду або велику дораду (яка не йде ні в яке порівняння з штучно вирощеними магазинними екземплярами).

Що варто знати про риболовлю в Іспанії?

Багато місцеві готелі пропонують «відмінні варіанти» прогулянок з риболовлею на яхтах з їх власними супроводжуючими. Однак в таких випадках чотиригодинний тур обійдеться досить дорого, а хороший улов ніхто і ніколи гарантувати не зможе. Якщо відшукати російськомовного агента на одному з курортів, то є можливість домовитися з ним про знижку. Так що краще віддати перевагу саме цей варіант, тоді за ціну 40-50 євро буде не настільки шкода втратити багатий улов. Крім того, зазвичай повну вартість оплачують тільки рибалки. Якщо ж турист збирається просто спостерігати, або кілька учасників домовляються ловити по черзі, то загальна сума туру буде знижена.

Як вже говорилося вище, значення має час лову. Агенти зазвичай обіцяють хорошу здобич протягом всього року. Але відомо, що тунець і марлин віддають перевагу більш холодний період - до квітня. Правда, все це не скасовує фактора удачі.

Незважаючи на те, що зазвичай суду виходять при спокійних погодних умовах, варто приготуватися до закачування. Слабкий вестибулярний апарат може стати перешкодою для отримання повного задоволення від морської риболовлі.

Так чи інакше, для туристів, яких не лякає «морська хвороба» і ймовірність упустити особливо вдалий улов, такі прогулянки на яхтах - чудовий спосіб провести активно дозвілля. А ще помилуватися іспанськими берегами, подивитися на морських черепах і дельфінів, зробити цінні фото і просто чудово відпочити з друзями і близькими.

Також на кінець хочеться нагадати, що для відмінної риболовлі потрібна хороша екіпіровка. Все необхідне, від волосіні до різних приладів і електроніці для риболовлі можна придбати тут http://www.mirrybolova.com.ua/leski.html .

Що варто знати про риболовлю в Іспанії?

Новости