Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Бердянську хлопець упав з четвертого поверху

  1. Орфографічна помилка в тексті:

8 жовтня 2018, 17:02 Переглядів: 8 жовтня 2018, 17:02 Переглядів:   Фото: ПРО Бердянськ

Фото: ПРО Бердянськ.

У місті Бердянську Запорізької області з вікна головної будівлі місцевого машинобудівного професійного ліцею випав молодий чоловік .

як повідомляє ПроБердянск , Інцидент стався 7 жовтня, близько 19:00 по вулиці Довганюка. Як розповіли очевидці, 19-річний хлопець хотів справити враження на свою дівчину, заліз на стіну будівлі, не втримався і впав.

В результаті падіння парубок отримав численні травми і його доставили в міську лікарню. На місці події друг потерпілого пояснив, що потерпілий не був студентом цього ліцею і прийшов до своєї дівчини.

Нагадаємо, раніше в Мелітополі Запорізької області в каналізаційному колодязі знайшли тіло чоловіка . Загиблим виявився місцевий житель 1964 року народження. Пізніше з'ясувалося, що перед смертю він розпивав алкоголь зі знайомим і між чоловіками сталася сварка, в ході якої потерпілий отримав безліч ударів руками і ногами по голові і тулубу, від яких він помер. Вбивця скинув його тіло в каналізаційний колодязь, накрив його люком, і зник.

А в Дніпрі зловмисник під час сварки застрелив з рушниці малознайомого чоловіка, після чого, намагаючись приховати сліди злочину, розчленував його тіло . Потім він вивіз тіло в сміттєвий контейнер і підпалив його.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Бердянську хлопець хотів вразити дівчину і зірвався з четвертого поверху". інші Новини Запоріжжя дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости