Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсія Лицарський турнір у замку Вальтордера від екскурсійного бюро GLOB & TOUR по Барселоні в Іспанії

  1. GLOB & TOUR екскурсійне бюро C / Pintor Fortuny, 5; 17320 Tossa de Mar, Spain Тематична...
  2. Додати фотографії до місця
  3. Місця в екскурсії

GLOB & TOUR

екскурсійне бюро

C / Pintor Fortuny, 5; 17320 Tossa de Mar, Spain

Тематична екскурсія Лицарський турнір у замку Вальтордера від екскурсійного бюро GLOB & TOUR по Барселоні в Іспанії з описом, фотографіями, списком відвідуваних місць, які можна подивитися на карті, порадами, що взяти з собою, докладними цінами на людину або групу, із зазначенням тривалості екскурсії. Ви можете забронювати екскурсію Лицарський турнір у замку Вальтордера або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо.

Ви можете забронювати екскурсію Лицарський турнір у замку Вальтордера або ж задати питання екскурсійного бюро, зв'язавшись з ним безпосередньо

формування PDF

Будь ласка, виберіть орієнтацію документа


Додати відгук

Додати фотографії до місця

Інформація про екскурсію

Тема розважальна , незвичайна Де проходить Барселона, Іспанія Надано «екскурсійне бюро" GLOB & TOUR "» Місце зустрічі Тосса де Мар, Іспанія
Льорет-де-Мар, Коста Брава, Іспанія Тривалість 4 години (протягом дня) Екскурсійні дні Субота, субота. Група від 1 до 50 чоловік, можна c дітьми, можна c маленькими дітьми, підходить для людей з огранич. можливостями Вартість на людину Дорослий від: 40 € / Дитячий від: 20 € Детальніше Тема   розважальна   ,   незвичайна   Де проходить Барселона, Іспанія Надано «екскурсійне бюро GLOB & TOUR » Місце зустрічі Тосса де Мар, Іспанія   Льорет-де-Мар, Коста Брава, Іспанія Тривалість 4 години (протягом дня) Екскурсійні дні Субота, субота Автобус, вхід на турнір, вечеря.

Нічна вистава в середньовічному замку, це рідкісна можливість зануритися в минуле, в епоху лицарства, в світ честі і відваги, любові і благородства.
У замку графів де Вальтордера, в містечку Тордера, ви побачите справжнісіньке лицарське бій.
Тут дзвенять мечі і свистить тятива лука, лунають перебори лютні і зітхання прекрасних дам. Атмосфера цього місця перенесе вас в середні століття і Ви опинитеся на бенкеті, який дають граф і графиня в честь змагання середньовічних лицарів, куди стікаються доблесні лицарі в обладунках і лихі наїзники, щоб битиметься на різних видах зброї, демонструючи свою майстерність і відвагу.
Ви станете не тільки свідком захоплюючого дійства, а й відчуєте себе гостями і учасниками середньовічного бенкету, насолоджуючись середньовічним вечерею і прекрасним вином.
Подання, яке не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей!
Також, ви побачите унікальне шоу фламенко, в супроводі чистокровних скакунів.

Місця в екскурсії


Написати повідомлення

Ваше повідомлення
відправлено

Новости