Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зворотний відлік до ЧС з баскетболу 2014 закінчився, не встигнувши початися

Підпишіться на наші новини і дізнавайтеся першими про всі пропозиції

Трохи більше тижня тому - минулого понеділка - на одній з головних   площ Мадрида Puerta del Sol   були запущені годинник, що відмірюють час, що залишився до відкриття Чемпіонату Світу з баскетболу-2014 Трохи більше тижня тому - минулого понеділка - на одній з головних площ Мадрида "Puerta del Sol" були запущені годинник, що відмірюють час, що залишився до відкриття Чемпіонату Світу з баскетболу-2014. Дивно, але вже вчора зворотний відлік прекратілся.Часи просто перестали працювати.

Нагадаємо, що урочистий запуск годин відбувся рівно о 12:00 першого липня.

Як повідомили в Іспанській Федерації Баскетболу (FEB) інформаційного порталу "20 Minutos", протягом минулого тижня і весь уїк-енд зворотний відлік здійснювався без затримок, а годинник вже встигли стати однією з місцевих визначних пам'яток. Вчора ж, без будь-яких видимих ​​причин, циферблат просто згас.

Представники FEB вже зв'язалися з компанією-виробником годинників "Tissot", вимагаючи якнайшвидше розібратися з аварією і відновити відлік часу до ЧС-2014, який буде проходити в Іспанії з 30 серпня по 14 вересня наступного року.

Незважаючи на те, що часу до відкриття цієї грандіозної спортивної події залишилося ще багато, увагу громадськості вже прикута до підготовки до Чемпіонату. У ньому братимуть участь команди з двадцяти чотирьох країн, а змагання пройдуть відразу в декількох містах Іспанії - Мадриді, Барселоні, Більбао , Гранаді, Лас-Пальмас і Севільї.

Посилання по темі:

Іспанська жіноча збірна з баскетболу стала чемпіоном Європи 2013

"Ніч спорту" зібрала на вулицях Мадрида 50 тисяч чоловік

Мадрид готується до приїзду інспекторів Оценочной комісії МОК

ЖН

Підпишіться на наші новини і дізнавайтеся першими про всі пропозиції

Новости