Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ресторани Барселони для середнього бюджету

  1. El Cafè de la Casa de les Lletres
  2. Tossa Bcn
  3. Mussol Diagonal
  4. El Nou de Granados

Смачна їжа - не означає дорога. Хоч в Барселоні знаходяться і одні з кращих ресторанів Європи, не обов'язково обідати або вечеряти саме там, щоб залишитися задоволеним якістю страв і сервісом. Заклади швидкого харчування, якими б економними вони були, також не завжди кращий вибір. Таким чином, рішенням проблеми ціна-якість можуть бути ресторани Барселони для середнього бюджету, де поїсти можна менше, ніж за 20 євро, і залишитися ситим і задоволеним. Про цю ми і поговоримо в цій статті ShBarcelona .

El Cafè de la Casa de les Lletres

Перше, що кидається в очі, в   цьому ресторані   - це тераса, яка знаходиться перед грандіозним будівлею пошти біля Старого Порта Перше, що кидається в очі, в цьому ресторані - це тераса, яка знаходиться перед грандіозним будівлею пошти біля Старого Порта. Тераса виглядає дуже затишно і привабливо, і може скластися враження, що ресторан - дорогий, проте, це зовсім не так. В El Cafè de la Casa de les Lletres має класичним меню зі середземноморської кухнею . Великою популярністю користується вегетаріанське різотто, курячі крильця з гарячим соусом і іспанська тортилья. Також ресторан пропонує широкий вибір морепродуктів. Середній рахунок на людину-15 євро, що виправдовується романтичної і затишною атмосферою ресторану, чудесним місцем розташування та якістю використовуваних продуктів. Адреса El Cafè de la Casa de les Lletres: Plaça d 'Antonio López, 6.

Схожа стаття: Кращі ресторани Барселонети

Tossa Bcn

Photo via Pixabay

район Грас (Graciа) відомий як один з кращих «ресторанних» районів Барселони: від кількості ресторанів на вузеньких вулицях паморочиться голова, і іноді важко зупинити свій погляд на одному. В такому випадку, рекомендуємо Вам ресторан Tossa Bcn. Заклад було відкрито більше 40 років тому, і користується популярністю у місцевих жителів. Атмосфера бару-ресторану дуже доброзичлива і проста, а їжа - дуже смачна. Спеціалізація закладу-тапас, або іспанська закуски, і невеликі блюда. Особливою популярністю у відвідувачів користується смажений восьминіг з паприкою і салат зі шпинатом. Також всім, хто хоче спробувати типові іспанські тапас, слід заглянути в Tossa Bcn. За 20 євро можна спробувати буквально все, і знайти свою улюблену страву каталонської кухні. Адреса бару-ресторану: Carrer de Nàpols, 291.

Mussol Diagonal

Mussol - це   мережа ресторанів   автентичної каталонської кухні Mussol - це мережа ресторанів автентичної каталонської кухні. Завдяки високому якості продуктів, особливостям рецептів і відмінному розташуванню, ресторан завжди наповнений відвідувачами. Тому дуже рекомендується заздалегідь зарезервувати столик, особливо якщо Ви йдете вечеряти в компанії. Обов'язково спробуйте смажені овочі! Середній рахунок на одну людину: 18 євро. Адреса закладу: Avinguda Diagonal, 488.

Схожа стаття: Ресторани на березі моря

El Nou de Granados

ресторан   El Nou de Granados   відмінно підходить як для вечері в колі сім'ї, так і в колі друзів ресторан El Nou de Granados відмінно підходить як для вечері в колі сім'ї, так і в колі друзів. Меню включає в себе страви Середземного кухні. Ресторан знаходиться в одному з найбільш спокійних бульварів Барселони в центрі міста - Carrer d 'Enric Granados, 9. Розмістившись на затишній терасі можна насолоджуватися несподіваною тишею і спокоєм, смакуючи відмінні страви з відмінним цінами. Середній чек на людину: 20 євро.

Чи були Ви в одному з цих ресторанів? Чи залишилися Ви задоволені?

Оцінити цю посаду

Google+

Чи були Ви в одному з цих ресторанів?
Чи залишилися Ви задоволені?

Новости