Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Магазини залізничного вокзалу Barcelona Sants

  1. Газетні кіоски на вокзалі Barcelona Sants

На станції Barcelona Sants (або як її часто називають Estacio Sants) знаходиться найбільший залізничний вокзал Барселони. Тому це суєтне місце, де повно магазинів. Якщо ви хочете пройтися по магазинах вокзалу Barcelona Sants, то вам буде приємно знати, що вони в цілому працюють довше, ніж звичайні магазини Барселони.

У цій статті описано розташування, години роботи і пропонований асортимент товарів основних магазинів вокзалу Barcelona Sants. Перелік магазинів був розбитий на прості групи: газетні кіоски; товари в дорогу, де можна купити книги, відео ігри та DVD; аптеки. У магазині FC Botiga (Ботіга, магазин фірмових товарів футбольного клубу Барселони) є спеціальний відділ для всіх завзятих уболівальників.

Клацніть тут, щоб зарезервувати зберігання багажу в Барселоні на залізничному вокзалі Sants Клацніть тут, щоб зарезервувати зберігання багажу в Барселоні на залізничному вокзалі Sants

Газетні кіоски на вокзалі Barcelona Sants

Газетні кіоски "Divers"

Дайвери - це відома іспанська мережу, яку можна знайти на багатьох великих транспортних станціях. Вони пропонують закуски, в тому числі чіпси, кондитерські вироби і сендвічі з фасуванням. Вони також продають великий вибір журналів на різних мовах. Пропонується невеликий вибір сувенірів та іграшок, а також путівники по Іспанії і за її межами.

Розташування дайверів: дайвери сидять біля головного входу на станцію Сантс, в дальньому правому куті будівлі. Це поруч з аптекою з неоновим червоним знаком.

Якщо ви хочете знайти містечко присісти і перекусити, на вокзалі є широкий вибір закладів швидкого харчування та кафе. Детальніше читайте в нашій статті про ресторани на вокзалі Barcelona Sants .

Barcelona Sants великий вокзал, де є чим зайнятися і на що подивитися. Якщо вас не турбують натовпу людей, то вам швидше за все сподобається ходити по магазинчиках в очікуванні свого потягу. Сюди також можна зайти, якщо вам знадобилося купити щось необхідне, а магазини в окрузі закрилися на сієсту.

Забронюйте паркувальне місце на стоянці Barcelona Sants Забронюйте паркувальне місце на стоянці Barcelona Sants

Новости