Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зустріч в аеропорту з іменною табличкою

  1. Як краще замовити таксі, онлайн або по телефону?
  2. Індивідуальні екскурсії по Ізраїлю
  3. групові трансфери
  4. Наші водії і автопарк
  5. Переваги замовлення таксі в Ізраїлі від компанії «Емунім»:

В Ізраїлі працює два міжнародних   аеропорт Бен-Гуріон   (TLV), розташований поруч з містом Тель-Авів, і на півдні країни   аеропорт Овда   (Увда) поруч з містом Ейлат В Ізраїлі працює два міжнародних аеропорт Бен-Гуріон (TLV), розташований поруч з містом Тель-Авів, і на півдні країни аеропорт Овда (Увда) поруч з містом Ейлат. Дістатися з аеропорту до будь-якої точки Ізраїлю можна і на громадському транспорті, також на автобусі, проте, погодьтеся, індивідуальний трансфер з аеропорту на таксі вигідніше і комфортне рішення. Зустріч в аеропорту Бен-Гуріон допоможе вам легко і безтурботно дістатися до пункту назнаенія.

Якщо вам потрібен мінівен, ван або минибус ви теж можете замовити це у нас. Для замовлення зустрічі в аеропорту з табличкою, потрібно оформити заявку на сайті. У формі показані найпопулярніші напрямки з цінами. дізнатися, скільки коштує таксі в Ізраїлі в інші міста можна також за допомогою форми замовлення "замовити трансфер".

Рекомендуємо, в курортні сезони відпочинку (весна і осінь) замовляти зустріч в аеропорту Бен Гуріон заздалегідь. Це гарантує, вільні авто в актуальне для вас час.

Як краще замовити таксі, онлайн або по телефону?

При закзазе он-лайн, на сайті:

  • закзази приймаються цілодобово 24/7;
  • ознайомлення з повним прейскурантом цін;
  • можливість замовити відразу кілька замовлень;
  • оплата картою он-лайн;
  • письмове підтвердження на пошту.

При замовленні по телефону:

  • замовлення приймаються строго за розкладом (див. тут )

Індивідуальні екскурсії по Ізраїлю

Наша компанія надає екскурсії по Ізраїлю російською мовою. Екскурсії не дорогі бо маємо свій штатний персонал з автомашинами. На відміну від групових екскурсій, які працюють строго за розкладом, у нас виїзд в будь-який день тижня. Вартість програм вказана в розділі каталог екскурсій . За бажанням можна надати авто будь-якої категорії, а також будь-які напрямки і тематики екскурсій, наприклад, Тель-Авів Мертве море .

групові трансфери

Деякі туристи, щоб заощадити денюшку, замовляють групові трансфери по Ізраїлю. Ми не надаємо таких послуг, лише з однієї причини: прагнемо зробити подорож ідеальним для вас, тому до кожного клієнта підходимо індивідуально. Ми врахуємо всі ваші переваги і, якщо потрібно, запропонуємо різні варіанти обслуговування. «Емунім» дорожить кожним клієнтом - для нас дуже важливо зробити так, щоб вам сподобалося в Ізраїлі!

Наші водії і автопарк

До контролю стану наших авто ми підходимо дуже ретельно. Ідеально чистий салон і кузов, наявність справного кондиціонера і GPS-навігатора, а також всіх необхідних документів на надання послуг таксі в Ізраїлі основні складові нашого успіху.

Наші співробітники організовують зустріч в аеропорту з табличкою російською мовою. На таксі з аеропорту ім. Бен-Гуріона або Увди вас пощастить водій з високим стажем за кермом. Він проведе коротку екскурсію по маршруту слідування таксі в Ізраїлі. Велика частина наших водіїв володіють не тільки російським, але також англійською та івритом.

Переваги замовлення таксі в Ізраїлі від компанії «Емунім»:

  • Своєчасна подача авто
  • Машини останніх років випуску, в тому числі VIP-моделі
  • Ввічливі водії з відмінним знанням маршрутів
  • Можливість замовлення додаткового обслуговування
  • Доступні ціни на таксі в Ізраїлі і зручний вибір варіантів оплати.

Отже, чи варто ризикувати, користуючись послугами приватних перевізників безпосередньо в аеропорту? Замовте таксі в аеропорт заздалегідь, і поїздка гарантовано не зіпсує ваше перше враження про країну навіть навпаки, допоможе розпочати відпустку або ділову поїздку з позитивних емоцій!

Як краще замовити таксі, онлайн або по телефону?
Як краще замовити таксі, онлайн або по телефону?
Отже, чи варто ризикувати, користуючись послугами приватних перевізників безпосередньо в аеропорту?

Новости