Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Наталі Турс» скасовує всі чартерні рейси з 30 червня

Туроператор «Наталі Турс» сповістив турагентів про скасування оплачених турів, сформованих на базі чартерного перевезення за напрямками: Барселона, Ріміні, Катанія, Неаполь, Анталья, Іракліон. Відповідну розсилку роздрібні дилери отримали в п'ятницю ввечері, 29 червня. «У зв'язку з низькими фінансовими показниками виконання чартерних програм за напрямками: Барселона, Ріміні, Катанія, Неаполь, Анталья, Іракліон прийнято рішення про їхнє скорочення починаючи з 30.06.2018. Програми на базі регулярного перевезення здійснюються в звичайному порядку », - сказано в повідомленні туроператора.

Про це кореспонденту порталу TourDom.ru повідомила менеджер відділу продажів туристичної компанії ТОВ «Хіт-Тревел» Катерина Шалашова. За її словами, кошти, сплачені за тури, «Наталі Турс» обіцяє повернути у 100% -му розмірі. «Але коли - залишається загадкою», - додає вона.

Небезпечний Занзібар або п'яний бред?

Туристи запевняють, що на них напали, готель звинуватив самих туристів

До редакції HotLine.travel звернулася турагент з Тамбова. Її клієнти, які відпочивають зараз на танзанійському острові Занзібар в готелі Langi Beach Bungalows 3 *, стали героями дивної історії. За словами туристів, до них в номер постукав невідомий в масці і спробував напасти.

На даний момент на сайті постачальника турпослуг цієї інформації немає. Нагадаємо, напередодні в зв'язку з надходили протягом декількох днів зверненнями асоціація «Турпомощь» організувала робочу зустріч з керівництвом туроператора. В рамках заходу директор асоціації Олександр Осауленко обговорив з президентом «Наталі Турс» Володимиром Воробйовим питання фінансової стійкості і операційної діяльності групи компаній. Володимир Воробйов запевнив, що «Наталі Турс» в стані виконувати свої зобов'язання перед туристичними компаніями і туристами, і гарантував, що всі придбані клієнтами групи компаній послуги будуть надані в термін і в повному обсязі.

Додамо, після сьогоднішнього листи постачальника на сайті «Турпомощі» з'явилося повідомлення про те, що представники туроператора підтвердили виконання всіх прийнятих на себе зобов'язань. «Питання, що виникають за діючими турам вирішуються в робочому порядку», - відзначили в асоціації.

При передруці матеріалів або частковому цитуванні посилання на портал www.TourDom.ru обов'язковаНебезпечний Занзібар або п'яний бред?

Новости