Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ібіца по-білоруськи: 22, липня пройде опен-ейр "Viva Braslav 2017»

22 липня відбудеться один з головних опен-ейрів Білорусі - фестиваль Viva Braslav. У цьому році на заході виступлять IOWA, Swanky Tunes, «Без квитка», Feel і інші артисти. Обіцяють багато розваг і різноманітних активностей: на воді, на суші і навіть в повітрі.

Уже вп'яте на фестивалі Viva Braslav зберуться любителі драйву, якісної музики та активного відпочинку. Це найбільший фестиваль в Білорусі з пляжем, великою спортивною програмою та наметовим містечком.

«Хороший фестиваль - це, перш за все, атмосфера. Ми відбирали самі сонячні, самі танцювальні колективи різних стилів і напрямків. Буде озеро і пляж, багато спорту і розваг. Ми готові перетворити Браслав в білоруську Ібіцу! », - зазначають організатори.

Музична концепція заходу - поєднання якісної популярної музики і відомих представників EDM.

Поп / рок: вперше на літньому фестивалі в Білорусі виступлять Хітмейкери IOWA з хітами «Б'є біт», «Маршрутка», «Посміхайся». Компанію їм складуть танцювальні романтики «Без квитка» (Білорусь) і молодіжна рок-група «Чайка» (Росія).

22 липня відбудеться один з головних опен-ейрів Білорусі - фестиваль Viva Braslav

EDM: Swanky Tunes - російський електронний колектив, що посів 27 місце в світовому топ-100 за версією DJ Mag. Вони вже встигли попрацювати з самим Tiesto і засвітитися в саундтреку до кінофільму «Форсаж 6». А також Feel (Росія), DJ Mikis (Білорусь), Ucast (Білорусь).

Фестивальний майданчик і кемпінг відкриються в обід 21 липня, основна програма триватиме з 10 ранку 22 липня до 5 ранку 23 липня.

Місце: Браслав, озеро Дрівяти

Вартість квитка: 28,99 рублів. Придбати можна на сайті www.vivabraslav.by і в касах Kvitki.by.

Детальна інформація про те, чим можна зайнятися в Браславі

Новости