Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Морські круїзи по Карибах після ураганів

20.09.2017

Морські круїзи по Карибському басейну можна назвати самими постраждалими в цьому році: спочатку був збільшений термін отримання візи США, яку необхідно отримувати для більшості круїзів в цьому регіоні, а потім свій руйнівний «внесок» вніс ураган Ірма: більше 50 круїзів були скасовані або змінені будь -то чином, багато круїзних портів постраждали. Ми звели все, що відомо на даний момент про круїзах по Карибських островах.


Всі заброньовані морські круїзи з відправленням з жовтня 2017 по Кариби відбудуться.

В даний час відкриті найбільші порти відправлення у Флориді, також відкритий порт Гавани.

Більшість портів Східних Карибів вже відкрито, частина все ще не приймають круїзні кораблі.

В даний час (на 20.09.2017) відкриті порти: Нассау (Багамські острови), також не постраждали два приватних острова корпорації Карнівал - Халф-Мун-Кей і корпорації NCL - Грейт-Стірруп-Кей. Також приймають кораблі о. Сент-Кітс, Невіс, Барбадос (Бриджтаун), Гаїті, Кубинські порти, Домініканська республіка, Ангілья і Мартініка.

Коли будуть відкриті порти Пуерто-Ріко, Гранд-Терк, Розо (Домініка), Сент-Мартен, а також Британські Віргінські острови поки не відомо.

Круїзні компанії змінюють розклад круїзів на найближчі дати

Слідкуйте за новинами, якщо у Вашому морському круїзі має бути відвідування островів, які сильно постраждали в результаті урагану «Ірма». Круїзні компанії оперативно змінюють розклад круїзів на найближчі дати. За більш далеким дат відправлення з листопада поки змін немає. Так, і нагадуємо, що відповідно до правил всіх круїзних компаній - круїзна компанія має право поміняти маршрут круїзу.

Ануляція круїзу по Карибських островах відбувається за загальними правилами

Якщо Вам не хочеться відвідувати острова після урагану Ірма і Ви задумалися скасувати круїз або поміняти маршрут, то це доведеться робити на загальних підставах, які прописані у Вас в бронюванні. Ніяких пільгових умов не пропонується. Частина виплат торкнулася тільки на анульовані круїзи під час урагану.

В якості альтернативи пропонуємо Вам варіанти морських круїзів в теплих регіонах:

Круїзи по Південної Америки - сусідній континент, який пропонує як варіанти пляжного відпочинку в портах Бразилії, так і пізнавального туризму по місцях цивілізацій доколумбової епохи.

Круїзи по Канарських островів - найтепліші острова поруч з Європою, Канарські острови «вічного літа» хоч і не запропонують можливості скупатися, але комфортна температура в 22-25 градусів дозволить згадати про літо і розглянути дивовижну вулканічну природу.

Круїзи по Перській затоці - хороша альтернатива Карибським островам і величезний плюс - безвізова! А екзотичні ноти Сходу зроблять маршрути незабутніми.

Круїзи по Південно-Східній Азії - вибирайте маршрути з відвідуванням Таїланду, В'єтнаму чи численних островів Індонезії! Це прекрасна альтернатива Кариби.

Круїзи по Французької Полінезії - цей загублений рай, що зійшов з рекламної картинки, може цілком стати реальністю.

коментувати:
У коментарях заборонені ненормативна лексика і публікація посилань на інші ресурси.

Новости