Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

"Альфа Радон" - 5 аргументів на користь відпочинку в Білорусі. По-європейськи! - Перший приватний санаторій преміум-рівня "Альфа Радон" розбиває всі стереотипи про білоруських здравницях. Менше ніж за рік слава про цей унікальний комплексі вже встигла поширитися далеко за межі Білорусі

  1. Орфографічна помилка в тексті:

31 липня 2017, 09:00, Переглядів: 31 липня 2017, 09:00, Переглядів:   З серпня 2015 року, коли відбулося офіційне відкриття санаторію, тут побували гості не тільки з Білорусі, а й з Німеччини,   США   , Іспанії та багатьох інших країн

З серпня 2015 року, коли відбулося офіційне відкриття санаторію, тут побували гості не тільки з Білорусі, а й з Німеччини, США , Іспанії та багатьох інших країн. Сьогодні можна з упевненістю говорити: минули часи, коли відпочинок в білоруських санаторіях досвідченому європейським сервісом клієнту здавався якимось вимушеним компромісом - мовляв, не Карлові Вари, зате недалеко і бюджетно. "Альфа Радон" вдалося "розірвати шаблон" і довести, що білоруський санаторій може служити прикладом елітної європейської оздоровниці.

Ви ще тільки плануєте відпустку або вихідні? ось 5 аргументів, які зроблять вибір очевидним:

Краще від природи - потужне лікування унікальними радоновими водами і сапропелеві грязі

Три головних природних фактора, на яких базується лікування в "Альфа Радоні" , - це радонові води, ванни з сапропелевими грязями озера Дике і, звичайно, найчистіше повітря соснового лісу!

Курорт, який володіє такими природними багатствами, в Білорусі єдиний. Профіль у санаторію широкий: захворювання опорно-рухового апарату, нервової системи, гінекологія, урологія та цілий ряд інших. Приїхати сюди можна як з власної курортною картою, так і без неї, пройшовши всі обстеження і отримавши лікарські призначення на місці.

Втім, лікувальна складова необов'язкова - можна просто насолоджуватися розслабленим відпочинком і зміцнювати здоров'я: купити путівку в санаторій можна на будь-яку кількість днів!

Втім, лікувальна складова необов'язкова - можна просто насолоджуватися розслабленим відпочинком і зміцнювати здоров'я: купити путівку в санаторій можна на будь-яку кількість днів

"Сливки" спа-індустрії - багатющий спектр процедур!

Спа-концепція санаторію "Життєва активність" має на увазі цілісну систему оздоровлення, яка дає відчуття ментальної і фізичної гармонії.

Одне тільки опис спа-процедур і ритуалів вже налаштовує на заспокоєння і розслаблення!

Всі види масажу - з використанням трав і арома-масел, стоун-масаж з напівдорогоцінним камінням, міоструктурний масаж спини, шийно-комірцевої зони, антицелюлітний масаж. А також - море моделюють програм, які додадуть вашому тілу доглянутість і стрункість!

Поціновувачів Сходу порадує багата палітра автентичних процедур - різні пілінги і обгортання, тайський масаж, омолоджуючі, тонізуючі, очищають і інші, а також комплексні програми, пройшовши які, ви відчуєте себе в буквальному сенсі заново народився!

Для любителів інноваційних методик передбачений великий вибір процедур апаратної косметології - різні види мезотерапії, а також процедури на апараті DERMO-CARE, що забезпечує стійкий ефект омолодження та оздоровлення.

І, звичайно, флоатинг - найбільш розслаблююча спа-процедура в світі, що дарує відчуття невагомості і ширяння!

Новітня техніка в умілих руках інноваційне обладнання та висококваліфікований персонал

Лікувально-діагностичний центр санаторію оснащений найсучаснішим медичним обладнанням, виробленим в Німеччині, Швейцарії та Ізраїлі. Багато апаратів BTL - одного з лідерів у виробництві апаратів для фізіотерапії.

Санаторій оснащений власною лабораторією, що дозволяє проводити будь-які необхідні аналізи. У ній використовуються аналізатори закритого типу, що дозволяє повністю виключити людський фактор і забезпечити високу точність результатів.

В "Альфа Радоні" працюють фахівці не нижче 1-ї категорії, які пройшли серйозний конкурс і додаткове навчання - персонал в санаторій набирався по всій Білорусі і за кордоном.

Європейський рівень комфорту готельне розміщення на рівні 4-5 зірок

Занурення в атмосферу відпочинку в "Альфа Радоні" починається буквально з першої хвилини перебування. Навіть самі вибагливі гості відзначають емоційне задоволення від екологічної естетики санаторію і комплексного підходу до комфорту .

І цей підхід має на увазі не тільки зовнішні атрибути елітного готелю - класичний дизайн, дорогий інтер'єр номерів і бездоганну роботу персоналу. Концепцією здорового відпочинку пройнята кожна деталь обстановки і послуг санаторію. Комплекс оснащений власною системою триступеневої водоочистки, в тому числі найсучаснішим методом очищення ультрафіолетом. Питна вода тут в кожному крані, в кабінетах для процедур і навіть в санвузлах! Ще при будівництві упор був зроблений на екологічно чисті будматеріали. Меблі в номерах з дерев'яного масиву, килимове покриття - гіпоалергенні, все постільна білизна та халати - з чистої бавовни.

Не менш скрупульозно підійшла керівництво комплексу до організації харчування. Санаторій пропонує повний - в європейському розумінні - шведський стіл. Продукти, багато з яких закуповуються у місцевих фермерів, проходять ретельний контроль якості. У "Альфа Радону" навіть є власне невеличке господарство, свіжі плоди якого використовуються в приготуванні страв!

Передбачено в "Альфа Радоні" і обов'язковий елемент готелю високого класу - комфортабельний конференц-зал. Він оснащений сучасними засобами відображення інформації: інтерактивною дошкою, системами звукопідсилення, ноутбуком, фліп-чартами, іншою технікою і обладнанням, а також високошвидкісним wi-fi. Можливість легкої адаптації під будь-який формат заходу дозволяє проводити семінари, презентації та конференції в максимально зручному для замовника режимі.

Розміщення з дітьми - феєричний креатив для маленьких гостей і їх батьків!

Ще одна принципова відмінність "Альфа Радону" як здравниці - тут завжди раді маленьким гостям, починаючи з самого раннього віку! Для юних постояльців передбачено все, аж до стільчиків для годування, ліжечок та дитячих халатів. Старші діти НЕ занудьгують, поки мами і тата проходять лікувальні процедури: в санаторії працює клуб "Альфуша", де дітей розважають аніматори. За бажанням батьків вони можуть пройти і певні оздоровчі процедури - наприклад, масаж. Для подростов в СПА-комплексі передбачені спеціальні процедури для особи.

Дискотеки, екскурсії, прокат спортивного обладнання для занять та ігор, тренажерний зал - "Альфа Радон" подбав про те, щоб кожну хвилину гості проводили відповідно до своїх уявлень про ідеальний відпочинок!

Діють знижки до 30%! Замовляйте!

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Альфа Радон "- 5 аргументів на користь відпочинку в Білорусі. По-європейськи!". інші Інші країни дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Ви ще тільки плануєте відпустку або вихідні?

Новости