Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсії по Іспанії з Салоу

  1. У столиці Каталонії
  2. На землі фламенко
  3. Дитячий рай на Коста-Дорада
  4. фотографії


Лінивий пляжний відпочинок може набриднути мандрівникові вже на другий день, якщо він звик захоплено вивчати околиці курорту і знайомитися з місцевими пам'ятками. Тривале перебування на сонці також не дуже корисно, а тому після перших днів релаксу неминуче настає пора екскурсій. за Іспанії з Салоу подорожувати одне задоволення, будь вашим засобом пересування орендований автомобіль або туристичний автобус. Величезний вибір маршрутів і напрямків дозволить створити власний план іспанських пригод на благословенних берегах Коста-Дорада.

У столиці Каталонії

Рейтинг екскурсій по Іспанії з Салоу незмінно очолює поїздка в Барселону . Стандартний варіант включає в себе оглядову екскурсію по місту з російськомовним гідом, відвідування основних визначних пам'яток каталонської столиці і обід в одному з місцевих ресторанів. Салоу і Барселону поділяють 90 км. Ціна квитка на таку поїздку становить близько 60 євро для дорослого і 45 євро - для дитини. Екскурсія триває близько 8-10 годин, в залежності від кількості готелів, де проживають учасники, і маршруту слідування в самій Барселоні .

На землі фламенко

Туристам в Салоу пропонуються і інші популярні екскурсії по Іспанії:

  • Всього десяток кілометрів відділяють Салоу від Таррагони . У старому місті досі збереглися споруди часів Стародавнього Рима . Головна визначна пам'ятка - римський амфітеатр, де в III столітті відбулася перша публічна страта християн. Не менш цікава експозиція Національного археологічного музею. Вартість організованою екскурсії - близько 30 євро, а часу доведеться витратити від 4 до 6 годин.
  • У монастир Монсеррат можна дістатися і самостійно, але організована екскурсія виявляється більш вигідною по грошах. Ціна питання для дорослого - від 50 євро, для дитини - від 35 євро. На поїздку піде не менше 12 годин.
  • На поїздку в Мадрид , Толедо і Сарагосу буде потрібно два дні, але враження від цієї екскурсії у туристів зазвичай залишаються незабутні. Вартість від 220 євро за дорослий і від 100 євро за дитячий квитки.
  • Часи кровожерливих уявлень в Іспанії давно минули і сьогодні корида - це лише барвисте дійство за участю тореро і акробатів. Квитки на кориду обійдуться в 100 і 50 євро для дорослих і дітей відповідно. В ціну входять іспанська обід, екскурсія на ранчо і вітальний напій.

Для шанувальників живопису цікавою здасться екскурсія по Іспанії з Салоу, кінцевим пунктом якої стає музей Дали в Фігерасі . Помилувавшись шедеврами великого художника, учасники поїздки відправляються в замок Пуболь, який Сальвадор Далі подарував своїй коханій і музи Галі . Ціна екскурсії - від 60 євро, а займає вона близько 8 годин.
Всі ціни в матеріалі дані на травень 2016 року і є приблизними.

Дитячий рай на Коста-Дорада

Якщо ви відпочиваєте з дітьми, то найпопулярніша для вас екскурсія по Іспанії з Салоу - поїздка в парк розваг "Порт Авентура". Шість його тематичних зон не залишають байдужим жодного відвідувача. У парку можна опинитися в Середземномор'ї і на Дикому Заході, відвідати Мексику і Піднебесну, побувати на островах Полінезії і пройтися по вулиці Сезам.
Багато споруди парку довгий час утримували пальму світової першості по висоті, швидкості і іншим показникам. Наприклад, можливість зробити вільне падіння з висоти 100 метрів у тематичній зоні "Мексика" до сих пір викликає захоплення сміливців різного віку, а катання на найшвидших американських гірках в Старому Світі і сьогодні не залишає байдужими шанувальників високих швидкостей.
Не менший інтерес представляють і ресторани в парку розваг "Порт Авентура". У них представлена ​​національна кухня багатьох країн і, перебуваючи в екскурсії по Іспанії з Салоу, можна продегустувати популярні китайські, мексиканські, італійські та американські страви.
Ціни і режим роботи парку на офіційному сайті "Порта Авентура" - www.portaventuraworld.com.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 02.06.2016


фотографії

Популярні статті


Відео


Путівник по Іспанії Інша відео про Іспанію

Новости