Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Уго Чавес вирішив розплачуватися за нафту бананами і цукром

  1. Орфографічна помилка в тексті:

22 грудня 2007, 16:20 Переглядів: 22 грудня 2007, 16:20 Переглядів:   Уго Чавес, фото rksmb

Уго Чавес, фото rksmb.ru.

Як приклад він навів банани і цукор. Уго Чавес, який відкрив черговий саміт країн-членів нафтового альянсу "Петрокарібе" на Кубі, заявив, що мова йде про створення "нової нафтової геополітики".

На думку президента Венесуели, за основу має бути прийнята модель, за якою працюють Венесуела та Куба. Перша постачає Кубі близько 100 тисяч барелів нафти на добу, а натомість кубинські лікарі і вчителі надають послуги громадянам Венесуели.

Альянс "Петрокарібе" був створений в 2005 році з ініціативи Венесуели, яка володіє найбільшими запасами нафти в регіоні. Зараз Венесуела поставляє 17 країнам-учасникам "Петрокарібе" нафту і нафтові продукти за пільговими умовами. Ті, хто підписав угоду країни отримують відстрочку по виплатах 40 відсотків ціни за нафту на 25 років з відсотковою ставкою за все в 1 відсоток. При цьому заборгованість цих країн Венесуелі стає дедалі більше.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Уго Чавес вирішив розплачуватися за нафту бананами і цукром". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Новости