Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фен-шуй постільної білизни

  1. стан тканини
  2. вид тканини
  3. Малюнок постільної білизни
  4. Колір постільної білизни
  5. Постільна білизна кольору Ян дарує енергію і яскраве життя (краще використовувати для вирішення певних...

Сон - чарівне царство, солодкий подарунок Всесвіту для всіх живих істот, що населяють нашу планету. Під час сну ми не просто відпочиваємо і наповнюємося енергією, країна мрій здатна вилікувати, підвищити тонус і навіть підказати відповіді на найбільш хвилюючі нас питання.

Як виглядає ваше місце, де ви занурюєтеся в світ сновидінь? Якою ліжку віддаєте перевагу засипати день у день? Насправді, цей момент дуже важливий! Адже саме в ліжку ми проводимо практично більшу частину свого життя. Саме ліжко здатна зруйнувати або налагодити наше особисте життя. Точніше ліжко, яку ми застилає ...

Так, великі майстри Фен-шуй давно звернули увагу на те, яку велику роль відіграє тканина, колір, візерунок постільної білизни на життя людини. Вважається, що людина ніби розчиняється в її фарбах, тим самим впливаючи на свій звичний уклад. І частіше зовсім несвідомо!

Як взяти під контроль деякі події у своєму житті? Як змінити її на краще? Зверніть увагу на ліжко, в якій ви щодня засинаєте ...

стан тканини

В першу чергу, варто звернути увагу на зовнішній вигляд вашого постільної білизни. Тканина повинна бути абсолютно цілою. Навіть акуратно зашиті затягування мають негативним впливом. Вони поступово роз'єднують нас з близькими і не дуже людьми, роблять відносини напруженими і напруженими.

Стара ж, потерта часом тканину дуже несприятливо відбивається на інтимному житті. Тому намагайтеся частіше оновлювати постільна білизна! Ви від цього тільки виграєте.

вид тканини

Фен-шуй постільної білизни - це, перш за все, природність і натуральність. Забудьте назавжди про синтетичних тканинах. Вони можуть відлякати від вас удачу і добробут! Крім того, під забороною у фахівців і комбіновані тканини (ті, які складаються з декількох видів синтетичних і натуральних волокон). Наприклад, гладкий атлас.

Льон, бавовна, шовк, бязь ... їх природне походження не тільки сприятливо для шкіри, але і для Фен-шуй вашого життя в цілому.

Малюнок постільної білизни

Який малюнок буде шкідливим з точки зору Фен-шуй:

  1. Зображення хижих звірів (ви можете потрапити в небезпечну ситуацію);
  2. Вертикальні лінії (роз'єднує серця, вносить розбрат у відносини);
  3. Гострі кути (вважається, що вони створюють "отруйні стріли» і приносять неприємності);
  4. Інтенсивний рух - зображення машин, що скачуть коней, що стрибають мавп і так далі (вносять смуту, підвищують недовірливість, розхитують нерви).
  5. Зображення води (на жаль, картини води не припустимі навіть для тих, у кого домінує ця стихія, тому що будь-яка річка, водоспад, підводний світ і т.д. негативно впливає на фінансове благополуччя).

Сприятливі малюнки для постільної білизни:
Мабуть, все інше, що у нас є. Наприклад, плавні округлі лінії, зображення трави, хмар, квіти і так далі.

Колір постільної білизни

Якщо ви хочете налагодити своє життя і бути здоровим, скажіть «НІ» навічно двом кольорам - чорному і темно-синьому. Вони вважаються несприятливими в Фен-шуй постільної білизни, і негативно впливають на наш внутрішній стан і зовнішнє оточення. Решта всіх кольорів ми поділимо на Інь і Ян.

Постільна білизна кольору Інь дарує умиротворення і безтурботність:


білий

заспокоює, усуває перешкоди, приносить спокій і стан внутрішнього комфорту

рожевий

приносить в життя романтику. Вважається кольором любові, щастя і ніжності. Допомагає залучити другу половинку

блакитний

розслабляє, заспокоює нерви. Дуже добре впливає на людей, у яких активна мозкова діяльність (наприклад, студентів, вчених і так далі). Дарує справжній відпочинок після тривалого розумового напруження

зелений

знімає стрес і роздратування, є символом зростання і процвітання. Допомагає досягати мети і забезпечує кар'єрний ріст

фіолетовий

здатний розкрити ваше внутрішнє «Я», розвиває інтуїцію, підвищує потенціал і оберігає від негативу

Постільна білизна кольору Ян дарує енергію і яскраве життя (краще використовувати для вирішення певних завдань)

Жовтий підвищує працездатність, викликає радість і зміцнює відносини! Якщо ви з обранцем в сварці чи між вами виникло непорозуміння, жовтий колір допоможе зловити хвилю позитиву і внесе новизну Червоний колір пристрасті і жадання. Допомагає перейти від пасивного очікування до активних дій. Застеляйте своє ліжко білизною червоного кольору в тому випадку, якщо хочете розпалити в коханій людині полум'я пристрасті, або, нарешті, зрушити з «мертвої точки» в будь-який, своєю життєвою ситуації. Постійно спати на червоному не рекомендується Помаранчевий виводить з депресивного стану, заряджає позитивом і налагоджує сексуальне життя

Хочеться звернути особливу увагу на той факт, що Інь і Ян - це дві частини одного цілого, тому при виборі постільної білизни можна їх спокійно комбінувати. Таким чином, ви не тільки «зловите двох зайців відразу», але і створите той самий стан гармонії, до якого так прагне нас усіх привести чарівний Фен-шуй.



Щоб не пропустити найцікавіші статті, підпишіться на нашу розсилку!Як виглядає ваше місце, де ви занурюєтеся в світ сновидінь?
Якою ліжку віддаєте перевагу засипати день у день?
Як взяти під контроль деякі події у своєму житті?
Як змінити її на краще?

Новости