Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Баварія - країна пива: літня казка. Гриль біля річки, прохолода озера ...

Перший ковток пива

30 ° С в тіні. Вся Баварія пливе на байдарках по Альтмюль, ходить під вітрилом по Кимзєє, розслабляється на березі Ізару або смажить гриль у найближчого штучного водоймища. Світле пиво давно охолоджується в прибережній водяний прохолоді і досліджено цікавими рибними зграйками. Вони повинні бути напоготові, інакше теж ризикують потрапити на гриль. Уже красиво тліють жаринки. Головний з грилю витирає піт з чола, вивуджує пляшку пшеничного з природного холодильника, наливає і удостоює себе довгим ковтком. Перший ковток проти спраги, другий, третій і четвертий - для задоволення. Ось уже підтягуються друзі, велосипеди навантажені кошиками з полуднем, в причепі - бочонок пива з підвалу ...

Хороші друзі і справжню насолоду

Утопія для ледарів? Ні, літо в Баварії! Коли яскраве сонце перетворює річки і озера в мерехтливі поля, в країні пива згадують про головне: хороші друзі, місце на піщаному березі і прості, але справжні задоволення. Прожарені страви, від антрекота до рибних стейків. Брусок сиру альгойер, який відганяє комарів і приваблює любителів вишуканого мистецтва насолоди сиром. Тарілка з кремовим сиром Obazdn , Приготованим з цибулею і замішаним з ковтком доброго пива. Зв'язка редису, червоний і білий сальтисон, кислувато замаринований для нього свіжий, хрусткий хліб. І пиво. Воно ніколи не виблискує прекрасніше, ніж на літньому сонці, воно ніколи не сичить більш заманливо, ніж зараз. У південній Баварії на таких пікніках багато любителів багатого традиціями світлого; тих, хто по-літньому легко любить його, хто підмішує пиво низького бродіння з лимонним лимонадом до Радлер. І, природно, світле пиво. Світле чи темне, міцне, легке або безалкогольне, світле пиво шипить і сповнене радості жити. Також тут є свіжий, фруктовий пряний варіант домішки лимонного лимонаду: « Russ «. У Франконії особливо люблять пиво з підвалу, з натуральної мутностью і не бочкове, тобто з невеликою кількістю вуглекислоти. Так воно особливо корисно. До речі про корисне. Якраз в літню спеку прийнято дотримуватися заходів. Чоловіки можуть зрозуміти це дослівно. Той, хто здоровий, може регулярно дозволяти собі насолодитися літровим кухлем (мірою) - 1 л пива. Для жінок корисні півлітра пива в день .

пивна компанія

Всі без винятку отримують розслаблення

Коли червоне сонце вже тоне в баварському море і починає пощипувати зайвий загар, то перебування на пляжі стає не таким затишним? Тепер тихі пивні під відкритим небом ваблять до свого чіл-аут під старими каштанами . Там вони зустрічаються знову, юнаки і люди похилого віку, представники традиційних і нетрадиційних об'єднань, переселенці і корінні баварці: все в своїй самої розслабленої, спокійною млості.

Новости