Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дитячий відпочинок в Бердянську

  1. місцевість Бердянська
  2. Кліматичні особливості міста Бердянськ
  3. Клімат в Бердянську
  4. Море і пляж в Бердянську
  5. Пам'ятки і розвага в Бердянську
  6. Дитячі табори в Бердянську
  7. Ціни на відпочинок в Бердянську для дорослих
  8. трансфер

Бердянськ - перлина Приазов'я Бердянськ - перлина Приазов'я. Місто багате культурною та історичною спадщиною, покаже себе гідно з різних сторін. Бердянськ багато років користується популярністю у жителів Запорізької і Дніпропетровської областях, але найчастіше це прекрасне місто відвідують туристи з усієї України та зарубіжних країн, таких як Білорусь, Литва, Польща, Молдова і т.д.

Приємним стане для відпочиваючих наявність в місті зоопарку з екзотичними тваринами, аквапарк і дельфінарій.

Бердянськ - це поєднання недорогого, якісного і корисного відпочинку. Тут можна оздоровитися, адже в місті є профілакторії з величезним спектром послуг, а ціни Вас приємно здивують.

Вечір Вас також не змусить нудьгувати: атракціони на набережній - найкращі ліки від нудьги.

Дитячі табори в Бердянську , Куди ж без них. Відмінний відпочинок для діток, подарує масу позитивних емоцій, нових друзів, корисне харчування і море водних і сонячних процедур! За бажанням Ви зможете відпочивати недалеко від табору, більшість з них знаходиться в центрі міста і Ви завжди зможете прийти в гості до дитини.

Бердянськ невелике містечко, його можна обійти повністю всього за один день. Відпочинок в Бердянську - це те, що повинен спробувати кожен!

Давайте познайомимося ближче з цією морський перлиною!

місцевість Бердянська

Бердянськ - це місто в Запорізькій області, адміністративний центр Бердянського району. Морський, грязьовий і кліматичний курорт державного значення.

Площа Бердянська = 80 км2. Населення = 116 000 осіб.

Кліматичні особливості міста Бердянськ

Клімат в Бердянську

Клімат на Азовському морі унікальний, м'який, помірний. Цілюще повітря, насичене озоном, йодом, бромом, різними солями і мікроелементами. В повітрі Приазов'я в 1,5 рази більше кисню, ніж на узбережжі Чорного моря.

Море і пляж в Бердянську

Азовське море природний інгалятор Азовське море природний інгалятор. Вода Азовського моря містить 92 хімічних елементу, які під час купання легко проникають через поверхню шкіри і дарують організму речовини, в яких він потребує, сприяють підвищенню захисних сил організму дітей, лікують органи дихання. Купання в морі прекрасний гідромасаж.

Середня температура води в літній сезон становить 24 градуси, а в розпал сезону в липні-серпні вода в морі прогрівається до 28 градусів.

Пляж на узбережжі піщаний з широкою береговою лінією. У Бердянську є коса, ділиться вона на ближню середню і далеку. В даному місці найчистіші піщані пляжі, лимани і маленькі озера.

Оксамитовий золотий пісок, легкі хвилі, що набігають на берег, ласкаве сонце і аромат трав, крик чайок - все це створює неповторність відпочинку.

Пам'ятки і розвага в Бердянську

Пам'яток в Бердянську величезна кількість. Давайте познайомимося з ними ближче:

  • Зоопарк «Сафарі» - 2007р. Розташований за адресою вул. Волкова 5. Час роботи зоопарку "Сафарі" з 08.00 до 20.00. У зоопарку налічується близько 80 видів тварин. Є спеціально обладнані місця для відпочинку. Діткам до 10 років - 150 грн. Дорослим від 10 років і старше - 200 грн. Діти ростом до 1 метра - вхід безкоштовно. Якщо Ви відправляєте дитину в дитячий табір в Бердянську, в більшості випадків похід в зоопарк уже включений у вартість путівки.

* Ціни вказані за літній сезон 2017

І багато інших цікавих місць в Бердянську.

Дитячі табори в Бердянську

Дитячі табори в Бердянську   - це перш за все великі табори, з красивим ландшафтом, а у деяких і зі своїм зоопарком Дитячі табори в Бердянську - це перш за все великі табори, з красивим ландшафтом, а у деяких і зі своїм зоопарком. Близькість до моря, свіже повітря і нові знайомства, це все що потрібно дитині, а також якісне 5-разове харчування та медичне обслуговування. Мінімальна ціна в дитячому табору в Бердянську 2 600 за 10 днів, а максимальна: 8 900 грн за 19 днів.

Ціни на дитячий відпочинок в Бердянську

З кожним роком Бердянськ все більше популяризує себе в сфері дитячого туризму. Дитячі табори в Бердянську пропонують різну цінову політику.

Мінімальна ціна за 10 днів починається від 300 грн / добу, максимальна 330 грн / добу. У більшості випадків зміна в середньому триває 19 днів, тому середня ціна за 19 днів в дитячому таборі в Бердянську 400 грн / добу.

Ціни на відпочинок в Бердянську для дорослих

Дуже часто батьки приїжджають на відпочинок разом з дітьми. Поки діти знаходяться в таборі, виникає потреба десь розміститися і теж відпочити. Ціни в Бердянську більш ніж доступні. Середня ціна на житло з людини 200 грн / добу. Продукти теж дуже доступні, так як є мережа магазинів АТБ, Сільпо і т.д.

трансфер

Дістатися до Бердянська можна 2-ма способами:

  • Перший спосіб. Табір сам організовує трансфер. Дітей забирають і везуть вожаті з великих міст, таких як Київ, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Одеса. Вам необхідно доставити дитину до найближчого містечка на призначений час і місце і передати дитину керівнику групи. При цьому додатково оплачується проїзд поїздом. В середньому це від 400 до 800 грн в обидва боки. Все залежить від того, чи поїде група плацкартними або купейними вагонами. З найближчих міст Запоріжжя і Дніпра дітей можуть забирати комфортабельними автобусами - приблизно 200-300 грн в обидва боки.
  • Другий спосіб - це привезти дитину вже в табір. У Бердянську зручна залізнична розв'язка для поїздів. Потяги їздять зі всіх великих міст і інших які можливі в "Укрзалізниці". Приїжджаючи на вокзал можна викликати таксі або дістатися автобусом, номер якого Вам підкажуть організатори табору. Так само є варіант зустрічі дитини на станції вожатими за домовленістю.

Як бачите Бердянськ дуже насичений і колоритне місто. Де до душі прийдеться відпочинок як дорослим так і дітям!

А ми раді запропонувати Вам і Вашим дітям Дитячі Табори Бердянська

У статті використані фотографії таборів: Райський куточок , мрія , факел .

Новости