Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Топ-5 садиб, де можна відпочивати з домашніми тваринами

  1. Садиба «Хутір Браславская лука»
  2. Садиба «Біловезька світлиця»
  3. База відпочинку «Бабин мох»
  4. Садиба «Аколіца»
  5. База відпочинку «Пигасова»

Питання, куди прилаштувати пухнастого друга на час відпустки, - вічний. Готелі для тварин довіри не викликають, та й обходяться дорого. А у друзів алергія на шерсть або просто немає бажання піклуватися про чужий тваринка. Простіше взяти чотириногого з собою: і йому добре, і вам спокійно. Спеціально для тих, хто згоден з нами в цьому питанні, ми відібрали п'ять білоруських садиб, куди можна приїжджати з домашніми вихованцями.

Садиба «Хутір Браславская лука»

Питання, куди прилаштувати пухнастого друга на час відпустки, - вічний

будиночок знаходиться в одному з наймальовничіших місць країни - на Браславських озерах. Так що влітку там божевільно красиво і купатися можна хоч вранці, хоч вночі: озеро Богінское зовсім поруч. Всього в будинку 10 номерів, кожен з індивідуальною обробкою. Можна замовити все або скромно погостювати в одному.

Можна замовити все або скромно погостювати в одному

А ще в цій садибі вам не доведеться готувати: сніданок, обід і вечерю включені у вартість проживання.

А ще в цій садибі вам не доведеться готувати: сніданок, обід і вечерю включені у вартість проживання

Що стосується тварин, живуть вони разом з господарями, вольєрів в садибі немає. Власне, корм, тарілочки і спальні килимок гості також повинні брати з собою. За проживання пухнастого друга передбачена додаткова плата. Наприклад, сімейні вихідні з улюбленцем коштуватимуть 20 рублів (200 000 тис.).

Адреса: Браславський район, д. Браславская Лука (270 кілометрів від Вітебська)

Садиба «Біловезька світлиця»

Самий сік садиби в тому, що знаходиться вона в південно-західній частині Біловезької пущі: всього в парі кілометрів від будинку розташовані годівниці зубрів, кабанів, косуль і оленів. Плюс, поруч є озеро, в загальному, майже рай для любителів природної краси. Інтер'єр будинку не менше хороший. Садиба автентична і продумана до дрібниць: дерев'яні меблі, ручники, старовинні предмети побуту.

Садиба автентична і продумана до дрібниць: дерев'яні меблі, ручники, старовинні предмети побуту

З розваг є полювання, рибалка, передбачені екскурсії по Біловезькій пущі разом з досвідченим гідом.

З розваг є полювання, рибалка, передбачені екскурсії по Біловезькій пущі разом з досвідченим гідом

Для тварин на садибі є мисочки і килимки для сну і відпочинку. Вольєрів немає, вихованці живуть разом з господарями. Додаткової плати теж немає, що досить приємно. Господиня садиби дуже мила жінка, каже, що якщо і корм потрібен буде - привезе кращий з Польщі.

Адреса: Каменецький район, д. Осинники (50 кілометрів від Бреста)

База відпочинку «Бабин мох»

Незважаючи на те що садиба знаходиться недалеко від МКАД, навколо неї суцільний ліс, де весь час тихо і спокійно. Ще одна перевага: будинок стоїть біля підніжжя Краснослобідської водосховища.

Ще одна перевага: будинок стоїть біля підніжжя Краснослобідської водосховища

Всього на базі відпочинку один будинок, де зможуть розміститися 12 осіб. Є повністю обладнана кухня, російська лазня і прокат велосипедів. Для тих, хто любить більш умиротворений відпочинок, передбачена рибалка. До слова, видобуток можна приготувати прямо у дворі садиби.

До слова, видобуток можна приготувати прямо у дворі садиби

Для великих тварин є вольєри на вулицях. Вони закриті, так що переживати через негоду не варто. Їду і мисочки також треба привозити з собою. Ну, і килимок, якщо ваш вихованець невеликий і буде жити разом з вами.

Адреса: Клецьк, Краснослободск Водосховище (150 кілометрів від Мінська)

Садиба «Аколіца»

В садибі шість різних по дизайну кімнат. Заїжджаючи, господарі будиночка пропонують гостю вибрати вподобану, а у нього розбігаються очі, тому що хочеться жити відразу в усіх: кімнати красиві, з предметами ручної роботи, симпатичними картинами на стінах і цікавою меблями.

Заїжджаючи, господарі будиночка пропонують гостю вибрати вподобану, а у нього розбігаються очі, тому що хочеться жити відразу в усіх: кімнати красиві, з предметами ручної роботи, симпатичними картинами на стінах і цікавою меблями

Є тенісний зал. Поки батьки займаються спортом, їх чадо може розважатися в дитячій кімнаті. Ще працює лазня, після якої можна відпочити в вуличної альтанці. Ще один приємний момент: сніданок включений у вартість проживання.

Ще один приємний момент: сніданок включений у вартість проживання

Вольєрів в садибі немає, все вихованці живуть зі своїми господарями, тому за прибирання кімнат передбачена додаткова плата: 20 рублів (200 000 тис.). Все необхідне тварині потрібно привозити з собою.

Адреса: Мінський район, д. Околиця (14 кілометрів від Мінська)

База відпочинку «Пигасова»

На території комплексу є два будинки: «Білий дім» з басейном і сауною і 2-х рівневий «Будиночок біля ставка». Ще є, як кажуть господарі, «Стекляшка» - засклена обігрівається альтанка, де можна організовувати свята і банкети. І лазня.

І лазня

Поруч з будинком ставок, де можна купатися і ловити рибу, ліс, який відмінно підходить для прогулянок і катання на велосипеді, яке також можна здійснити в садибі.

Поруч з будинком ставок, де можна купатися і ловити рибу, ліс, який відмінно підходить для прогулянок і катання на велосипеді, яке також можна здійснити в садибі

Про тварин. Вольєрів немає, але великих собак зазвичай селять в «скельця», щоб не доставляти дискомфорт безпосередньо господарям тварин. Маленькі вихованці живуть з господарями. Корм та інші речі пухнастого господарям необхідно привозити з собою.

Адреса: Мінський район, п. Пигасова (14 кілометрів від Мінська)

Агросадиби і котеджі Білорусі з фото і цінами на Holiday.by

Новости