Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Карта Баварії російською мовою

  1. На думку сайту, ці статті так само можуть бути вам цікаві

Нижче вам буде надана карта Баварії російською мовою з вулицями так само в форматі JPG.

Нижче ви знайдете докладну карту Баварії з супутника з дорогами і будинками. Карта інтерактивна, ви можете збільшувати і зменшувати масштаб.

І ще одна можливість показати карту Баварії - це чудова програма для відображення повної тривимірної моделі нашої планети, видно навіть рельєф місцевості, гори високі, вода в морях колишеться, а особливі культурні пам'ятники представлені в режимі 3D - Гугл Планета Земля з космосу . Якщо у вас немає Гугл Планета Земля - ​​вам запропонують зробити це. Якщо ви зайшли через браузер Opera - перегляд неможливий. Найкраще це робити в браузерах Firefox і Google Chrome.

Введіть необхідний місто в віконце і натисніть «Вперед!»:

Баварія добре обдарована природними багатствами: сніговими Альпійськими вершинами, швидкими потоками і бархатистими лісами, які живлять романтичний дух. Ще більше посилює Баварську гордість - багатство історичних будівель.

Найпопулярніший маршрут через Баварію - Romantic Road, який проходить через місто оточений стінами і стародавніми сторожовими вежами, а кульмінацією стає найвідоміший замок в світі солодкий Neuschwanstein, біля Фюссен в Баварських Альпах. Карта Баварії допоможе не збитися з маршруту. А російські гіди в Баварії проведуть цікаву екскурсію.

Гори мають першокласні курорти для пішого туризму і лижного спорту, неймовірні театральні декорації і багатство прекрасно прикрашених фресками сіл вразить будь-кого. Але Мюнхен - це баварське серце і дух, карта Баварії допоможе без зусиль відвідати його. Це - модний велике місто, вихор мистецтва і культури, ще невимушене місце, якому вдається поєднувати альпійське повітря і середземноморську життєрадісність. Карта Баварії охоплює всі цікаві місця і маршрути міста.

У цьому місті традиції все ще існують, а чоловіки все так же, випивають одним духом пінисті глиняні кухлі пива.

На думку сайту, ці статті так само можуть бути вам цікаві

Ви можете перейти в кінець і залишити коментар. Повідомлення зараз відключені. Додати коментар

Новости