Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсії. Пам'ятки Судака - Відпочинок в Криму з дітьми 2019

  1. Відпочинок в Криму з дітьми. Приватні пансіонати.
Головна

екскурсії → Відпочинок в Криму з дітьми 2019

Крим - чудове місце відпочинку з дитиною в 2019 році. дивіться ціни і фото номера

Головна мета відпочинку - оздоровлення. Крим різноманітний і навіть найвибагливіші знайдуть тут що-небудь до душі. Звичайно, все залежить від Ваших потреб.

Хто любить гірки-підйоми рівну дорогу до моря, безкрайні піщані пляжі, той відпочиває на західному узбережжі Криму - в Євпаторії, Миколаївці, Заозерному. Щоб коляску легше везти.

Вважається, що Євпаторія - найбільш екологічно чисте місто на всьому пострадянському просторі. Він продувається морським бризом і степовими суховіями. Самі що ні є природні інгаляції. Може, тому в Євпаторії 55 довгожителів (від 95 років і старше).

Дітям тут роздолля: на пляжі піщані замки, фортеці, редути ростуть як гриби. Батьки розчулюють - улюблене дитя перевтілитися в будівельника-архітектора. Чомусь багато хто вважає, що дитині потрібен тільки піщаний пляж. Ну да ладно!

Все тут добре, та око нічим порадувати: степ, та степ кругом. Для деяких такі кримські краєвиди не похмурі, а просто інші ...

Естети вибирають для відпочинку з дітьми Південний берег Криму: Велику Ялту і Велику Алушту. Гори, пальми, чудові пейзажі і, звичайно ж, море! Ви помітите, що колір моря відрізняється від кольору морської води на західному узбережжі Криму. І медуз, схожих на восьминогів, на Південному березі немає. І креветок євпаторійських немає.

Відпочивати з дітьми в 2019 році на Південному березі Криму просто чудово! І повітря цілюще. З фотонцідамі хвої і морського бризу. Крутіше, напевно, тільки відпочинок на островах

Пляжі майже всі галькові. У гальки свої плюси. Вона нікуди не лізе, обтрушувати дитини з ніг до голови теж не потрібно. Зате який масаж ступень отримаєте Ви, гуляючи по пляжу! Шукайте пляж для дитини з плавним заходом в морі.

Відпочинок з дітьми в Східному Криму. Я не згадала Феодосію, Судак. Зауважу, що дорога до моря менш крута. Такий собі проміжний варіант між Південним берегом Криму і його західним узбережжям. І знову плюс: немає таких вітрів, як в Євпаторії, і навіть такого, як в Алушті. І клімат знову ж лікує. А неспішний уклад життя сприяє і відпочинку, і оздоровленню. Неначе Ви поміняли декорації ...

Швидкими темпами розвивається Севастополь як курорт. Якщо не хочете зупинятися в самому місті, то проїдьте в Учкуевки, Любимівку. Постарайтеся не купатися під горою. Тут є ймовірність обвалення.

Відпочинок в Криму з дітьми. Приватні пансіонати.

Діти, скажете Ви, різні. Різні за віком. Так, когось возимо в колясці, до п'яти років годуємо з ложечки, а кому-то потрібен аніматор. Зараз в Криму з'являються приватні пансіонати, в яких є спеціально навчений персонал. Такі сучасні няні, вони доглянуть за дитиною і розважать. Є в Криму і піонерські табори на новий лад. У них діти і розвиваються, і відпочивають, і чого-небудь розумному вчаться: дайвінг, кінні прогулянки по кримським доріжках, перші уроки скелелазіння. Не гірше «Артека».

Від себе додам, що травень-червень, а також вересень - прекрасна пора відпочинку з дітьми в Криму. Ні виснажливої ​​спеки. Людей НАБАГАТО менше. Та й Ваші враження залишаться райдужними, ніж в пік сезону (липень-серпень). Море прогрівається в кінці травня до двадцяти градусів, фізіологи кажуть, що вплив купань тим сильніше, чим прохолодніше вода, а мікробіологи додають: і бактерій набагато менше в більш прохолодній воді. У липні-серпні вода прогрівається до 25-26С. А народу на пляжі набагато більше, ніж в червні.

Новости