Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Басейн без кордонів в Дубаї

  1. Вас також може зацікавити:
Басейн, що висить над міською вулицею, - що може надати більш гострі відчуття для любителів поплавати? Дубай - ось куди слід відправитися, щоб в прохолодне свіже ранок насолодитися перспективою запливу в нескінченність.

Символ басейн в готелі «Інтерконтиненталь Фестиваль Сіті», Дубай Символ басейн в готелі «Інтерконтиненталь Фестиваль Сіті», Дубай. Фото: KARIM SAHIB / AFP / Getty Images

Прокинувшись в готелі Інтерконтиненталь Фестиваль Сіті, насамперед вирушаєш на четвертий поверх готелю, де висить консольний басейн, щоб відчути переживання, з якими стикалися в основному в дитинстві - захват і блаженство.

Басейн розташований з боку готелю, яка виходить на набережну, де відкривається прекрасний вид на Дубай, ОАЕ . Для тих, хто бажає не тільки помилуватися мальовничим краєвидом, і призначений басейн. Залишається лише зануритися в бадьорить воду і побачити місто під іншим ракурсом - зверху вниз. Відчуття, які тут отримують, важко описати. Складається враження, що немає ніяких кордонів, а свій заплив ви влаштували в невичерпному відкритому просторі.

Такий надзвичайний ефект був отриманий завдяки стінок і дну басейну, виконаних їх міцного стела. Краї басейну не обмежуються площею даху будівлі і випирають за її межі. З одного боку відкривається вид на знаменитий хмарочос Бурдж-Халіфа , З іншого - на бульвар Festival City. Але не тільки плавці занурюються в світ захоплюючих вражень, роблячи свій заплив з одного боку будівлі по іншу. Зачаровує ефект має і вид знизу. Погляд гостей готелю Інтерконтиненталь Фестиваль Сіті і випадкових перехожих притягує вид плаваючих зверху.

Керівництво готелю стверджує, що дизайн їх басейну є унікальним, і аналогів в Дубаї більше не знайти. Саме цей готель приваблює до себе туристів, як жоден інший в місті. Вечірній перегляд з боку набережної на плаваючих в басейні, який відкритий до 11 вечора, є справжньою родзинкою утихомиреного відпочинку.

*****

Журнал про басейни "Аквапарк" дасть більш детальну інформацію про пристрій басейнів, очищення води в них, атракціонах, що встановлюються у водних парках, а також автоматизації, вентиляції, обслуговуванні та інших технічні новинки в цій галузі.

СПОДОБАЛАСЯ СТАТТЯ -

ПОДЕЛИТЕСЬ З ДРУЗЯМИ!

Вас також може зацікавити:

  • Кемпінг або турбаза?
  • Сім чудес сучасного світу - шедеври інженерної думки
  • Фестиваль «Сурья» пройде на Алтаї
  • Виставка королівських суконь пройде в Кенсингтонському палаці
  • Подарунок долі або екскурсія любові в Барселоні
  • Новости