Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

пам'ятки Баварії

  1. Пам'ятка - Замок Нойшванштайн
  2. Пам'ятка - Замок Херренкімзеє
  3. Пам'ятка - Замок Ліндерхоф

Якщо Ви набравши в інтернеті "Пам'ятки Баварії" отримали багато розрізненої інформації, не дивуйтеся і не впадайте у відчай,
Ви на вірному шляху пошуку пам'яток Баварії, які відомі не тільки великому колу туристів, а й сподобаються особисто Вам.
Почнемо з історії визначення того що, ж віднести до списку пам'ятки Баварії і Мюнхена.

В кінці минулого століття любителі шопінгу до пам'яток Баварії відносили тільки магазини в Мюнхені, сьогодні ця думка померло,
і не тому, що магазини у нас стали гірше, а тому що до пам'яток Баварії по-справжньому ніякого відношення не мають.

Пам'ятка - Замок Нойшванштайн

Пам'ятка - Замок Нойшванштайн

Мандрівники, які тільки поверхнево інформують себе про ту чи іншій країні, до пам'яток Баварії відносять тільки Замок Нойшванштайн баварського короля-романтика Людвіга II.

Ось це вже до теми пам'яток Баварії має пряме відношення!
Замок, з важко вимовляти для російськомовного людини назвою Нойшванштайн , Перебувати майже в 150 км на південний захід від Мюнхена і є не тільки баварської пам'яткою, але і має велике значення для всієї Німеччини.

Відвідувати його можна цілий рік, так як закритий він тільки на різдвяні свята, напередодні Нового Року та в карнавальний вівторок перед Великим постом. Поїздка з Мюнхена до цієї баварської пам'ятки займе цілий день.
Вам сподобається! Сподобається тим хто любить пам'ятки, і тим хто більше уваги приділяє не архітектура, а природі або місцевого колориту, хорошій кухні.

Раджу також зарахувати до баварських пам'яток і відвідати в вільні дні і два інших замку, побудованих королем Людвігом II:

Пам'ятка - Замок Херренкімзеє

Замок Херренкімзеє, іменований як пам'ятка, "Баварський Версаль", не залишить байдужим любителів палаців, розкоші, монументальності і французької історії.

Приємна деталь подорожі - плавання по озеру на комфортабельному кораблі. Озерне пароплавство також відноситься до пам'яток Баварії.

І якщо у Вас є пару днів в Мюнхені і не відмовте собі, Вашим дітям і друзям у відвідуванні Королівського озера.

Район Берхтесгаден - справжня пам'ятка Баварії, що включає в себе заповідну природу альпійських гір і озер.

Тут у Вас буде можливість і розважатися, і пізнавати і насолоджуватися. Ну, а тим хто цікавиться історією періоду націонал-соціалістичної диктатури в Німеччині, відвідування такої пам'ятки Баварії, як чайний будиночок "Орлине гніздо", запам'ятається надовго.

Пам'ятка - Замок Ліндерхоф

в перекладі "липовий двір", єдиний добудований і приваблює своїм зручним розташування.

Цю пам'ятку Баварії Ви можете відвідати в один день з замком Нойшванштайн . Якщо ви готові рано вставати і не боїтеся втомитися, піднімаючись по зручним, але все ж таки з певним нахилом дорогах, вирушайте сміливо на автомобілі або мікроавтобусі в це одноденна подорож!

Громадський транспорт в цій поїздці по баварським пам'яток вкрай незручний. Участь у великій туристичній групі не завжди приносить потрібний естетичне задоволення і бажане розуміння сенсу, глибини і таємничості Людвіга II так і його чудесних замків.

Відправляйтеся дивитися визначні пам'ятки Баварії, з тими кого любите і з тими, хто розділяє Ваші смаки, уподобання і ритм!

Оптимальний розмір групи до 7 осіб включно.

На питання чи цікаві дітям пам'ятки Баварії? Відповідь однозначна - Та й Дуже!

Від найменших 5-6 літніх мандрівників до непростих підлітків 14-15 років буде і цікаво, і весело. Дороги і підйом не складе особливих труднощів, якщо підібрати правильний маршрут і ритм.

Прекрасний повітря, дивовижна природна атмосфера зроблять ці одноденні поїздки по визначних пам'ятках Баварії не тільки "туристичним паломництвом" до знаменитих архітектурно-природним обьектам, частиною вашої оздоровчо програми по відновленню сил і підйом працездатності.

З нами по визначних пам'ятках Баварії Ваш відпустку вдасться!

Ласкаво просимо в Баварію!

На питання чи цікаві дітям пам'ятки Баварії?

Новости