Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найкращі маршрути для пробіжки в Барселоні

Барселона - не тільки один з найпрекрасніших міст у світі, це ще й центр спорту та здорового способу життя, де бігає практично кожен, і немає жодної змоги не приєднатися до цього «беговому божевілля». В цій статті ShBarcelona ми поговоримо про кращих маршрутах для пробіжки в Барселоні.

Існують бігові спільноти, які об'єднують любителів бігу та щодня проводять спільні тренування. Для того, щоб відвідати подібну тренування досить зареєструватися, наприклад, в групі Barcelona Casual Runners і вибрати день. А для гостей столиці Каталонії є можливість познайомитися з містом в формі захоплюючої біговій екскурсії. Досвідчені гіди пробігають разом з туристами повз ключових пам'яток міста і на бігу розповідають про кожну з них багато цікавого. Інформацію про одну з таких компаній можна знайти тут

Схожа стаття: Спортивні об'єкти і спортзали в Барселоні

Набережна Барселонети (La Barceloneta)

Хто в своєму житті не мріяв втекти з березі моря , Вдихаючи свіже повітря і віддаючись у владу морському бризу. Це не голлівудський фільм - це реальність, і це Барселона. Прекрасно обладнані доріжки уздовж усього пляжу, протяжність якого становить понад 5 км, перетворять вашу тренування в насолоду. Маршрут абсолютно плоский, тому підійде для бігунів з будь-яким рівнем підготовки. Для бажаючих його ускладнити, є можливість почати своє тренування з ла Рамбла (La Rambla) - не тільки найвідомішою пішохідної вулиці Барселони, але і популярною бігової доріжки з відчутним ухилом вгору у напрямку від площі Каталонії (Plaza de Catalunya) до пам'ятника Колумбу. При цьому важливо пам'ятати, що ідеальний час для пробіжки по ла Рамбла - це ранній ранок, до 9 ранку, бо після 10 вона неминуче заповниться туристами і численними закликальниками з місцевих магазинчиків.

Парк де ла Цітадея (Parc de la Ciutadella) Парк де ла Цітадея (Parc de la Ciutadella)

Одна з головних визначних пам'яток Барселони і відмінне місце для пробіжки. Кілька кіл по його зеленим алеях дозволять не тільки зробити тренування в 10-12 км, а й познайомитися з його знаменитими скульптурами , Побачити черепашок на березі озера, послухати спів птахів і, нарешті, відпочити у чудового фонтану, що знаходиться в північній частині парку. Даний маршрут ідеально підходить для легкої пробіжки, тому особливо рекомендується для початківців бігунів, а також для бігунів зі стажем в період відновлення або відпочинку.

Гора Монжуїк (Montjuic)

Найпопулярніше у барселонцев місце для серйозної тренування, саме тому сюди щодня збігається величезна кількість людей. Починати пробіжку можна з площі Іспанії (Plaza de España), низка сходів стане відмінною розминкою, і далі, вже від Національного музею мистецтв (MNAC), можна продовжити свій шлях в будь-якому напрямку. Олімпійські об'єкти, величезна кількість парків, а також приголомшливий вид на Барселону і Порт обов'язково надихнуть вас на подвиги, а круті спуски і підйоми на протязі всього маршруту зроблять їх неминучими.

Гора Тибидабо (Tibidabo)

Найтриваліший і складний біговій маршрут Барселони, що становить більше 20 км, велика частина з яких йде в гору Найтриваліший і складний біговій маршрут Барселони, що становить більше 20 км, велика частина з яких йде в гору. Для найвідважніших атлетів, які взяли цей виклик, нагородою стануть просто фантастичні види на Барселону, від яких захоплює дух, і неповторні Селфі на висоті пташиного польоту.

Схожа стаття: Як знайти потрібний спортивний зал в Барселоні

Не дивуйтеся, якщо перші кілька днів бігати в Барселоні вам здасться трохи важче - вся справа в морському повітрі і у високій вологості, до якої теж потрібно звикнути. Також важливо пам'ятати про Барселонському сонечку, і в будь-який час року використовувати крем від засмаги і сонячні окуляри. Влітку, якщо немає можливості провести тренування рано вранці або ближче до заходу сонця, необхідно запастися великою кількістю питва і покрити голову на час тренування. Удачі всім! Легких ніг і попутного вітру.

Ви любите бігати? Чи є у Вас улюблений маршрут для пробіжки в Барселоні?

Оцінити цю посаду

Google+

Ви любите бігати?
Чи є у Вас улюблений маршрут для пробіжки в Барселоні?

Новости