Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Хороше самопочуття: спа і плавальний басейн

  1. piscine-reine-marine
  2. спа
  3. spa-homme
  4. Години роботи спа
  5. thalasso

Плавальний басейн, спа-центр, хаммам ... Апарт-готель Résidence Reine Marine - ідеальне місце для проведення оздоровчих канікул. Ознайомтеся з різними послугами, що надаються готелем, щоб зробити ваше перебування в Сен-Мало моментом унікальною релаксації. Плавальний басейн, спа-центр, хаммам

piscine-reine-marine

hammam-reine-marine

solarium

Плавальний басейн, хаммам і солярій

Протягом всього року наші гості можуть користуватися критим плавальним басейном, що підігрівається до 28 ° C і виходять безпосередньо на море. З плавального басейну готелю відкривається винятковий вид на затоку Сен-Мало.

Хаммам і солярій додадуть ноту гарного самопочуття вашому перебуванню і канікул в Сен-Мало.

спа

spa

spa-reine-marine

Cabine spa dans votre Résidence Cabine spa dans votre Résidence

spa-homme

У самому готелі є кабіна процедур спа з видом на море, розрахована виключно на створення гарного самопочуття. Наші фахівці повністю володіють професійними знаннями та процедурами центру таласотерапії Thermes Marins в Сен-Мало.

Спа апарт-готелю Résidence Reine Marine пропонує вибір з 50 процедур, що найбільш відповідає вашим бажанням гарного самопочуття.

Години роботи спа

  • З понеділка по суботу: 9.00 - 19.00
  • Неділя: 9.00 - 13.00

таласотерапія

Перебуваючи в готелі Résidence Reine Marine, ви можете також скористатися перевагами процедур таласотерапії в центрі Thermes Marins в Сен-Мало (Розташованому в 1,5 км від готелю).

Перебуваючи в готелі Résidence Reine Marine, ви можете також скористатися перевагами процедур таласотерапії в центрі   Thermes Marins в Сен-Мало   (Розташованому в 1,5 км від готелю)

thalasso

thalasso2

Ви можете замовити формулу, яка вас більше влаштує: за вільним вибором, на день або на тиждень!

  • Користування центром таласотерапії протягом одного дня: 3 або 4 процедури і доступ в басейн з лабіринтом Parcours Aquatonic® - починаючи з 90 €
  • Таласотерапія для відновлення форми: починаючи з 4 днів - 400 € (пільговий тариф)
  • Процедури таласотерапії починаючи з 618 € (тариф без проживання)

Ознайомтеся також з нашими формулами проживання, які передбачають користування процедурами таласотерапії «Море і мати і дитя» або «Талассотерапия для підлітків», щоб скористатися всією сім'єю усіма можливостями центру таласотерапії Thermes Marins в Сен-Мало.

І нарешті, наші гості можуть скористатися всіма благами морської води в басейні з лабіринтом Parcours Aquatonic® центру таласотерапії Thermes Marins за 20 € замість 27 € (пільговий тариф для клієнтів готелю)

Наші пропозиції для оздоровлення організму: Проживання + Талассотерапия

Ви можете відпочити і випити келих в лаунж-барі готелю в елегантній обстановці на тлі морської панорами (безкоштовний бездротовий доступ до Інтернету Wi-Fi в барі).

→ Звертайтеся до нас для отримання додаткових відомостей і / або для бронювання вашого проживання в готелі Résidence Reine Marine. → Звертайтеся до нас для отримання додаткових відомостей і / або для бронювання вашого проживання в готелі Résidence Reine Marine

Новости