Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Консульстві Таїланду в Мінську спростували чутки про обмеження кількості виданих віз

Проблеми з видачею туристичних віз в Таїланд були пов'язані лише з неправильним оформленням документів.

Нагадаємо, з 11 грудня білоруське Почесне Консульство Таїланду в Мінську стало приймати документи для оформлення туристичних віз.

При цьому, термін оформлення тайської візи в Посольстві Королівства Таїланд в Москві на даний момент не перевищує 3 днів.

Про це Holiday.by розповів Іван Чура, Почесний консул Королівства Таїланд.

by   розповів Іван Чура, Почесний консул Королівства Таїланд

- Візи оформляються протягом трьох днів з моменту прибуття в Москву. Тобто якщо ми відправимо пакет документів в понеділок, то вже в четвер їх заберемо. У п'ятницю ваш паспорт буде знову в Мінську.

Як повідомив Почесний консул, ніяких черг або ажіотажу, пов'язаного з отриманням віз, не спостерігається.

- Питання, яке виникло в листопаді у білоруських туристів, був пов'язаний лише з некомпетентністю деяких турфірм і так званих «візових» компаній, які надають допомогу в зборі та відправлення документів. Ніяких претензій у Посольства Королівства Таїланд до білорусів немає, візи видаються у звичайному робочому режимі.

Ніяких претензій у Посольства Королівства Таїланд до білорусів немає, візи видаються у звичайному робочому режимі

Іван Чура ще раз підкреслив, що термін видачі тайської візи не перевищує 3-х робочих днів. При цьому Почесне консульство в Мінську не стягує ніякої додаткової комісії за прийом документів. Туристи оплачують візовий збір у розмірі 40 $ і 20 BYN за експедиторські послуги.

За період з 11 грудня Почесним Консульством Таїланду в Мінську прийнято близько 70 паспортів.

Документи приймаються за адресою вулиця Максима Богдановича, д. 131, приміщення 207. Прийом документів здійснюється з 10.00 до 13.00.

00

Зі списком документів, які приймають в Мінську (згідно з інструкцією Посольства Королівства Таїланд в Москві) можна ознайомитися на сайті Почесного консульства
thaiconsul.by .

Всі документи російською мовою повинні бути перекладені на англійську мову та нотаріально засвідчені. Якщо документи надані (банківська виписка, довідка з місця роботи) англійською мовою, нотаріальне завірення не потрібно.

Всі додаткові питання можна задати співробітникам Почесного Консульства по телефону: +375 17 307-99-99.

Всі додаткові питання можна задати співробітникам Почесного Консульства по телефону: +375 17 307-99-99

Візи в Таїланд на Holiday.by

Новости