Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Житло для відпочинку в оренду - L'Escala

  1. Оренда апартаментів в Л'Аскала Якщо вам необхідна оренда апартаментів в Л'Аскала, звертайтеся в interhome....
  2. Відпочинок в Л'Аскала
  3. Пам'ятки Л'Аскала
  4. Кращі пляжі Л'Аскала

Оренда апартаментів в Л'Аскала

Якщо вам необхідна оренда апартаментів в Л'Аскала, звертайтеся в interhome. Ми підберемо для вас оптимальний варіант, повністю відповідний поставленим вимогам. В нашій базі даних є безліч будинків у моря, в межах міста або на окраїні. Пропонується житло для сім'ї, групи людей.

Пропонується житло для сім'ї, групи людей

До ваших послуг сервіс по самостійному підбору будинку або квартири. Для цього скористайтеся сайтом, де представлені вільні варіанти. Кожен з них забезпечений фотографіями, докладним описом, зазначенням вартості, переліком додаткових послуг. Також можете почитати відгуки відпочиваючих раніше. Оренда оформляється швидко. У нас пропонуються вигідні ціни.

Будинки та квартири в Л'Аскала

Зняти будинок в Л'Аскала - відмінна можливість відчути себе в чужій країні в максимально комфортних умовах. Вам ніхто не заважатиме, так як територія повністю огороджена. Є варіанти оренди з басейном, ігровим майданчиком, зонами відпочинку. При бажанні можна замовити додаткові послуги. Бажано зняти апартаменти в Л'Аскала ближче до моря. Тоді вам не доведеться витрачати багато часу на пішу прогулянку. Все-таки багатьох з нас манить саме море, його пляжі і можливість позасмагати, попірнати з аквалангом, покататися на яхті або порибалити.

Наша компанія давно співпрацює з представниками інших країн. Тому у нас можна орендувати житло, наприклад, зняти апартаменти в Іспанії недорого . Тісний взаємозв'язок дозволяє знижувати вартість, пропонуючи найкращі варіанти.

Відпочинок в Л'Аскала

Одне з найулюбленіших місць відпочинку для туристів усього світу - провінція Жирона. Вона розташувалася на північному сході Іспанії. Тут є все для активного відпочинку, приємного проведення часу. Л'Аскала входить в провінцію Жирона. Курорт ділиться на дві частини: Стару та Нову.

На особливу увагу заслуговує набережна Старого міста. Вона багата барами, ресторанами, кав'ярнями, маленькими магазинами, готелями. Тут вам підкажуть, як дістатися до будь-якого іншого місця Л'Аскала. У цьому місці постійно гуляють відпочиваючі.

Пам'ятки Л'Аскала

Пам'ятки Л'Аскала ваблять приїжджих туристів. Якщо ви любите давню архітектуру, то можете потрапити на місце розкопок - в древнє місто Емпуріас. Його заснували греки ще до нашої ери. Крім залишків будівель ви зможете помилуватися на некрополі древніх римлян. Додасть родзинку всьому заходу той факт, що саме в Емпуріас доставили Олімпійський вогонь, який запалював факел Ігор у Барселоні 1992 року.

Побувавши в стародавньому місті, можете продовжити екскурсію і перемкнути увагу на фауну і флору. Справа в тому, що Емпуріас входить до складу одного з природних парків Іспанії. Унікальне місце, яке подарує багато позитивних емоцій. Якщо вам не цікаві історичні пам'ятки, вирушайте в Нове місто. Там можна провести шопінг, зануритися в світ різних розваг. Благо погода дозволяє відпочивати більшу частину весни, літо і осінь, насолоджуючись сонцем.

Візитна картка Л'Аскала - соління анчоусів. Тому гостям пропонується відвідати музей анчоусів і солі. Вам належить побувати в п'яти кімнатах, в кожній з яких буде розказано про види солі, торгівлі на море, застосуванні солі в деяких галузях промисловості. Якщо вас цікавить саме музейна тематика, то до ваших послуг оренда апартаментів на Коста Браві . Живіть на узбережжі, насолоджуйтеся морем і прогулянками.

На особливу увагу заслуговує музей мотоциклів. Тут ви побачите велику кількість не тільки байків, а й інструментів, інших аксесуарів. Можете познайомитися з інформацією щодо будівництва залізниць, виробництва мотоциклів. Творець музею свого часу захоплювався мотоспортом. Тому ви побачите його трофеї, кубки та медалі.

Кращі пляжі Л'Аскала

Окремо варто згадати пляжі Л'Аскала. Вони відрізняються чистотою і зручністю. Щоб відпочинок був максимально комфортним, постарайтеся вибрати пляжі на свій смак. Тобто, якщо цікавитеся підводним плаванням і риболовлею, то доведеться селитися в одному районі. Цінителі простого купання і лежання на пісочку будуть відвідувати інші пляжі.

Як і в будь-якому місті, розташованому на узбережжі, в Л'Аскала розвинена інфраструктура. Ви без проблем знайдете магазин, аптеку, кафе, кінотеатр, прокат. Багато з тих, хто побував тут хоч раз, повертаються назад на відпочинок, або купують нерухомість.

Новости