Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Радіатори опалення

  1. Радіатори опалення. Радіатори опалення або, як їх частіше за все називають, батарея опалення передають...
  2. Де купити радіатори опалення в Мінську?
  3. Ціна на радіатори опалення.

Радіатори опалення.

Радіатори опалення або, як їх частіше за все називають, батарея опалення передають тепло від джерела ( котла ) В приміщення. Сучасні радіатори є не тільки елементами системи опалення але і частиною інтер'єру. З цього, що б підібрати і купити радіатор опалення, дізнатися яка ціна на радіатор - необхідно розібратися в різноманітті моделей і виробників. Батареї випускаються декількох видів, кожен з яких має свої особливості.

Класифікація радіаторів опалення.

  • За матеріалом виготовлення: чавунні, алюмінієві і сталеві.
  • За типом підключення: з нижнім або боковим .

Найстаріший і відомий варіант - чавунні батареї, але вони мають масу недоліків, серед яких значну вагу, низька тепловіддача і постійна потреба у фарбуванні.

Не варто ставити на перше місце при виборі радіаторів опалення їх невисоку ціну, адже Ви плануєте експлуатувати будинок не 2-3 роки. Більш раціональний варіант - купити радіатор для опалення, виготовлений з алюмінію або сталі. Такі радіатори прослужать довго, не викликаючи зайвих турбот, і при цьому будуть економити енерговитрати. Алюмінієві батареї відрізняються невеликою масою і привабливим зовнішнім виглядом. Складаються з секцій, кількість яких підбирають в залежності від площі приміщення. До недоліків можна віднести тільки невеликий вибір монтажних висот радіаторів (500 мм, 350 мм) і людський фактор при їх установці, коли монтажник з'єднує секції, не докладаючи належного зусилля. В іншому ці радіатори - ідеальний продукт для систем бюджетного опалення.

Радіатори зі сталі, як правило, встановлюють в приватних будинках. З плюсів можна відзначити високий рівень тепловіддачі, можливість ефективної роботи на низьких температурах теплоносія і хороші естетичні властивості при абсолютно доступною вартості. Такі радіатори мають дуже великий модельний ряд і дозволяють вибрати необхідний по висоті, ширині і глибині радіатор, а також в варіантах з нижнім або боковим підключенням.

Радіатори зі сталі, як правило, встановлюють в приватних будинках. З плюсів можна відзначити високий рівень тепловіддачі, можливість ефективної роботи на низьких температурах теплоносія і хороші естетичні властивості при абсолютно доступною вартості. Такі радіатори мають дуже великий модельний ряд і дозволяють вибрати необхідний по висоті, ширині і глибині радіатор, а також в варіантах з нижнім або боковим підключенням.

Де купити радіатори опалення в Мінську?

Інтернет-магазин Азбука Тепла пропонує надійні і довговічні батареї для опалення будинку з алюмінію і сталі, з нижнім і бічним підключенням. Порівняти моделі, підібрати радіатор опалення і визначитися з потужністю, виконати розрахунки для Вашого будинку допоможуть консультанти нашого магазину.

У компанії Азбука Тепла можна купити радіатори опалення або батареї в розстрочку до 12 місяців без комісії, без поручителів і переплат *. Виплат і покупку можна оформити, навіть якщо Ви перебуваєте в іншому місті. Купити радіатори в розстрочку в Мінську або Борисові, Бресті або Вітебську, Гродно або Смолевичах, Заславлі або Гомелі, Мозирі або Пінську за допомогою Абетки Тепла дуже просто. Потрібно всього лише зателефонувавши в наш офіс по телефону +375 29 105-44-54.

Оформляючи радіатори опалення в розстрочку без переплат *, Ви отримуєте:

  • Устаткування для опалення саме тоді, коли воно Вам необхідно;
  • Немає необхідності брати гроші в борг у знайомих;
  • Розстрочка під символічні 0,01% річних *;
  • Чесна розстрочка з відсутністю прихованих комісій *;
  • Ціна товару не збільшується і не змінюється;
  • Можливість розділити платежі на термін до 12 місяців (в залежності від товару і виду розстрочки).

Устаткування для опалення саме тоді, коли воно Вам необхідно;   Немає необхідності брати гроші в борг у знайомих;   Розстрочка під символічні 0,01% річних *;   Чесна розстрочка з відсутністю прихованих комісій *;   Ціна товару не збільшується і не змінюється;   Можливість розділити платежі на термін до 12 місяців (в залежності від товару і виду розстрочки)

Ми займаємося постачанням і продажем радіаторів опалення в Мінську, а також інших супутніх товарів, необхідних для обв'язки котелень будь-якої складності і створення автономної опалювальної системи.

Ціна на радіатори опалення.

На нашому сайті можна замовити і купити багато варіанти панельних радіаторів опалення та алюмінієві радіатори. Ми є першими постачальниками радіаторів опалення і готові запропонувати Вам доступні ціни з індивідуальними знижками а, при необхідності, Ви можете придбати у нас за вигідними цінами в Мінську радіатори опалення оптом. Інтернет-магазин Азбука Тепла здійснює доставку товарів не тільки по столиці, а й в інші міста Білорусі: Брест, Вітебськ, Гродно, Гомель, Могильов та інші міста. Зателефонуйте в наш офіс і менеджери запропонують Вам кращий Варіант ціни на радіатори опалення.

Азбука Тепла

Де купити радіатори опалення в Мінську?
Де купити радіатори опалення в Мінську?

Новости