Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

П'ять кращих місць в Барселоні від Жерара Піке

1. На мою думку почати прогулянку по Барселоні треба з собору Sagrada Familia. Скільки разів я його бачу, стільки ж дивлюся на нього з відкритим ротом. Я мрію побачити його добудованим, але чекати доведеться дуже довго - до 2026 року. На той час я стану зовсім старим. Я б дуже хотів одружитися саме в цьому місці. Але, боюся, це не реально.

Sagrada Familia

2. Друге місце це бульвар La Rambla. Цей бульвар я люблю відвідувати, коли у мене поганий настрій. Чому? На ньому завжди свято, а ще тут розташований фонтан Каналетас. Він шалено красивий! У дитинстві я мріяв в нього залізти і поплескати, але батьки завжди умовляли мене цього не робити. На відміну від моїх друзів з Барселони, які постійно підбурюють мене стрибнути в фонтан! Перед від'їздом в Манчестер я випив води з фонтану (за легендою якщо випити води з фонтану обов'язково повернешся до Барселони), як бачите я повернувся! Фонтан - працює!

Фонтан - працює

3. Парк Гуель. Ви запитаєте чому я вибрав саме це місце? Просто з ним пов'язані мої дитячі спогади! Парк нагадує мені кондитерську. Завжди коли до мене прилітають гості і просять показати Барселону веду їх туди, але після цієї прогулянки обов'язково повинен бути похід в кондитерську!

Завжди коли до мене прилітають гості і просять показати Барселону веду їх туди, але після цієї прогулянки обов'язково повинен бути похід в кондитерську

4. Якщо ви відвідали Барселону, то вам обов'язково потрібно буде відвідати

Стадіон Камп Ноу

. Бачу хтось розцінив це як рекламу Барселони? Але це не так. Повірте на цьому стадіоні слід побувати. Там ви відпочинете, помилуєтеся футболом, а наші фани зможуть розповісти вам всю історію клубу. Повірте мені - це найкраще місце в світі. Тому все на Камп Ноу!

І, наостанок, моя вам порада. Просто вийдіть на вулицю і йдіть куди підкаже серце. Воно поганого ніколи не говорить. З вами був Жерар Піке, а в наступному номері я розповім де провести вечір в Барселоні. До нових зустрічей, друзі.

автор: Жерар Піке, переклад сайту pinkfootball.ru

Оригінал статті на сайті Жіночий погляд на футбол

Чому?
Ви запитаєте чому я вибрав саме це місце?
Бачу хтось розцінив це як рекламу Барселони?

Новости